A féléves kontroll is negatív lett.

Téma címkék:
2018.11.04. 16:41

2000- óta, küszködtem a HCV-vel, négy kezelés, majd 2018- január végétől az ötödik, INTERFERON MENTES, három hónapra rá ELSŐ NEGATÍV EREDMÉNY 2018 áprilisában! 2018 október végén- fél éves vírus vizsgálat- VÉGLEG GYÓGYULTTÁ VÁLTAM !!! Megérte 18 évet várni, néha rendesen szenvedi- meggyógyultam! És nem egyedül csupán, hanem az interferon mentes után minden sorstársunk negatív lett!!! Persze májzsír, a Fibrózis látható UH. leletek nyomaival. Ízület, gyomorsav túltengés, idegrendszeren a négy Interferon kezelés nálam komoly nyomot hagyott sajnos. De kutya bánja, a vírus eltűnt, és rendeződni fog szép lassan minden. Persze nincs alkohol, semmi, köröm és pacalpörkölt emlékeimben él. Erős Pista is az ablakban marad. Kívánok mindenkinek teljes vírusmentességet, ami már meg is van szinte mindegyikünknél!

Ölel benneteket.: endrebandi.

museto
#27558 museto hozzászólása: 2018.11.08. 22:59

Kedves gyógyult Sorstársak! Nem írok neveket a megszólításban, hisz az elmúlt 5 év alatt sokan megismertük egymást, és volt alkalmunk egy más nyűgjein sajnálkozni, sőt mi több, tanácsokkal segíteni a kétségbeesett sorokat írókat. Én magam is sokat köszönhetek az itteni betegtársaknak, sokszor néhány bíztató szó lendített át a nem kis számú holtpontokon, főként a stoppolások bejelentésekor, vagy épp egy váratlan rossz laboreredmény készhezvételekor. Olvasva a sok örömhírt, úgy néz ki, ennek már vége, szinte mindenki kimászott a gödörből és ez így van jól! Persze azért akik a hagyományos kezeléseket kapták, nem úszták meg némi emlékek nélkül ezt az időszakot, egy kis izületi gyengeség, chrom betegség, vas felhalmozódás, némi fogveszteség és hasonló “finomságok”. Sajnos volt akinél csak a máj cseréje oldotta meg a renkívül rossz helyzetet. Szerencsére a nagy többség mája a vírusmentesség utá n részben regenerálódik, de azért a HCC demokles kardja a fejünk felett lóg, hisz májunkban több-kevesebb átalakult szövetállományú rész maradt, ami kedvezőtlen eetben táptalaja lehet a májrák kialakulásának. Hát örüljünk a sikeres gyógyulásnak, de ne feledjük, hogy egy megkínzott, agyongyötört májjal bírunk, amire fikozottan kell vigyázni, hogy még sokáig bírjon szolgálni bennünket! Sorstársi öleléssel gondolok Mindenkire Museto!

#27547 veronik4 hozzászólása: 2018.11.06. 19:58

Kedves Endrebandi!

Nagy boldogsággal üdvözöllek, hogy meggyógyultál!! : )

Szépen regenerálódsz majd!

Szeretettel: Veronik/Vera

#27551 Kalapos hozzászólása: 2018.11.08. 09:47

Én is szeretnék gratulálni!
Nemrég telefonáltam én is…

Nos, én 26 éve kaptam a hírt, hogy beteg vagyok.
Ma pedig azt, hogy meggyógyultam. :) :) :)

Oldfiker
#27554 Oldfiker hozzászólása: 2018.11.08. 11:33

Kedves VM Kalapos!

Veled örülök meghatódva! További szép életet – a NAP süssön Rád még sokáig!!!!

Szeretettel: Oldfiker

#27556 mumus hozzászólása: 2018.11.08. 15:31

Kedve Endrebandi és Kalapos!
Veletek örülök a gyógyulásnak!
Tudom miről van szó, én január végén remélem megkapni ugyanezt a hírt!
További javulást és szép életet kívánok!
Mumus

#27557 Kalapos hozzászólása: 2018.11.08. 16:31

Mumus, nagyjából ugyanezt fogod leírni mint amit én. :)
Köszönjük, és nagyon drukkolok Neked is!!

endrebandi52
#27560 endrebandi52 hozzászólása: 2018.11.09. 18:39

Köszönöm szépen kedves Vera. Találkozunk a VIMOR rendezvényen 17.-én szombaton .A SOTE tanteremben?.Jó egészséget kívánok neked sok szeretettel: Endrebandi.

