Boldogságos várakozás!

Téma címkék:
2017.11.09. 16:37

Kedves Sorstársaim!

Ma kaptam az értesítést, hogy egyedi méltányossági engedéllyel megkapom az EPCLUSA nevű inf mentes gyógyszert, amit 24 héten keresztül kell szednem!!!

Néhány adminisztrációs teendő van még hátra, s remélem, hamarosan a kezembe kapom a vírus-killereket.

Örülök-örülök-örülök és persze izgulok is, hogy végig be tudjam szedni és hogy hatásos legyen.

Még azt is elárulom Nektek, hogy vasárnap voltam a szervátültetettek úszóversenyén – most még inkább a tapasztalatszerzés volt a cél -, ahol is fantasztikus (sport)EMBEREKKEL találkoztam és rengeteg pozitív energiát kaptam és nagy támogatást ahhoz, hogy az úszást, amit egyébként nem régen kezdtem, még szorgalmasabban folytassam.

Szeretettel ölellek Benneteket, a NAP süssön Rátok!

Oldfiker

Oldfiker
#26343 Oldfiker hozzászólása: 2018.03.04. 10:15

Sziasztok!
Írtam az állapotomról néhány sort Verának 03.01. dátummal, amit most ide is bemásolok. Az alábbi sorok írása után már megvolt az úszóverseny tegnap, és ez megint valami elképesztő élmény volt, újra rengeteg pozitív energiát kaptam a jövőre!
A nap süssön Rátok!
Szeretettel: Oldfiker

Kedves Vera!
Olyan aranyosan végig kérdezel mindenkit, hogy lelki szemeimmel már Tyúkanyó-helyettesként látlak (Nórától nem lehet elvitatni a Tyúkanyóságot…).
Egyébként örülök kérdésednek, mert még nem írtam a kezelésem viseléséről. Szóval az ötödik héten járok, de az E+V+Riba triót két éve szedtem, akkor fel kellett függeszteni, jelenleg pedig az Epclusa+Ribavirin duó hivatott nálam vírusirtani – ez 24 hetes program. A viszketésen kívül némi közérzet-bizonytalanság érhető tetten, de elég sokat sportolok is, és néha feszegetem a határaimat. Persze azért okosba tolom ám, de hát most a meló is sok volt (adóbevallások, könyvelés), szombaton még egy úszóverseny, aztán többet fogok pihenni. Majd a hosszú hétvégén a nagyfiamékkal és a szemünkfénye unokánkkal megyünk wellnesselni, azt is nagyon várjuk.
Jó hír, hogy már a kéthetes labor alapján csökkent két májenzim értékem, beúsztak a normál tartományba, a most keddi vérvétel pedig vírusszámot is néznek, aminek persze még nem tudom az eredményét.

Örülök, hogy itt vagy, a NAP süssön Rád!
Szeretettel: Oldfiker

#26454 veronik4 hozzászólása: 2018.03.16. 07:52

Kedves Oldfiker!

Hogy állsz az Epclusa és Ribanc pár társaságában, hogy érzed magad? Nagyon remélem, a szolid Sir Epclusa át tudja formálni Ribancát – mint ahogy a My Fair Lady-ben kihozták a jót a virágárus lányból – és áldásos tevékenységét mindenféle durvaság és szervezetedet bántó közönségesség nélkül fejti ki ezentúl….
Az úszóversenyekre gondolom többé-kevésbé rendszeresen edzel, attól függően, hogy érzed magad.

GYÓGYULJ SZAPORÁN!!!

