Kivételes Hepa C

Téma címkék:
2019.02.05. 09:48

Kedves Sorstársaim!

Az én vírushadseregem már “megérdemli”, hogy kivételesnek tituláljam, hiszen szinte példa nélküli a rezisztenciája, a második inf mentes kezelés után is visszaszivárgott, s gyors szaporodás után újra vígan lakmározza a szép új májam sejtjeit…

Az elmúlt év nyarán fejeztem be a legutóbbi 6 hónapos kúrát az Epclusával, s az októberi visszamérés eredménye – korábbi három vírusmentes igazolás után – újra pozitív lett.

A nyár óta folyamatosan éreztem a fizikai javulást is, szép lassan erősödtem, lelkileg is szárnyaltam, el sem tudtam képzelni, hogy újra itt vannak a dögök. Két hete tudtam meg a hírt, s bármennyire is nem akarom, hogy befolyásolja a pszichémet, nagyon nehéz távol tartani. Egyik nap jobb, a másik nehezebb, de nagyon akarom, hogy ne romboljon le lelkileg, mert igazán jó volt vírusmentesként élni a mindennapokat!

Valószínűleg az lehet a gond, hogy mint transzplantált, az immunrendszerem mesterségesen le van gyengítve a kilökődés-gátló gyógyszer hatékony működése miatt, s a vírusírtó gyógyszer által kivégzett, legyengített vírusokat nem tudja emiatt teljesen eltakarítani. Még az is előfordulhat, hogy a folyamatos támadások miatt a vírusok ellenállóbbak lesznek…

A helyzetem azért mégsem kilátástalan, hiszen van remény egy következő gyógyszer bevetésére, s újra bizakodom!!!

Remélem, mástól nem kell ilyen bejegyzést olvasni, mindenki eredményesen meggyógyul továbbra is, én meg – bár nem vágytam rá – erősítem a szabályt.

Szeretettel ölellek Benneteket: Oldfiker

Holdsugar
#28019 Holdsugar hozzászólása: 2019.02.10. 23:43

Remélem ez a hozzászólás és az új NAP-os profilképem a tietek felett helyezkedik el, így virtuálisan felettetek fog ragyogni a NAP. Ezt küldöm nektek!

pikirt67
#28028 pikirt67 hozzászólása: 2019.02.12. 00:44

Kedves Holdsugár!
Itt kuncogok a monitor előtt, merthogy milyen csodás képzavar: ezzel a névvel a Nap sugarait szóród ránk :)
Folytasd szépen ebben a hangulatban, versenyzés közben halld a lelki füleiddel, ahogyan mi is ott szurkolunk Neked!
Süssön Rád minden, ami jót tesz Neked!
pikirt67

nora51
#28009 nora51 hozzászólása: 2019.02.09. 02:26

Drága Oldfiker!
Influenzámból (mely ellen november óta be vagyok oltva) csak most tápászkodom fel, és első utam a Várószobához vezetett. Egyszerűen nem akarom elhinni! Most az agyamra ment a járvány, vagy tényleg jól látok??? Ilyen nincs! Azt meg nem lehet eltűrni, hogy ez Veled essen meg! Ez disznóság!
Tudod, miközben ezen dühöngök, valahogy mégis hiszek abban, hogy az orvosod nem fog ebbe belenyugodni, és azon lesz, hogy mielőbb megszerezhessen neked egy újabb szert. Elképesztő mennyiségben folynak a kísérletek jelen pillanatban is az újabb , hatásosabb gyógyszerek terén. Pár éve még azt se tudtuk elképzelni, hogy mellékhatásmentes infmentes kezelés is létezhet, és a fejlesztések nem álltak le. Egész biztos már létezik a te gyógyszered, amit elsőként, méltányosságból fogsz megkapni. Az eseted olyan rendkívüli, hogy pontosan a rendkívülisége miatt csakazért is meg fogod kapni, ami kisöpri a mocsadékokat. Ezt érzem!
Vajon mit mond a hepászod?
Visszaomlok párnáim közé, és nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretettel: nora51

Oldfiker
#28015 Oldfiker hozzászólása: 2019.02.10. 12:46

Drága Nóra!
Az nem jó hír, hogy az infulenzia bepróbálkozott Nálad, de az annál inkább, hogy most már vélhetően legyűrted!!!
Most is, mint mindig, nagyon megható a felháborodásod és az együttérzésed, na és a bíztatásod, úgyhogy nagyon köszönöm, igazán sokat jelent nekem.
Hálisten a méltányossági kérelem már beadva, a következő szer neve VOSEVI, az engedélyeztetése jelenleg folyik, s talán egy féléven belül megkaphatom! Fizikailag továbbra is jól érzem magam, gőzerővel készülök a 2 hét múlva esedékes újabb kvalifikációs úszóversenyre, mellette még a bowlinggal is kacérkodom, remélem, nem csökken a fizikai kapacitásom. Lelkileg meg szinte teljesen rendben vagyok most már, hála Nektek is ezért, s a sportoló sorstársaimtól is nagyon sok bíztatást kapok nap, mint nap.
Teljes gyógyulást kívánok Neked, hogy minél előbb visszatérhess a rendes kerékvágásba, s a halnapok is jöhetnek gondolom nemsokára.
Szeretettel ölel: Oldfiker

nora51
#28017 nora51 hozzászólása: 2019.02.10. 23:37

Éreztem, éreztem! És tényleg igaz! De jó, látod, a hepászod is tök úgy gondolkozik, mint én! Áldja meg az Isten!
Téged meg áldjon meg most már alaposan,mert megérdemled!
Ha jól érzed magad sportolás közben, és van hozzá energiád, akkor csináld, csináld!
És ami a legfontosabb, hogy ne hízzál, de ilyen sok mozgás tól nem is leszel túlsúlyos, az biztos.

