INF mentes kezelés engedélyezve

Téma címkék:
2018.01.26. 16:50

Kedves Gyógyult és Gyógyulni vágyó Társak!

Nagy örömmel tudatom veletek, hogy a múlt héten lekerültem a listáról, s hivatalosan is értesített az orvosom (még a hét elején!), hogy megkaptam az engedélyt az interferonmentes kezelésre. A tényleges kezelésre február 27-én kell jelentkeznem.

Erőt ad, hogy az egész szerencsétlenségben még valamennyire szerencsésnek is érezhetem magamat, hiszen nem gyötörtek meg az interferonos kezelésekkel, s nem kell éveket várnom a hatékony gyógyszerre.

Bár a szövődmények rendre megvannak, csoda az is, h 39 évi lappangással eddig megúsztam F3-as állapottal, ami a kéznyújtásnyira lévő gyógyszerrel remélem, javítható lesz s a vírusok is kimúlnak.

Szeretettel: Hibiszkusz

nora51
#26084 nora51 hozzászólása: 2018.01.31. 03:58

Édes Istenem, de más hangulat van itt már mostanában, mint pár hónapja, amikor mindnyájan el voltunk keseredve, mert nem voltunk abban biztosak, hogy ha ilyen tetű tempóban lehet haladni a várólistán, akkor megérjük-e egyáltalán a sorrakerülést…Sok minden történt itt, és sok láthatatlan jó embernek köszönhetjük, hogy ilyen, számunkra csodás módon pikk-pakk sorra kerülnek az emberek, és vége az évekig tartó reményvesztettségnek. Köszönjük mindenkinek, aki tett azért, hogy a hepatitis C gyógyítása már elérhető!!!!!!!!!! Csak orvoshoz kell fordulni, a többi megy már símán…És ne felejtsük el, hogy akinek van társadalombiztosítása, az ingyen jut hozzá! Vizitdíj és dobozdíj sincs.
Hibiszkusz, Vera, Pikírt,………és folytathatnám a sort, meg fogtok gyógyulni az idén!
Juhé! (Remélem, én is….)
Szeretettel: nora51

#26057 veronik4 hozzászólása: 2018.01.28. 11:04

Kedves Hibiszkusz!

Weöres Sándor írta a “Teljesség felé”-ben:”Örömöm sokszorozódjék a Te örömödben”.

Bárcsak belátható időn belül mindannyian elmondhatjuk majd ebben a nagyszerű várószobában így is, és egy kicsit magunkra alakítva: Örömöm/örömünk sokszorozódjék a Ti örömötökben!

Én is tovább akarom adni egyszer megvalósulásra az én örömömet: Ikremmel üzenetet kaptam a Hepáról: február 01-én reggel be kell mennem kezelés megbeszélésre – kizárásos alapon IFN mentesre!! Megkapom!

Szeretettel üdvözöllek, és neked is nagyon szurkolok, hogy fejvesztve meneküljön az utolsó C dög is, és Mindannyiótokat, akik olvassátok, Museto, Klári, Pikírt67, Katih, Hokuszpok1 és Mindenki! Vera

#26079 Hibiszkusz hozzászólása: 2018.01.31. 00:31

Kedves Vera!
Köszönöm kedves soraidat. Hál’ Istennek sok öröm van itt sokszorozóban, sokan várjuk a gyógyulást a szeretteinkkel együtt. Február 1! hát itt van rögtön! Sok sikert kívánok Neked, várom/várjuk a tapasztalataidat.
Szeretettel minden jót mielőbbi gyógyulást!
Hibiszkusz

#26035 klmaan hozzászólása: 2018.01.27. 11:53

Szia Te Drága “kukucskáló” Hibiszkusz!
Na|! Látod, előbb jött a jó hír, s vele a gyógyszer, mint gondoltuk. Egyszerre 800 fő jut hozzá pikk-pakkra a gyógyszerhez, s ez csodálatos, és Te is köztük vagy!!
Nagyon boldog várakozást, készülést kivánok, s aztán teljes gyógyulást Neked!!
Üdv szeretettel. Klári

#26080 Hibiszkusz hozzászólása: 2018.01.31. 00:34

Kedves Klári! Köszönöm, köszönjük mindannyian, hogy így drukkolsz nekünk.
Remélem, jól vagytok, vigyázzatok magatokra!
Szeretettel: Hibiszkusz

museto
#26022 museto hozzászólása: 2018.01.26. 21:27

Kedves Hibiszkusz! Veled örülök, hogy megkaptad az engedélyt. Meg fogsz gyógyulni, a májad rendbe fog jönni, és velünk együtt fogod élvezni a vírusmentes életet! Baráti öleléssel gratulálok, Museto

