Szédülés

Téma címkék:
2018.02.26. 10:43

Sziasztok “bajostársak”.

Én már 7 éve küzdök ezzel az éjszakai forgó szédüléssel.

Egyik pillanatról a másikra jött elő hajnalban. Csak bámultam a tv-n a piros jelzőfényt, ami úgy forgott, mint a ringlispil. Nagyon megijedtem tőle, mert annyira szédültem, hogy leestem a lépcsőn és hánytam, a fejemet meg sem tudtam emelni. Elmentem vele orvoshoz MRI, EEG, LABOR- minden negatív lett halistennek. Az orvos felírt nekem Betarevint és szednem kell ha szédülök. Minden évben előjön pár napra, azt teljes mértékben meg is keseríti, mert olyankor az életkedvem is eltűnik. Energia nuku, fejfájás, fülzúgás, éjszakai rettegés mikor jön újra elő… fantasztikus érzés!!! Most megint neki kezdett, a szokásos menetnek, de most már több mint 1 hete tart és nem akarja abbahagyni. 2 napja volt egy pánik rohamom, mert féltem elaludni. Borzasztó volt, a félelemtől generáltam majd nem egy szívrohamot, remegtem, a pulzusom az egekben. Agykontroll egyáltalán nem működött, csak az segített ha jól bevizeztem az arcom, valamiért az segített. Jövőhéten megyek 24 órás vérnyomásmérèsre, laborra, fül orr gégészhez… kíváncsi leszek mi derül ki. Sokat olvastam róla és mindig a meniere szindrómát hozta ki. De én nem merek belekezdeni ebbe az eplay manőverbe… Örülök ha elmúlik, nem hogy még előidézzem.

Kitartást mindenkinek!!!

#26260 Bubu46 hozzászólása: 2018.02.27. 07:05

Ne tedd ! Én is végeztem a gyakorlatot és csak javasolni tudom !! Persze, hogy retteg az ember attól, hogy előidézze ezt a borzalmat, de ha ez a megoldás ?! Évek óta tünetmentes vagyok ! Szedd össze magad és kezdd el !

#26264 Anett00 hozzászólása: 2018.02.27. 16:32

Szia Bubu46.
Szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakran csináltad a gyakorlatot? Mikor vetted észre, hogy hatásos? És hogy pontosan hogyan kell helyesen elvégezni a gyakorlatot?! Sokat néztem a videókat, de ott nem térnek ki erre. Melyik oldalról merre fordítom?
Köszi szépen a válaszod.

#26256 szutra hozzászólása: 2018.02.26. 21:15

Hát ez elég különös hozzáállás, hogy inkább szenvedsz hetekig, jársz orvostól orvosig, mintsem hogy kezedbe vedd a gyógyulásod, és rászánj erre 10 percet! Az Eplay manőver tényleg nagyon hatásos, ha BPPV a betegség.
De ha inkább kitartasz a betegség oldalán, akkor kitartás neked is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close