Boldogságos várakozás!

Téma címkék:
2017.11.09. 16:37

Kedves Sorstársaim!

Ma kaptam az értesítést, hogy egyedi méltányossági engedéllyel megkapom az EPCLUSA nevű inf mentes gyógyszert, amit 24 héten keresztül kell szednem!!!

Néhány adminisztrációs teendő van még hátra, s remélem, hamarosan a kezembe kapom a vírus-killereket.

Örülök-örülök-örülök és persze izgulok is, hogy végig be tudjam szedni és hogy hatásos legyen.

Még azt is elárulom Nektek, hogy vasárnap voltam a szervátültetettek úszóversenyén – most még inkább a tapasztalatszerzés volt a cél -, ahol is fantasztikus (sport)EMBEREKKEL találkoztam és rengeteg pozitív energiát kaptam és nagy támogatást ahhoz, hogy az úszást, amit egyébként nem régen kezdtem, még szorgalmasabban folytassam.

Szeretettel ölellek Benneteket, a NAP süssön Rátok!

Oldfiker

nora51
#26090 nora51 hozzászólása: 2018.02.03. 00:39

Kedves Oldfiker, hát ezt a hírt vártam! Nagyszerű és megnyugtató, hogy végre elkezdheted a dögök kiirtását, miután ők már kiirtották a veledszületett májadat…Hát a másodikat most szépen megmented a mocsadékoktól ezzel a különleges gyógyszerrel. Naggggggyon örülök!!!!!
Hanem ribancot is kaptál, aki arra hivatott, hogy vállvetve harcoljon Epclusa vezérrel együtt, és ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmedet valamire. Lehet hogy nagyon férfias dolog kezelés közben úszóversenyezni, de sajnos attól tartok, a ribanc be akar majd kavarni. Neki szokása vérképet rombolni, iszonyú fáradtságérzetet okozni, szívet túldolgoztatni, még a lépcsőzés közben is zihálást okozni. Ha a verseny közben azt érzed, hogy fáraszt, kimerít. nem esik olyan jól, mint kezelés előtt, kérlek, ne erőltesdí!!!
Na nem osztom tovább az észt, csak hát féltelek, bocsájtsd ezt meg nekem!
Mert ha csak Epclusát kapnál,…nem kárognék.
De azért nem baj, hogy ribancot is kapsz, mert neked most aztán nagyon tutira vírusmentesnek kell lenned!!!!!!!!
Köszönjük a drukkolást. mi is nagyon szorítunk neked, vigyázó szemeinket reád vetjük. no meg a kedves Napra. aki süssön Rád! És mindnyájunkra!
Szeretettel:
nora51

#26088 Oldfiker hozzászólása: 2018.02.02. 16:46

Kedves Barátaim, Sorstársaim!
Nagyon izgalmas időszakot élünk meg közösen és egyénileg is, minden nap olvasom a híreket Rólatok!
Ahogy várható volt, legtöbbünkön nagyot segít az inf mentes kezelés, de azért van aggódni való is, pl. hogy Nóra megkapja az igazolást a 0-ról, hogy Hetvenes kolléga állapotjavulása lendületet kapjon, a kúrát elkezdők és jelenleg is folytatók sikeresen abszolválják a kezelést. Harmadik napja az utóbbiak közé tartozok én is(!). Elkezdtem az Epclusa+Ribarin duó harcba küldését vírusaim ellen. Tegnap volt egy kis bizonytalanság a közérzetemmel, valószínű a Ribanc jelentkezett be egy kicsit erőteljesebben, a vérnyomásom is “érdekesen” alakult, de ma már rendben vagyok.
Egy kis gond van egyenlőre a kezelés időtartamával, ugyanis a tervezett 24 hetes időszak helyett 12 hétre adták meg a méltányossági engedélyt és a tb általi finanszírozást, ezzel most szembesültünk, de remélem, sikerül megoldást találni.
A következő úszóverseny jövő szombaton lesz Debrecenben, megint megméretem magam, hogy hol tartok. Edzek rendesen, remélem, a kezelés nem fogja befolyásolni a terhelhetőségemet.
Ennyit magamról, továbbra is figyellek Benneteket, örülök és szorítok mindenkinek!
A nap süssön Rátok!

Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25814 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 03:10

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

#25733 Oldfiker hozzászólása: 2017.12.05. 22:27

Kedves Társak!
Örül a lelkem, szép napom volt ma! Megkaptam az írásbeli engedélyt is, ami azt jelenti, hogy januárban kiutalják a gyógyszert és az éves kontrollal össszehozva január 30-án kapom kézhez. Ribavirinnel kombinálják a szert, így az elején sűrű kontroll lesz, 1,2, majd beáll a 4 hetes metódus. Még azt is megtudtam, hogy egy páciens kezelése már befejeződött az orvosomnál, és jól van az illető. (Epclusával)
Ma elvégezték rajtam az első fibroscan vizsgálatot, az eredmény 8,2 Kpa és valamivel F3 alattiság. A doki, aki vizsgált (ultrahangos technikával), úgy értékelt, hogy már látszik az új májamon a vírus romboló tevékenysége, de csak minimálban.
Holnap nyelőcső- és gyomortükrözés.
Szép estét mindnyájatoknak!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25741 nora51 hozzászólása: 2017.12.06. 23:48

Na végre valami konkrétum! A 8,2 valóban nem nagy gáz, ebből símán vissza lehet gyógyulni, de a fene enné már meg azokat a dögöket, hogy ekkora elánnal estek neki az új májadnak, hogy már kimutatható…
A ribancvirin miatt nem lesz olyan jó dolgod, mint nekem, de most az a fő, hogy megkapod ezt a gyogyit, és pontot tehetsz majd a történet végére.
Ma megvolt a tükrözés is, remélem, nem viselt meg nagyon!…
Pihend ki magad! Ugye minden rendben?
Szeretettel: nora51

#25743 Oldfiker hozzászólása: 2017.12.07. 18:18

Kedves Nóra!
Túl vagyok a nyelőcső/gyomor tükrözésen, hálisten nincs rosszabbodás, így nem kell beavatkozni, fél év múlva lesz a következő kontroll e tárgyban.(Még egy jó hír!!!)
Ma délután végighallgattam a Hetvenesnek ajánlott finom kis zenéket, így a meló mellett, s nagyon jólesett.
Kicsit nem jó, hogy fáradékony vagy, bízok benne, hogy csak átmeneti állapot, s az ünnepekre már nem terhel.
A nap süssön Rád finom téli szolid melegével!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25792 nora51 hozzászólása: 2017.12.15. 00:29

Nagyon örülök Oldfiker, hogy nincs rosszabbodás. A nap most Éva barátnőmre is végre rásütött, mivel eltűnt a várólistáról, ami végre azt jelenti, hogy megkapja a várva várt gyógyszerét. Esküszöm, ennek jobban örülök, mint a magaménak, ugyanis Éva F4, és érthető, hogy már nagyon neki volt keseredve…
Örülök, hogy jól estek az ajánlott zenék! Én mostanság kezdem a J.S.Bach Magnificat-ját ronggyá hallgatni. Ez szűz Mária Jézus születése feletti örömét mondja el több tételben. Házimunka, karácsonyi készülődés közben az ember lelke valósággal megfürdik benne.
Már az ókori görögök is ráéreztek a zene gyógyító hatására, így most mi a hepára alkalmazzuk a jó kis zenéket.
Most már süssön rád is az a nap, mi lesz már azzal a gyógyszerrel?Ja igaz is, január 30-ig kell várnod. Addig is boldog karácsonyt!
Szeretettel: nora51

nora51
#25704 nora51 hozzászólása: 2017.11.30. 00:21

Ó te szegényke, mármint kedves Bizalom,! A disznó ribancvirin csinálja veled ezeket ! Harvoni egy úriember, ő önmagában kellemes, kedves, tapintatos, nem zavarog.Reméljük, azért odacsap, ahova köll.
Ribancvirin csúnyán viselkedik. De ezek ketten együtt rettenetes pusztítást művelnek odabent, úgyhogy a dögök jobbra-balra hullanak. Egy siralomház! Erre gondolj, mikor pocsékságokat érzel. Remélem, ennél rosszabb már nem lesz!
Én csak piczinykét fáradtabb vagyok most, lehet hogy a sok festés előtti-utáni pakolástól.
Oldfiker, szeded már a gyogyit? Mit érzel?
Mindkettőtöknek hatásos öldöklést kívánok:
a harvóniában élő nora51

#25707 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.30. 12:48

Szia Nóra!
Nagyon remélem, hogy a fáradtságos állapotod csak átmeneti és újra kiválóan érzed majd magad fizikailag is!
Nálam még nincs újabb fejlemény, 5-én megyek a szokásos kontrollvizsgálatra, bízom benne, hogy akkor már kapok valami konkrétabb infot a gyógyszerezés elkezdéséről. 6-án endoszkópikus nyelőcső-vizsgálatom lesz, egyébként testem-lelkem rendben. Nálunk már havas a táj, várom, hogy kedvenc napocskám is kisüssön. Neked is ezt kívánom!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25727 nora51 hozzászólása: 2017.12.05. 19:31

Kedves Oldfiker, hozzon neked Mikulás bácsi egy jó vizsgálati eredményt holnap! Mit mondtak ma a kontrollon, mikor kapsz gyogyit?
Süssön Rád is, de alaposan!
nora51

anamary
#25698 anamary hozzászólása: 2017.11.28. 23:35

Kedves “dupla sorstárs”,úgy mint HCV.és tranpszplantált sorstárs!
Én is nagyon örülök hogy végre hozzájutottál a megfelelő gyógyszerhez.
Mielöbbi sikeres vírusirtást és teljes gyógyulást kívánok neked!
Ha az égiek is úgy akarják még egy úszóversenyt is összehozhatunk,feltéve ha én addigra megtanulok rendesen úszni.
Üdv: anamary

#25699 klmaan hozzászólása: 2017.11.28. 23:50

Drága Anamary!