Oldfiker
#27540 Oldfiker hozzászólása: 2018.11.05. 11:22

Kedves Endrebandi!
Nem lehet megunni olvasni a pozitív gondolatokat, a nyerő hozzáállást a vírusmentesség felemelő érzése kapcsán! Igen, vannak azért körülmények, amire figyelnünk kell, de mindent visz a “szabadság” érzése, s ez jól van így! Kívánok Neked szeretettel nagyon szép, sok-sok örömben, nyugalomban elkövetkezendő évtizedeket!
A NAP süssün Rád!

Oldfiker

endrebandi52
#27549 endrebandi52 hozzászólása: 2018.11.07. 07:57

Nagyon szépen köszönöm,kedves Oldfiger. Igen felszabadult érzés nagyon.A gyógyult társaim számára írtam,főleg akik főleg 4. Fibroscan csoportból gyógyultak mint én. Nehogy ” most már mindent szabad” érzés elragadja őket.nora 51 szépen leírta,milyen élet módon éljünk. Jó egészséget kívánok.

endrebandi52
#27539 endrebandi52 hozzászólása: 2018.11.05. 06:29

Kedves nora51, köszönöm szépen a választ. Sajnos a gyomrom sok savat termel,ezért a sok ” ki tétel” Jó egészséget kívánok neked, 17.-én találkozunk majd.

nora51
#27537 nora51 hozzászólása: 2018.11.04. 19:36

Kedves Endrebandi! Szívből gratulálok Neked a vírustalan új életedhez! Történelmi pillanat, mikor az ember rájön, hogy megszabadult végre az állandó fenyegetettségtől, mondjuk ki: a veszélyes parazitától. A májzsírosodás a hepatitis C szövődménye a mi esetünkben, ami a vírus kiirtásával idővel szépen rendeződik. Ám nagyon kell vigyázni, hogy ha netán farkaséhséget érzel, (mint sokan a gyógyulás után), ne egyél hízlaló dolgokat. Ha havonta egyszer pacalt vagy körömpörköltet falatozol, attól semmi bajod nem lesz, és Erős Pista se szomorkodjék az ablakban. Módjával, nem gyakran ehetsz jó szalonnát, hurkát- kolbászt is. Nem kell állandóan zsírtalanul enni, az túlzás! Legalább is én így hallottam. Fő, hogy semmi ne legyen eltúlozva: se a zsír, se a zsírtalanság!!!!! Hű, most mondtam ki a Lényeget, úgy érzem!
Egyél jó zöldségeket , sokat! Én pl minden reggelihez, vagy vacsorához szoktam enni valami “zöldet”, pl. kígyóuborkát, retket, vagy hagymát, paradicsomot, paprikát, vagy sárgarépát nyersen,egy kis reszelt céklát, egy gerezd fokhagymát, karalábét, mikor mit. Ezek telítenek, de nem hízlalnak. Naponta egy kefír vagy egy joghurt nagyon hasznos!
Naponta egy alma, vagy egyéb gyümölcs kötelező! Folytathatnám a sort, de mit tudálékoskodjak, ezeket te is tudod.
Erős Pistát akkor tedd az ablakba, ha gyomorfekélyed, vagy nyombélfekélyed van, vagy gyomorsavtúltengésed. De ha ezek nincsenek, akkor nyugodtan tehetsz néha az ételedbe. Ahogy én is…:)))
A megtépázott májnak valóban nincs szüksége alkoholra, nikotinra és egyéb mérgekre…Ezek nem kellenek neki, ahogy a feleslegesen bekapkodott gyógyszerek sem. De nem csak testi mérgek nem kellenek nekünk, hanem a lelkünket se hagyjuk mérgezni! Foglalkozzunk olyan dolgokkal, amik építőleg, megnyugtatólag hatnak ránk.
Örüljünk tudatosan mindennek, aminek csak örülni lehet! Apróságoknak is!
Egyre többen gyógyulunk ki ebből a félelmetes, alattomos vírusból. Magyarországon egy vasunkba nem kerül, hogy egy-egy lakás árába kerülő gyógyszerrel meggyógyulhatunk! Ez nem minden országban van így! És nemcsak a fiatalok, hanem hetven év felettiek is. Észre kell vennünk a jót is!!!
Még egyszer gratulálok, vigyázz magadra. Örülhetsz, mert elmúlt a veszedelem!
Szeretettel:
nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close