Vera

Oldfiker
#26467 Oldfiker hozzászólása: 2018.03.16. 17:31

Szia Vera! Az imént olvastam jókedvű beszámolódat a 17 nap értékeléséről, s nagyon örülök, hogy ilyen jó érzéseid vannak! Johanna kicsit többet kap most a kínlódásból, de biztos vagyok benne, hogy hamar elfelejti majd a vírusmentesség boldog tudatában.
Én is jó dolgokról számolhatok be, hiszen a viszketésem is alábbhagyott, az úszás intenzitását is tudom nagyjából tartani, s most még egy kis extra pihenést is kaptunk, nagyfiamék Villányba hoztak el bennünket, s az UNOKÁZÁS mellett még kulináris és fizikai kényeztetésben is részünk van! Azért néha beköszönt az aranyerem, nem alszom valami jól, de összességében SZÉP AZ ÉLET!
További szép napokat, örömöket, jó kedvet kívánok! Írj ide továbbra is sok ilyen mosolygós hozzászólást, jól áll Neked, nekünk pedig nagyon jól esik!
A nap süssön Rád! Szeretettel: Oldfiker

#26471 veronik4 hozzászólása: 2018.03.17. 18:12

Szia Oldfiker!

Nagyon jó hír, hogy a páros kevesebb viszketőport hint neked! Johannát én is nagyon sajnálom, hogy a viszketés ennyire meggyötri – legyen megérdemelt jutalma majd, és kompenzációja a teljes nullás állapot! Én őrült szerencsés vagyok, hogy semmilyen mellékhatás nincsen – remélem, ez nem rossz jel; de hát ahogy a történetemből is kiderül, annyi pozitívat érzek….

Pontosan tudom, miért írtad nagy betűvel az unokázást – látom szüleimen és az unokáikon, mekkora boldogság ez a kapcsolat, és mennyi megható, örök életre szóló, még akár gyógyító pillanatot is rejt.

2016. nyarán Lacimmal, férjemmel Pécsen voltunk, és elmentünk Villányba is – életünkben először jártunk ott. Nagyon szép, léleknyugtató az a környék, de az egész odavezető út is az volt Pécsről. Természetesen bor kortyolgatás az már nem volt – pedig szerettem a finom, minőségi borokat, pl. beszélgetések közben, egy-egy ebéd alkalmával. Hát nem volt egyszerű így Villányban időzni – no de hát annyi minden létezik még a boron kívül is. Tokaj egy kőhajításnyira van tőlünk, gyakran elmegyünk, de már túltettem magam azon, hogy a Szerelmi pincesoron nem kortyolgathatok finom hárslevelűt – hiszen ANNYI MÁS SZÉPSÉG VAN! Most úgy érzem, a gyógyulásom után sem fogok soha bort inni. Annyira fogok a májacskámra vigyázni.

Rád még akkor is süt a Nap, amikor felhők mögött van!

Most elköszönök.
Tudod: GYSZ!!! (Gyógyulj szaporán!)
Szeretettel: Vera

#26551 veronik4 hozzászólása: 2018.03.31. 09:59

Szia Oldfiker!

Hogy vagy? Hogy él együtt Epclusa Úr és zabolátlan párja? Hogyan hatnak főbérlőjükre, azaz rád? Hogyan alakulnak az eredményeid?

Drukkolok Neked továbbra is!

Tudod, GYSZ! és hát az a bizonyos melengető, fénybevonó égitest… : )

Vera

Oldfiker
#26552 Oldfiker hozzászólása: 2018.03.31. 11:25

Drága Vera!
Igazi ünnepi melegség járja át a lelkemet, látva, hogy mindenkihez van egy-egy jó szavad, érdeklődő kérdésed – köszönet érte!
A héten voltam a 8 hetes kontrollon, és megkaptam a lehető legkedvezőbb hírt: a 4 hetes gyógyszerszedést követően végzett vírusszámlálás eredménye: O! Nagyon jó, hogy ilyen jól működnek a harcosaim, s csak azért örülök óvatosan, mert már a két évvel ezelőtti kezelésem is így indult, csak nem így végződött… Nagyon akarom hinni, s így is lesz, hogy most sikerül a csiráit is eltüntetni a dögöknek, a 24 hét talán elég lesz hozzá. Erős a gyanúm, hogy határozott vezényszavaidat (GYSZ) komolyan vette a szervezetem, s így aktívan segítesz Te is a gyógyulásomban. Egyre jobban imádom az úszást, rengeteget tanulom, figyelem a technikákat, most épp az úszó magyar bajnokságot figyelem nagyon a debreceni uszodából, ahol én is úsztam nemrég, s van egy gyönyörű ezüstérmem, amire minden nap ránézek. Szeretnék kétszer ennyit úszni, de még nem szabad, nem bírja a szervezet. Jó érzés minden nap úgy ébredni, hogy erős a testem, s ettől a lelkem is mindjárt jobban van!
Na, jól belemerültem! Mégegyszer köszönöm, hogy figyelsz rám, kellemes ünnepeket kívánok, s várom a híreket is Rólad, Tőled.
Gyógyulj szaporán finom meleg NAPsütésben!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#26090 nora51 hozzászólása: 2018.02.03. 00:39

