Nagyon nagy baj ha ennyire szeretem a magányt?

Téma címkék:
2017.08.21. 15:42

Sziasztok!

Nagyon sokszor csak arra vágyom,hogy egyedül legyek és ilyenkor elzárkózom mindenki és minden elől még a saját családom elől is. Ilyenkor érzem magamat szabadnak és boldogsággal is tölt el,hogy egyedül legyek. Már nagyon sokan mondták nekem,hogy nagyon zárkózott típus vagyok és igazuk is van.

A zárkózottságom miatt nagyon sokszor előfordul, hogy még saját családtagjaimmal sem tudok miről beszélgetni, ott ülök a társaságukban csendesen és csak azon idegeskedem, hogy mit is kellene mondanom és ez nekem nagyon kellemetlen érés. Amikor egyedül vagyok akkor nagyon sokszor pánikrohamaim vannak és ilyenkor nagyon nehezen tudom a levegőt venni, sokszor fáj a szívem és a mellkasomban erős fájdalmat érzek de nem tudom, hogy mitől lehet.

Nagyon sokszor elgondolkodtam rajta, hogy én miért is élek semmi értelme sincsen az életemnek jobb lenne mindenkinek és főleg nekem ha nem is élnék. Egyáltalán nem járok szórakozni nem az én világom és bevallom őszintén nem is vágyom rá és az emberekkel való beszélgetéstől is ideges leszek.

Egyáltalán nincsen semmiben sem sikerélményem állandóan csak szomorú vagyok nagyon sokszor előfordul, hogy napokig nem szólok egy szót sem. Amiben örömömet lelem az a sportolás azon belül is a súlyzós edzések. Egy éve kitartóan edzek és nagyon megszerettem amikor edzek olyankor megszűnik minden problémám és csak az edzése összpontosítok.

Ami még nagyon nagy problémát jelent számomra, hogy egyáltalán nincsen önbizalmam és az önértékelésemmel is komoly problémáim vannak. Ismerkedni egyáltalán nem szoktam mert az elején már úgy állok az egészhez, hogy úgysem érdeklem meg mit is akarok én egy lánytól kevés lennék én hozzá és inkább meg sem próbálom. Az önértékelései problémáim miatt pedig egyáltalán nem szeretem saját magamat, sőt kimondottan undorodom saját magamtól. Fiatalabb koromban el voltam hízva és emiatt nagyon sokszor bántottak és ezek a dolgok a mai napig bennem vannak és a saját családomnak sem beszéltem róla mert úgy érzem nem értenének meg és nem tudnának nekem segíteni és inkább elhallgattam előlük. Azt is észrevettem, hogy az utóbbi időben nagyon sokszor van hangulatingadozásom is, az egyik percben még életvidám vagyok a másik percben pedig még élni sincsen kedvem.

Már attól is frusztrált leszek ha tegyük fel el kell mennem a boltba mert egyszerűen nem szeretek emberek között lenni, otthon a saját kis világomban egyedül szeretek lenni mindenkitől elzárkózva.

Nagyon szépen köszönöm annak, aki elolvasta. Megkérek mindenkit, hogy a bántó megjegyzéseket hanyagolja, nem arra van szükségem.

18/F

margareta50
#25299 margareta50 hozzászólása: 2017.08.23. 12:11

Szia! Ugyan ne feljj szerintem nem nevet ki senki s aki azt teszi az bunko!!A magany nem gond ,en is szeretem s nem erdekel ki mit szol ,hogy gondolkodik rolam! Amikor egyedul vagxok pl akkor nem vagyok rosszul inkabb ha embere koze ,zajba ,dokihoz stb kell menni! Szerintem akkor ez inkabb a szervezeted ,agyad ” reakcioja s maganyra ,a belső fèlelemre!! Nem? Jobb lenne próbalni egy jo edzes utan ,mikor klasszul vagy elmenni sètálni ,vagy konyvtarba ,ott nincsenek sokan! Túrazni ott is csak elvan az ember! Mindenkepp javasolnam a kikapcs.e formait pl! S kèrlek ,magaddal torődj hidd el több embernek van lelki gondja,mint gondolnank csak nem vállalják be!!beszèlgess először neten s szèp lasdan ki a csigaházból !!ezt most egyenlőre! Üdv!

Proxyone
#25288 Proxyone hozzászólása: 2017.08.22. 16:30

Hali,
Nics semmi baj azzal, hogy szeretsz egyedül lenni. Nem kell másoknak megfelelni. Foglald el magad dolgokkal, de csak azzal, amiben jó vagy és amiben van sikerélményed, az edzés jó ötlet.

Van egy csomó munkahely, ami kifejezetten hasonló gondolkodású embereknek van.

Az öngyilkosságot különválasztanám, csak ezért még ne legyél öngyilkos.
M

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close