Jajjjj, de jó olvasni hozzászólásodat.
Nagyon szurkolok, hogy együtt menjetek az uszóversenyre. Az tuti, hogy ott leszek és orditizva szurkolok majd.
Írjál máskir is, magadról is!!!
Puszi szeretettel!!! Klári

#25702 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.29. 18:38

Kedves Anamary!
Köszönöm kedves soraidat, nagyon jólesnek! Nálad vírusfronton mi újság? Ezt nem tudtam kihámozni pontosan a történeteidből.
Szeretettel: Oldfiker

anamary
#25706 anamary hozzászólása: 2017.11.30. 01:59

HA rákattintasz a nevemre feldobja a régi beírásaimat is.
Tegnap beszéltünk egy májas csoportban

anamary
#25709 anamary hozzászólása: 2017.11.30. 18:27

Kedves Oldfiker!
Nekem szerencsém volt,mert a harmadik Interferonos kezelés hatására az én vírusaim hála Istennek eltüntek 2012 nyarán.Így én már vírusmentes voltam a transzplantáció idején.Műtét után nekem már nem kellett ezzel foglalkoznom. Szeretettel:anamary
Ui:olvastam hogy 5.én kontrollra mész 6.án pedig endoszkópos vizsgálatra.Megkérdezhetem,hogy ez hol fog megtörténni? Én 6.-án megyek Gerlei doktornőhöz.

#25710 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.30. 22:23

Szombathely a helyszín, itt dolgozik egy fantasztikus belgyógyász, akihez már nagyon régóta járok, ő tartja karban a nyelőcsővemen lévő varixokat.

#25711 klmaan hozzászólása: 2017.11.30. 23:17

Szia Oldfiker!
Látom, hogy Szhelyre mész vizsgálatra. Ezek szerint ott vagy a környéken laksz? Hepatológiára is ida jársz? Ha jó a tippem, akkor gyere a májklubunkba Zalaegerszegre! Én vasi-zalai vagyok.
Üdv szeretettel: Klári (dolgozznet@gmail.com)

#25725 klmaan hozzászólása: 2017.12.05. 17:00

Szia Oldfiker!
Írod, hogy egy nagyon jó belgyógyászod van, aki karban tartja a nyelőcsővarixodat. Ez alatt mit kell érteni? Azért itt kérdezem, mert gondolom, hogy mást is érdekel, még ha a többségnek nincs ilyen baja, gondja.
Írtam választ a leveledre is!
Üdv szeretettel: Klári

#25734 Oldfiker hozzászólása: 2017.12.05. 22:44

Kedves Klári!
Már jó pár éve jelentkezett a nyelőcső-visszeresedésem, ami a csökkent májműködés egyik mellékhatása, e mellett még lépnagyobbodást is diagnosztizált az említett belgyógyászom. 2015-ben a nyelőcső bevérzett, akkor kellett felfüggeszteni az inf mentes gyógyszerezést. Azóta újra félévenként endoszkópia, s ha szükséges, akkor beavatkozás.
.-.
Nagyon-nagyon örültem a levelednek, hamarosan válaszolok!
Szeretettel: Oldfiker

#25649 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.13. 00:40

Kedves Katih, Klári, Bizalom52, Hetvenes! Nagyon jó érzés, hogy együtt örültök velem, s odafigyeltek a történéseimre! Jó egészséget, sok-sok örömet kívánok Nektek!

nora51
#25628 nora51 hozzászólása: 2017.11.10. 16:04

WOW! Vééééégre valami történés van, juhúúúúúú! Oldfiker,igérd meg, hogy ha kidöglöttek a vírusaid, akkor megengeded, hogy Youngfikernek szólítsalak!!!
Végre, végre! Nagyon örülök, ezt már igencsak vártam! Javaslom, hogy ezen az oldalon legyen az EPCLUSA-frakció tapasztalatcserélő fóruma. Ha megkaptad a gyogyit, írd le ide légyszí, mi a hatóanyaga.
Hajrá, Oldfiker, mindent bele!
Szeretettel és nagy örömmel:
nora51

#25650 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.13. 00:52

Drága Nóra!
Nem tudom, mikor lettél utoljára keresztanya, de nagyon bízom benn, hogy jövő nyárra már én is Keresztanyámnak is szólíthatlak!