Kedves Oldfiker, hát ezt a hírt vártam! Nagyszerű és megnyugtató, hogy végre elkezdheted a dögök kiirtását, miután ők már kiirtották a veledszületett májadat…Hát a másodikat most szépen megmented a mocsadékoktól ezzel a különleges gyógyszerrel. Naggggggyon örülök!!!!!
Hanem ribancot is kaptál, aki arra hivatott, hogy vállvetve harcoljon Epclusa vezérrel együtt, és ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmedet valamire. Lehet hogy nagyon férfias dolog kezelés közben úszóversenyezni, de sajnos attól tartok, a ribanc be akar majd kavarni. Neki szokása vérképet rombolni, iszonyú fáradtságérzetet okozni, szívet túldolgoztatni, még a lépcsőzés közben is zihálást okozni. Ha a verseny közben azt érzed, hogy fáraszt, kimerít. nem esik olyan jól, mint kezelés előtt, kérlek, ne erőltesdí!!!
Na nem osztom tovább az észt, csak hát féltelek, bocsájtsd ezt meg nekem!
Mert ha csak Epclusát kapnál,…nem kárognék.
De azért nem baj, hogy ribancot is kapsz, mert neked most aztán nagyon tutira vírusmentesnek kell lenned!!!!!!!!
Köszönjük a drukkolást. mi is nagyon szorítunk neked, vigyázó szemeinket reád vetjük. no meg a kedves Napra. aki süssön Rád! És mindnyájunkra!
Szeretettel:
nora51

Oldfiker
#26088 Oldfiker hozzászólása: 2018.02.02. 16:46

Kedves Barátaim, Sorstársaim!
Nagyon izgalmas időszakot élünk meg közösen és egyénileg is, minden nap olvasom a híreket Rólatok!
Ahogy várható volt, legtöbbünkön nagyot segít az inf mentes kezelés, de azért van aggódni való is, pl. hogy Nóra megkapja az igazolást a 0-ról, hogy Hetvenes kolléga állapotjavulása lendületet kapjon, a kúrát elkezdők és jelenleg is folytatók sikeresen abszolválják a kezelést. Harmadik napja az utóbbiak közé tartozok én is(!). Elkezdtem az Epclusa+Ribarin duó harcba küldését vírusaim ellen. Tegnap volt egy kis bizonytalanság a közérzetemmel, valószínű a Ribanc jelentkezett be egy kicsit erőteljesebben, a vérnyomásom is “érdekesen” alakult, de ma már rendben vagyok.
Egy kis gond van egyenlőre a kezelés időtartamával, ugyanis a tervezett 24 hetes időszak helyett 12 hétre adták meg a méltányossági engedélyt és a tb általi finanszírozást, ezzel most szembesültünk, de remélem, sikerül megoldást találni.
A következő úszóverseny jövő szombaton lesz Debrecenben, megint megméretem magam, hogy hol tartok. Edzek rendesen, remélem, a kezelés nem fogja befolyásolni a terhelhetőségemet.
Ennyit magamról, továbbra is figyellek Benneteket, örülök és szorítok mindenkinek!
A nap süssön Rátok!

Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25814 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 03:10

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

Oldfiker
#25733 Oldfiker hozzászólása: 2017.12.05. 22:27

Kedves Társak!
Örül a lelkem, szép napom volt ma! Megkaptam az írásbeli engedélyt is, ami azt jelenti, hogy januárban kiutalják a gyógyszert és az éves kontrollal össszehozva január 30-án kapom kézhez. Ribavirinnel kombinálják a szert, így az elején sűrű kontroll lesz, 1,2, majd beáll a 4 hetes metódus. Még azt is megtudtam, hogy egy páciens kezelése már befejeződött az orvosomnál, és jól van az illető. (Epclusával)
Ma elvégezték rajtam az első fibroscan vizsgálatot, az eredmény 8,2 Kpa és valamivel F3 alattiság. A doki, aki vizsgált (ultrahangos technikával), úgy értékelt, hogy már látszik az új májamon a vírus romboló tevékenysége, de csak minimálban.
Holnap nyelőcső- és gyomortükrözés.
Szép estét mindnyájatoknak!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25741 nora51 hozzászólása: 2017.12.06. 23:48

Na végre valami konkrétum! A 8,2 valóban nem nagy gáz, ebből símán vissza lehet gyógyulni, de a fene enné már meg azokat a dögöket, hogy ekkora elánnal estek neki az új májadnak, hogy már kimutatható…
A ribancvirin miatt nem lesz olyan jó dolgod, mint nekem, de most az a fő, hogy megkapod ezt a gyogyit, és pontot tehetsz majd a történet végére.
Ma megvolt a tükrözés is, remélem, nem viselt meg nagyon!…
Pihend ki magad! Ugye minden rendben?
Szeretettel: nora51

Oldfiker
#25743 Oldfiker hozzászólása: 2017.12.07. 18:18

Kedves Nóra!
Túl vagyok a nyelőcső/gyomor tükrözésen, hálisten nincs rosszabbodás, így nem kell beavatkozni, fél év múlva lesz a következő kontroll e tárgyban.(Még egy jó hír!!!)
Ma délután végighallgattam a Hetvenesnek ajánlott finom kis zenéket, így a meló mellett, s nagyon jólesett.
Kicsit nem jó, hogy fáradékony vagy, bízok benne, hogy csak átmeneti állapot, s az ünnepekre már nem terhel.
A nap süssön Rád finom téli szolid melegével!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25792 nora51 hozzászólása: 2017.12.15. 00:29

Nagyon örülök Oldfiker, hogy nincs rosszabbodás. A nap most Éva barátnőmre is végre rásütött, mivel eltűnt a várólistáról, ami végre azt jelenti, hogy megkapja a várva várt gyógyszerét. Esküszöm, ennek jobban örülök, mint a magaménak, ugyanis Éva F4, és érthető, hogy már nagyon neki volt keseredve…
Örülök, hogy jól estek az ajánlott zenék! Én mostanság kezdem a J.S.Bach Magnificat-ját ronggyá hallgatni. Ez szűz Mária Jézus születése feletti örömét mondja el több tételben. Házimunka, karácsonyi készülődés közben az ember lelke valósággal megfürdik benne.
Már az ókori görögök is ráéreztek a zene gyógyító hatására, így most mi a hepára alkalmazzuk a jó kis zenéket.
Most már süssön rád is az a nap, mi lesz már azzal a gyógyszerrel?Ja igaz is, január 30-ig kell várnod. Addig is boldog karácsonyt!
Szeretettel: nora51

nora51
#25704 nora51 hozzászólása: 2017.11.30. 00:21

Ó te szegényke, mármint kedves Bizalom,! A disznó ribancvirin csinálja veled ezeket ! Harvoni egy úriember, ő önmagában kellemes, kedves, tapintatos, nem zavarog.Reméljük, azért odacsap, ahova köll.
Ribancvirin csúnyán viselkedik. De ezek ketten együtt rettenetes pusztítást művelnek odabent, úgyhogy a dögök jobbra-balra hullanak. Egy siralomház! Erre gondolj, mikor pocsékságokat érzel. Remélem, ennél rosszabb már nem lesz!
Én csak piczinykét fáradtabb vagyok most, lehet hogy a sok festés előtti-utáni pakolástól.
Oldfiker, szeded már a gyogyit? Mit érzel?
Mindkettőtöknek hatásos öldöklést kívánok:
a harvóniában élő nora51

