Pánikbetegség lehet?

Téma címkék:
2019.01.31. 10:47

Nem olyan régen kezdődtek a panaszaim. Akárhova bementem és reggelente a munkahelyemen rosszul kezdtem lenni. Légszomj tört rám meg halálfélelem. A gyomrom felfúvódott és muszáj volt kimennem a levegőre. Aztán ez napközben elmúlt. Refluxos beteg vagyok és rekeszizom sérvem is van de nem gondolom hogy ez okozhatja merr ha itthon vagyok semmi bajom nincs. A baj akkor kezdődik ha elindulok itthonról. Nagyon elkeseredtem hogy vajon szervi baj-e vagy pánikbetegség. Az orvos felírt xanaxot és scippa gyógyszert. Szedem és talán jobb is de tegnap vacsora után lementem szoláriumba a feleségemmel és ki kellett jönni. Majd amikor bementem a szolárium helységbe elmúlt a légszomj és a rosszullét.

Angel8888
#27970 Angel8888 hozzászólása: 2019.02.05. 22:50

Kedves toncso77, én is hasonló dologgal küzdök. Én 13 éve vagyok pánikbeteg gyógyszert szedek rá. Y gyógyszerekkel óvatosan. Ha adott helyen jelenik meg a légszomj szerintem biztosan szorongás. Egy általános kivizsgálást mindig javasolnak ilyen -esetekben de ha az jar a fejében és türelmetlen akkor még valószínűbb hogy a félelem a motor. Nem biztos hogy pánikbetegség lehet fóbia vagy szorongás sokféle ilyen probléma létezik sajnos. Szóval én most nem vagyok túl jól és pont most olvastam ezt talán nem véletlenül. Kitartás mert bármennyire rossz ha komoly baj van és van tünete az jó kiderül ha pedig nincs és pszichés azt hatalmunkban áll segítséggel v nélkül idővel legyőzni. Szerintem pszichés de egy alap kivizsgálás sokat segít. Mindig ez az első lépés illetve sok embernek segít abban h ne legyen beteg betegebb. Szóval fő az óvatosság és alaposság de szerintem a legfontosabb h ilyen helyzetben mély levegő és foglalja le a gondolatait. Ha attól fél egy hasonló helyzetben h megint előjön akkor az már egy folyamat akkor elő is fog jönni. Remélem valamennyit segítettem. Szép estét, Melinda

#28005 toncso77 hozzászólása: 2019.02.07. 23:12

Kedves Angel! Ma is a házorvosomnál várakoztam miközben rámjött megint a légszomj a rosszullét. Olyankor félek elájulok reszketek! Az ujjaim zsibbadnak! És amikor kezdődik ásítozok! Amikor kijöttem jobban lettem! De aztán az a baj egy ideig nehéz még mindig levegőt venni! A légszomj és a hasi nyomás megmarad bár sokat javul. Ez vagy asztma lesz vagy pánikbetegség! Szerinted?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close