Csak egy kis pánik

Téma címkék:
2017.12.05. 20:08

29 ėves vagyok ės legalàbb màr 5 ėve pànikbeteg, ami egyre rosszabb most màr ott tartok hogy kezdődik az agorafóbia ės szociàlis fòbiàm kialakulni amitől màr sírògörcsöm lesz mert olyan tehetetlennek ėrzem magam.

Próbàltam ėn mindent, az orvosok szervi gondot nem talàltak, voltam pszicihiàternėl beszělgetni,nem sok eredmėnnyel, kaptam 0,25 majd 0,5 frontint ami ideig oràig hatott viszont nem szüntette meg a rohamokat. Ezek a pànik rohamok ilyenkor egy erős halàlfėlelem, hasi diszkomfort, izzadàs, reszketės, szívdobogàs, àjulasėrzės, megvàltozott tudattal làtom a környezetet mintha àlmodnėk. Amikor hozzàszokàs miatt mikor abba akartam hagyni a frontin szedėst, csak felerősítette a tüneteket, tėnyleg azt ėreztem meg fogok őrűlni,egy pokol volt.De sikerült letenni ės kb màsfėl ėvig ha nem is tünet mentes de elviselhető volt a dolog, tudtam dolgozni, ügyeket intėzni, akár nėzelődni egy boltban, moziban vėgig ülni egy filmet, nem ėrdekelt ha sok ember volt körülöttem esetleg něha egy szem valeriànàt bevettem ha ugy gondoltam.Inkàbb az egyedüllėttől tudtam megijedni most ennek a fordítottja törtěnik, egyedül jól megvagyok de ha valahova menni kell..

Úgy voltam vele, egyedül is megbirkozom ezzel, majd elmulik. Csakhogy telik az idő, ės nemhogy jobb lenne egyre rosszabb. Talàn segítsėget kell ujra kėrnem de az első alkalommal sem vàlt be. Lassan 1 ėve most nem dolgozok mondjuk nem a pànik miatt,de muszàj munkàt talàlnom ės màr ettől is tiszta ideg vagyok, hogy hogy fogok ujra a mokuskerėkbe beàllni, vagy babát vàllalni,mert ez a dolgok rendje, csakhogy vagy 5 honapja alig mozdulok ki a lakàsbol csak ha tėnyleg muszàj mert màshol nem ėrzem magam biztonsàgban. Annyi nyilvànos helyen voltam màr rosszul.

Szeretnėk ujra lelkileg az a stabil szemėly lenni, aki voltam, mert az nem elėg hogy hetente van egy~kėt jò napom amikor olyan vagyok mint màs. De nemtudom sikerül e :(

#25782 jessicajean hozzászólása: 2017.12.14. 13:03

Szia!
Én 2 hónapja mostmár, hogy nagyon rosszul vagyok folyamatosan..
Egyébként nálam nyáron kezdődött, de akkor még nem volt olyan erős és folyamatos.. mostmár napi szinten van..
Nagyon erős lett a halálfóbiám és már mindenféle tüneten képzelődök emiatt… hogy mi bajom lehet… ezer orvosnál jártam és semmi bajom.. én meg ezt nehezen hiszem el… (sajnos átment hipohondriába…:/)
Én most a leggyengébb Scippát szedem 0.25-ös Frontinnal.. ma 2 hete szedem.. most kezdek jobban lenni talán.. lekopogom persze. De még mindig nem vagyok jól, de már jelentősen jobban. Járok autogén tréningre heti 1x, most fogok majd elkezdeni egy pszichoterápiát..
Ezeket tudnám neked ajánlani/javasolni, de még nagyon az elején vagyok. De már szeretnék jobban lenni és nem attól rettegni 20 évesen, hogy bámelyik pillanatban meghalhatok… tudom, hogy nem fogok. Semmi bajom nincsen csak pánikos vagyok..
Csak folyamatosan azt érzem, hogy megfulladok és a többi.:( Vagy 20 féle dolgot érzek miatta.. (de nem fogok tudom, hisz ilyen gusztustalan tüneteket produkál ez a betegség..)
Remélem jobban leszel te is!!! :) Szurkolok nagyon!! :)

EN-ek
#25756 EN-ek hozzászólása: 2017.12.11. 15:34

má +int kussolósba menta vikcsi béjbi…):(
bujj elő szépen (HA n v NYUSZI) v esk minnyá 66 évesnek foglak nézni hihi! :P

(pd így 1. RÁnézésre n is lácct többnek 30-nál;)

Vikki
#25750 Vikki hozzászólása: 2017.12.10. 16:41

Most pont jobb napok vannak vagy 2 napja semmi bajom de ez ugyis hullàmzo :) :( Pedig de, annyi vagyok most nem tudom idősebbnek vagy fiatalabbnak nėzel :D

EN-ek
#25751 EN-ek hozzászólása: 2017.12.10. 16:55

égen. jön neka jobb napok, asztána ROSSZABB napok, (asztána VirágVége) sít. a kib* Értelmetlen Örökkévalóságig! hihi. Tkp. sosincs semmi ujj a Nap alatt…:/

ÉN most n nézeget, han csipeget!:) épp béfalt: 1 nagy tábla fino csokítót (ujj ABBAn RÁkapott erre a Marci pános izére, kicsit ugyan ét-fajta, DE naon fino!) + bévágott 1 kigli friss meleg kv (+ ami volt) úh 1lőre Lvan 1 db-ig… :D és ott?

miwa, sót se ejtesz a képemről, ti. h tecc-e? ejj már…:(

EN-ek
#25749 EN-ek hozzászólása: 2017.12.10. 14:47

na és itt mia situ, kuksolós wikkiéknél? :)

EN-ek
#25740 EN-ek hozzászólása: 2017.12.06. 15:00

HÚÚszon-kilencz?? :O nemár…sztem n is láccó annyinak! ;)

(v DE?)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close