Oldfiker
#25707 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.30. 12:48

Szia Nóra!
Nagyon remélem, hogy a fáradtságos állapotod csak átmeneti és újra kiválóan érzed majd magad fizikailag is!
Nálam még nincs újabb fejlemény, 5-én megyek a szokásos kontrollvizsgálatra, bízom benne, hogy akkor már kapok valami konkrétabb infot a gyógyszerezés elkezdéséről. 6-án endoszkópikus nyelőcső-vizsgálatom lesz, egyébként testem-lelkem rendben. Nálunk már havas a táj, várom, hogy kedvenc napocskám is kisüssön. Neked is ezt kívánom!
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25727 nora51 hozzászólása: 2017.12.05. 19:31

Kedves Oldfiker, hozzon neked Mikulás bácsi egy jó vizsgálati eredményt holnap! Mit mondtak ma a kontrollon, mikor kapsz gyogyit?
Süssön Rád is, de alaposan!
nora51

anamary
#25698 anamary hozzászólása: 2017.11.28. 23:35

Kedves “dupla sorstárs”,úgy mint HCV.és tranpszplantált sorstárs!
Én is nagyon örülök hogy végre hozzájutottál a megfelelő gyógyszerhez.
Mielöbbi sikeres vírusirtást és teljes gyógyulást kívánok neked!
Ha az égiek is úgy akarják még egy úszóversenyt is összehozhatunk,feltéve ha én addigra megtanulok rendesen úszni.
Üdv: anamary

klmaan
#25699 klmaan hozzászólása: 2017.11.28. 23:50

Drága Anamary!

Jajjjj, de jó olvasni hozzászólásodat.
Nagyon szurkolok, hogy együtt menjetek az uszóversenyre. Az tuti, hogy ott leszek és orditizva szurkolok majd.
Írjál máskir is, magadról is!!!
Puszi szeretettel!!! Klári

Oldfiker
#25702 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.29. 18:38

Kedves Anamary!
Köszönöm kedves soraidat, nagyon jólesnek! Nálad vírusfronton mi újság? Ezt nem tudtam kihámozni pontosan a történeteidből.
Szeretettel: Oldfiker

anamary
#25706 anamary hozzászólása: 2017.11.30. 01:59

HA rákattintasz a nevemre feldobja a régi beírásaimat is.
Tegnap beszéltünk egy májas csoportban

anamary
#25709 anamary hozzászólása: 2017.11.30. 18:27

Kedves Oldfiker!
Nekem szerencsém volt,mert a harmadik Interferonos kezelés hatására az én vírusaim hála Istennek eltüntek 2012 nyarán.Így én már vírusmentes voltam a transzplantáció idején.Műtét után nekem már nem kellett ezzel foglalkoznom. Szeretettel:anamary
Ui:olvastam hogy 5.én kontrollra mész 6.án pedig endoszkópos vizsgálatra.Megkérdezhetem,hogy ez hol fog megtörténni? Én 6.-án megyek Gerlei doktornőhöz.