Minden sikertelen kezeléssel nyer az ember valamennyit, mert baromira nem mindegy annak a szegény májnak, hogy milliószám zabálják, vagy csak páran csámcsognak rajta. Egy ilyen kezelés után ha pozitív marad az ember, az igen kevés vírusszámot jelent, és akkor a máj megkönnyebbülve mosolyog.
Most füllámpázok (infra-lámpa) mert már nyilallott, de annyira fel vagyok dobva a jó híredtől, melynek neve Vosevi, hogy menten abba is hagyta.
A halnapok csak májustól jönnek, addig vadnapokat tartok (erdőjárás), csak lábaljak ki az ál-influenzából.
Szeretettel kívánok szép bowling-sikereket, de leginkább Vosevi-sikereket!
nora51

#27997 hokuszpok1 hozzászólása: 2019.02.07. 19:27

Oldfiker!
Kitartást és türelmet kívánok Neked a további kezelésekhez,és természetesen mielőbbi végleges vírusmentességet!
Hókuszpók

Oldfiker
#27986 Oldfiker hozzászólása: 2019.02.07. 10:31

Kedves pikirt67, Mikonu, Holdsugar, museto, mumus és Vera!
Ma aztán fantasztikusan mosolyog be az ablakomon Napocska, s jólesőn simogatja testemet-lelkemet! De még ennél is jobban esett az a sok kedves sor, amit kaptam Tőletek! Mindegyiket felolvastam a családomnak, s nagy meghatottsággal és jószívvel nyugtázták Ők is a bíztatást és a sok-sok járulékos energiát.
KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!
A NAP süssön Rátok! Szeretettel: Oldfiker
Ui: Kinyomtattalak Benneteket, kitettem a házi faliújságomra, s csak rá kell néznem, ha csökken a lendület…

#27982 veronik4 hozzászólása: 2019.02.06. 21:13

Kedves Oldfiker!

Ahogy Holdsugár is írta, az előző ifn mentesek nem voltak teljesen feleslegesek.

És nagyon pontosan és szépen fogalmazott pikirt67…Te a derűs, sokat próbált, ám sportos természetedből fakadóan nem fogsz térden maradni. És ha néha vissza is térdel az ember, mert emberből vagyunk, tudjuk, ez csak átmeneti állapot.

Ma, ahogy reggel 6-kor, itt a keleti nagyvárosban álltam a buszmegállóban, először láttam sok-sok napja, hogy a házak felett egy meglehetősen széles sávban – nem a horizonton – egy világos sávot: igen, már nincs tökéletesen sötét ekkor sem!…és utána úgy, de úgy kisütött a Nap, hogy csuda! Ha holnap reggel is ezt látom majd, rád gondolok: Süssön Rád, és kezdődjön a fény!! : )

Szeretettel: Vera/veronik

#27977 mumus hozzászólása: 2019.02.06. 18:54

Kedves Oldfiker!
Kitartást és türelmet kívánok Neked a további kezelésekhez! Ne keseredj el, most sokkal jobbak a kilátások, mint a korábbi években, és a legutóbbi kezeléssel azért az új májad is lélegzetvételhez jutott!
Mielőbbi jobbulást és jó kedvet, bizalmat kívánok Neked ismeretlenül is szeretettel,
Süssön Rád a tavaszi nap!
Mumus

museto
#27973 museto hozzászólása: 2019.02.06. 07:47

Kedves Oldfiker! Engem ugyan csak egyszer “tapsoltak” vissza a vírusok, de az is nagyon megviselt. Mélységesen együttérzek Veled, de ismerve történeteden keresztűl személyiséged, biztos vagyok benne, hogy ezt az akadályt is sikerrel veszed! Légy türelemmel és bízz orvosaidban! Baráti öleléssel Museto

Holdsugar
#27971 Holdsugar hozzászólása: 2019.02.05. 22:59

Drága Oldfikier!
Huh, neked tényleg kivételesen ellenálló, hozzád ragaszkodó példányaid vannak.
Fibroscan eredmény mit mutat? Az átmeneti vírusmentesség alatt tudott a 2. májad regenerálódni? Remélem kicsit fellélegzett és ha másra nem, átmeneti tehermentesítésre jó volt a kezelés.
Nagyon drukkolok, hogy találjanak neked is tartósan hatásos gyszert! Idén új gyszereket vezetnek be és külföldön is sokféle van, talán egyedi engedéllyel be tudják hozni.
Üdv,
Holdsugár

#27964 Mikonu hozzászólása: 2019.02.05. 18:59

Szia Oldfiker,

Huh – ez volt az első reakcióm.
Aztán végigolvastam a bejegyzésed és arra gondoltam, hogy feltétlen írok neked valamit, hogy érezd: veled vagyok, drukkolok neked az új szerrel való sikeres vírusirtáshoz.
Azt kívánom neked, hogy önmagadnak is tudj/legyél képes olyan tárgyilagos-bizakodó szavakat mondani, mint nekünk a bejegyzésedben.
Süssön rád a nap, az égi is, és a belső napod :) is!

Mikonu

pikirt67
#27962 pikirt67 hozzászólása: 2019.02.05. 18:10

Kedves Oldfiker!
Kitartást kívánok, a felhők felett mindig süt a Nap! A hullámzást mélyen megértem, engedd meg magadnak Te is. Nem az a baj, ha néha letérdel az ember, a gond azzal kezdődik, ha nem akar felállni.
A nap süssön Rád!
pikirt67

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

Precognox

Close
Close