#25651 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.13. 01:01

Az Epclusa hatóanyagai: Sofosbuvir (400mg) és Velpatasvir (100mg).
Remélem, továbbra is kiválóan érzed magad, s takarodnak a dögök.
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25653 nora51 hozzászólása: 2017.11.14. 03:50

Már alig várom, hogy Keresztanyádnak szólíts! Köszi, jól vagyok, most hordom vissza a lakás egyik feléből a másikat a helyére, mert festés volt. Kemény fizikai munka a cipelés, takarítás, de meg se kottyan. Naná, mert nem kapok köretnek ribancvirint. Ha kapnék, most nem lennék ilyen fitt.
A velpatasvir már egy új gyilok. Hatásos dögirtást kívánok szeretettel: nora51

#25799 Csmicky hozzászólása: 2017.12.16. 19:32

Kedves Nóra és Sorstársak! Elnézést itt írok.Egy kérdésem lenne. 3 év várakozás után értesítettek, hogy megkapom az INF-mentes kezelést.Előtte 3+1 intronost húztam le.A kérvény Exviera+Viekirax volt beadva.Lehetséges mégis a Harvonit adják, vajon mert volt kezelésem régebb?Az izgalomtól nem jutott eszembe mást mondani..1990-től most van esélyem helyrejönni.A Harvonit adják magára is és mennyi ideig?Áldott Ünnepeket Kívánok!

#25804 klmaan hozzászólása: 2017.12.17. 13:07

Kedves Csmicky!
Biztos, más is ír majd, de én azt tudom írni, hogy valószínű, hogy mindegy. Van olyan, hogy csak a Harvonit akarja a dr, de a többségnél, már a dr is úgy kéri a kérvényen, hogy az legyen, amelyiken (várólistán) előbb jut sorra a beteg. Tehát ennek nincs különösebb jelentősége. Az utóbbi időben a Harvoniból volt több, mármint készleten, így azt osztották ki. Akinek ribavirin is jár hozzá, vagy nem 1b genitipus, azok a Harvonit kapják. A többieknek mindegy. Most itt a “sima”kezelteket értem, nem a bonyolultabb eseteket, mint pl. egy transzplantáltat.
Remélem, hogy még tudtalak nyugtatni!
Legyen szép napotok!!!
Üdv mindenkinek: Klári

nora51
#25813 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 02:54

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

nora51
#25811 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 02:54

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

nora51
#25812 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 02:54

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

bizalom52
#25627 bizalom52 hozzászólása: 2017.11.10. 11:11

Kedves Sorstársaim! Már eltelt egy hét, Harvoni és Ribavirin társaságában! Mellékhatások: Magas vérnyomás, szédülés, hányinger, bizonytalan járás, rossz alvás! Ennél rosszabb ne legyen! Mindegyik kibírható odafigyeléssel és a nagy 0 reményében! Mindenkinek kellemes kezelési időszakot kívánok, hiszen most sokan vagyunk és együtt küzdhetünk! Húúú, de vártuk már, hogy itt tartsunk!

#25726 klmaan hozzászólása: 2017.12.05. 17:02

Kedves Bizalom52!!
Mióta nem írtál, hogy vagy? Elég sok mellékhatást sorolsz itt fel. Izgulok érted, és szurkolok.
Üdv szeretettel, várva válaszodat!! Klári (dolgozznet@gmail.com)

bizalom52
#25626 bizalom52 hozzászólása: 2017.11.10. 11:03

Kedves Oldfiker!
Nagyon örülök, hogy megkaptad az engedélyt! Kívánom, hogy elviselhető mellékhatásokkal, sőt mellékhatások nélkül, könnyedén viseld a kezelést!
Teljes gyógyulást, és végleg “0″-ás eredményt kívánok!

#25625 katih hozzászólása: 2017.11.09. 21:02

Ez nagyon jó hír! Gratulálok!

#25623 klmaan hozzászólása: 2017.11.09. 20:54

Hát!! Ezek fantasztikusan jó hírek.
Minden-minden jót neked a vírusírtásban is és az úszásban is!!
Várjuk a további híreket, eredményeket, élményeket.
Üdv szeretettel: Klári

Hetvenes
#25620 Hetvenes hozzászólása: 2017.11.09. 20:18

Kedves Oldfiker !
Igazán nagy öröm , hogy végre kaphatsz egy megfelelő gyógyszert s véget érhet canossa járásod .
Az pedig a hab a tortán , hogy egy kedvelt elfoglaltságot és közösséget találtál .
A továbbiakra egy nagy ” 0 ” -t és boldog életet kívánok : Hetvenes

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close