Oldfiker
#25710 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.30. 22:23

Szombathely a helyszín, itt dolgozik egy fantasztikus belgyógyász, akihez már nagyon régóta járok, ő tartja karban a nyelőcsővemen lévő varixokat.

klmaan
#25711 klmaan hozzászólása: 2017.11.30. 23:17

Szia Oldfiker!
Látom, hogy Szhelyre mész vizsgálatra. Ezek szerint ott vagy a környéken laksz? Hepatológiára is ida jársz? Ha jó a tippem, akkor gyere a májklubunkba Zalaegerszegre! Én vasi-zalai vagyok.
Üdv szeretettel: Klári (dolgozznet@gmail.com)

klmaan
#25725 klmaan hozzászólása: 2017.12.05. 17:00

Szia Oldfiker!
Írod, hogy egy nagyon jó belgyógyászod van, aki karban tartja a nyelőcsővarixodat. Ez alatt mit kell érteni? Azért itt kérdezem, mert gondolom, hogy mást is érdekel, még ha a többségnek nincs ilyen baja, gondja.
Írtam választ a leveledre is!
Üdv szeretettel: Klári

Oldfiker
#25734 Oldfiker hozzászólása: 2017.12.05. 22:44

Kedves Klári!
Már jó pár éve jelentkezett a nyelőcső-visszeresedésem, ami a csökkent májműködés egyik mellékhatása, e mellett még lépnagyobbodást is diagnosztizált az említett belgyógyászom. 2015-ben a nyelőcső bevérzett, akkor kellett felfüggeszteni az inf mentes gyógyszerezést. Azóta újra félévenként endoszkópia, s ha szükséges, akkor beavatkozás.
.-.
Nagyon-nagyon örültem a levelednek, hamarosan válaszolok!
Szeretettel: Oldfiker

Oldfiker
#25649 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.13. 00:40

Kedves Katih, Klári, Bizalom52, Hetvenes! Nagyon jó érzés, hogy együtt örültök velem, s odafigyeltek a történéseimre! Jó egészséget, sok-sok örömet kívánok Nektek!

nora51
#25628 nora51 hozzászólása: 2017.11.10. 16:04

WOW! Vééééégre valami történés van, juhúúúúúú! Oldfiker,igérd meg, hogy ha kidöglöttek a vírusaid, akkor megengeded, hogy Youngfikernek szólítsalak!!!
Végre, végre! Nagyon örülök, ezt már igencsak vártam! Javaslom, hogy ezen az oldalon legyen az EPCLUSA-frakció tapasztalatcserélő fóruma. Ha megkaptad a gyogyit, írd le ide légyszí, mi a hatóanyaga.
Hajrá, Oldfiker, mindent bele!
Szeretettel és nagy örömmel:
nora51

Oldfiker
#25650 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.13. 00:52

Drága Nóra!
Nem tudom, mikor lettél utoljára keresztanya, de nagyon bízom benn, hogy jövő nyárra már én is Keresztanyámnak is szólíthatlak!

Oldfiker
#25651 Oldfiker hozzászólása: 2017.11.13. 01:01

Az Epclusa hatóanyagai: Sofosbuvir (400mg) és Velpatasvir (100mg).
Remélem, továbbra is kiválóan érzed magad, s takarodnak a dögök.
Szeretettel: Oldfiker

nora51
#25653 nora51 hozzászólása: 2017.11.14. 03:50

Már alig várom, hogy Keresztanyádnak szólíts! Köszi, jól vagyok, most hordom vissza a lakás egyik feléből a másikat a helyére, mert festés volt. Kemény fizikai munka a cipelés, takarítás, de meg se kottyan. Naná, mert nem kapok köretnek ribancvirint. Ha kapnék, most nem lennék ilyen fitt.
A velpatasvir már egy új gyilok. Hatásos dögirtást kívánok szeretettel: nora51

#25799 Csmicky hozzászólása: 2017.12.16. 19:32

Kedves Nóra és Sorstársak! Elnézést itt írok.Egy kérdésem lenne. 3 év várakozás után értesítettek, hogy megkapom az INF-mentes kezelést.Előtte 3+1 intronost húztam le.A kérvény Exviera+Viekirax volt beadva.Lehetséges mégis a Harvonit adják, vajon mert volt kezelésem régebb?Az izgalomtól nem jutott eszembe mást mondani..1990-től most van esélyem helyrejönni.A Harvonit adják magára is és mennyi ideig?Áldott Ünnepeket Kívánok!