#26027 Hibiszkusz hozzászólása: 2018.01.27. 00:35

Kedves Museto!
Köszönöm, hogy így drukkoltok nekünk!
Jelentkezni fogok a fejleményekkel illetve a tapasztalatokkal. Remélem, bírható lesz! Eddig szerencsére több jót, mint rosszat hallottam felőle.
Szeretettel: Hibiszkusz

pikirt67
#26020 pikirt67 hozzászólása: 2018.01.26. 21:01

Kedves Hibiszkusz!

Veled örülök és drukkolok a gyors javulásért!

Várom a további állapotjelentésid:

Pikirt67

#26033 Hibiszkusz hozzászólása: 2018.01.27. 01:53

Kedves Pikírt67!
Köszönöm a jó kívánságokat és az együttérzést!
Természetesen igyekszem megosztani a tapasztalataimat, mint sokan mások itt a fórumon.
Sok mindenki történetét olvastam, de Rád nem emlékszem. Remélem, Te már a Gyógyultak táborához tartozol, vagy talán egy kedves Pártoló-Segítő tagtársunk ☺ vagy?
Üdv: Hibiszkusz

pikirt67
#26037 pikirt67 hozzászólása: 2018.01.27. 13:23

Kedves Hibiszkusz!

Tavaly augusztus óta tudom, h pozitív vagyok hepa C-re. Közöttetek új vagyok, kezelést még nem kaptam. Január 19-n küldték engedélyezésre a leleteim. Elmúltam már 50, lövésem sincs mióta vagyok fertőzött, az még előttünk áll, hogy az egész család szűrése megtörténjen. Mindig az a típus voltam, akinek zsíros kenyeret, meg süteményt akartak adni, “hisz olyan vékony vagy”.
Tavaly mentem neki jobban az egészségügynek, h derüljék már ki mi a baj. Az borzalom, h mindenre annyit kell várni :(
Ezen a fórumon az fogott meg, hogy kedves, közvetlen és családias a hangnem, ezért “mertem” billentyűzetet ragadva írni Neked :)

Üdv: Pikirt67

#26082 Hibiszkusz hozzászólása: 2018.01.31. 00:54

Kedves Pikirt67!
Nagyon örülök, hogy írtál. Nagyon jól tudom, hogy min mentél keresztül az elmúlt hónapokban.
Nekem is augusztus volt a fordulópont, szeptemberben már tudtuk, mivel állunk szemben. Sokszor kellett menni vizsgálatokra, vérvételre stb. Nagy szerencsénk van ezzel a gyógyszer időzítéssel.
Lehetett volna rosszabb is, de nem így volt, ebből kell erőt meríteni!
Hamarosan meg fogsz gyógyulni, mint mi valamennyien.
Látod, én téged már a múltkori levelemben is Gyógyultnak gondoltalak! Egy kis várakozással, de hamarosan be fog következni! Ha hinni lehet a híreknek, mindenkire hamarosan sor kerül.
Ezek szerint már be van adva a kérvényed. Mekkora prioritási indexed van, mert abból illetve a regiszterben látható sorszámodból ha nem is pontosan de hozzávetőlegesen sejteni lehet, kb. mikorra kerülsz sorra.
Többen vagyunk itt a fórumon, akik a következő hetekben kezdik el a kezelést, így többen is össze tudjuk majd vetni a tapasztalatainkat.
Az én családomat is leszűrték, dacára a 39 éves fertőzöttségemnek sem a férjem, sem senki a családból nem kapta el. Biztos a tieid sem kapták el.
Remélem, minél hamarabb megkapod az engedélyt, szurkolunk neked valamennyien!
Szeretettel: Hibiszkusz

pikirt67
#26123 pikirt67 hozzászólása: 2018.02.06. 12:53

Kedves Hibiszkusz!
A prioritási indexem nincs rajta a papíron, gyakorlatilag nem tudtam meg semmi új infót januárban azonkívül, h beadják a kérvényt. Főorvos úr kézzel vizsgálta a májat, széthintett a vizsgálóban nagy adag mosolyt, kedvességet (tényleg nagyon megnyugtató a jelenléte és a mosolya, gyakorlatilag kimegy a fejemből a kérdés és az aggódás, ami persze visszajön amikor jövök haza…)
Várom a további híreid és persze szorítok Mindenkinek!
Szeretettel: Pikirt67

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close