klmaan
#25804 klmaan hozzászólása: 2017.12.17. 13:07

Kedves Csmicky!
Biztos, más is ír majd, de én azt tudom írni, hogy valószínű, hogy mindegy. Van olyan, hogy csak a Harvonit akarja a dr, de a többségnél, már a dr is úgy kéri a kérvényen, hogy az legyen, amelyiken (várólistán) előbb jut sorra a beteg. Tehát ennek nincs különösebb jelentősége. Az utóbbi időben a Harvoniból volt több, mármint készleten, így azt osztották ki. Akinek ribavirin is jár hozzá, vagy nem 1b genitipus, azok a Harvonit kapják. A többieknek mindegy. Most itt a “sima”kezelteket értem, nem a bonyolultabb eseteket, mint pl. egy transzplantáltat.
Remélem, hogy még tudtalak nyugtatni!
Legyen szép napotok!!!
Üdv mindenkinek: Klári

nora51
#25813 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 02:54

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

nora51
#25811 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 02:54

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

nora51
#25812 nora51 hozzászólása: 2017.12.18. 02:54

Kedves Csmicky!
Barátnőmnek 2 sikertelen kezelése volt, F4-es, és Exvierára terjesztette fel az orvosa.
Nekem 3 sikertelen kezelésem volt, és úgy terjesztett fel az orvosom, hogy mindegy mit kapok, amivel előbb sorra kerülhetek, azt kéri nekem. Harvonit kaptam nemrég. (én is 3 év várakozás után.)
Mindkét gyógyszer szedése 12 hétig tart. Van, hogy adnak mellé ribavirint, van hogy nem. Ez egyéni, a dokid dönti el.
Üdv: nora51

bizalom52
#25627 bizalom52 hozzászólása: 2017.11.10. 11:11

Kedves Sorstársaim! Már eltelt egy hét, Harvoni és Ribavirin társaságában! Mellékhatások: Magas vérnyomás, szédülés, hányinger, bizonytalan járás, rossz alvás! Ennél rosszabb ne legyen! Mindegyik kibírható odafigyeléssel és a nagy 0 reményében! Mindenkinek kellemes kezelési időszakot kívánok, hiszen most sokan vagyunk és együtt küzdhetünk! Húúú, de vártuk már, hogy itt tartsunk!

klmaan
#25726 klmaan hozzászólása: 2017.12.05. 17:02

Kedves Bizalom52!!
Mióta nem írtál, hogy vagy? Elég sok mellékhatást sorolsz itt fel. Izgulok érted, és szurkolok.
Üdv szeretettel, várva válaszodat!! Klári (dolgozznet@gmail.com)

bizalom52
#25626 bizalom52 hozzászólása: 2017.11.10. 11:03

Kedves Oldfiker!
Nagyon örülök, hogy megkaptad az engedélyt! Kívánom, hogy elviselhető mellékhatásokkal, sőt mellékhatások nélkül, könnyedén viseld a kezelést!
Teljes gyógyulást, és végleg “0″-ás eredményt kívánok!

#25625 katih hozzászólása: 2017.11.09. 21:02

Ez nagyon jó hír! Gratulálok!

klmaan
#25623 klmaan hozzászólása: 2017.11.09. 20:54

Hát!! Ezek fantasztikusan jó hírek.
Minden-minden jót neked a vírusírtásban is és az úszásban is!!
Várjuk a további híreket, eredményeket, élményeket.
Üdv szeretettel: Klári

Hetvenes
#25620 Hetvenes hozzászólása: 2017.11.09. 20:18

Kedves Oldfiker !
Igazán nagy öröm , hogy végre kaphatsz egy megfelelő gyógyszert s véget érhet canossa járásod .
Az pedig a hab a tortán , hogy egy kedvelt elfoglaltságot és közösséget találtál .
A továbbiakra egy nagy ” 0 ” -t és boldog életet kívánok : Hetvenes

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close