Viekirax-Exvierat

Téma címkék:
2019.02.06. 15:53

Sziiasztok!

Valószínű , hogy e hónap 20. a körül kapom a Viekirax-Exvierat. Szeretném kérdezni , hogy aki ezt szedte milyen eredménnyel végzett. Kipusztultak e a “dögök”? Gyógyultak lettetek e . Állitólag már nagyon régen 20-30 éve kaptam a hepa c . Nemrég pár hónapja tudtam meg eddig mindig az epekövemre fogták az emelkedett májenzimértékeket SGOT111,SGPT102. Fibroscan értékem nagyon rossz F4 21,8 KPA. Bár annak örülök , hogy a gyomortükrözés eredménye negatív. Jelenleg míg a gyógyszerre várok szedem a máriatövis kapszulát és C vitamit ja és D vitamint. Ti szedtétek ezeket a vírusírtás ideje alatt? Előre is köszi a válaszokat ! Szép napot mindenkinek!

#28129 Noir67 hozzászólása: 2019.03.15. 19:17

Kedves Mumus!
Április 16. -án mehetek a gyógyító tablettáimért. Már nagyon várom és remélem hatásos lesz . Különben jól vagyok hihetetlen , hogy f4 es a májam mert az esténkénti bőrviszketésen kívül semmit nem érzek. Voltam a fibroscan óta hasi ultrahangon az orvos 40 percig vizsgalt mert hitetetlennek tartotta hogy f4 vagyok mert az ultrahang szerint teljesen normalis a májam semmi szerkezeti elterest es mereti elvaltozast nem latott a lepem nem nagyobb.De sajna én tudom hogy ez a helyzet es varom nagyon hogy gyogyult legyek es javuljon a majam allapota. Majd írom a továbbiakat . Mindenkinek egészséget és gyógyulást kívánok!

Holdsugar
#28133 Holdsugar hozzászólása: 2019.03.17. 14:52

Szia!
Én a zsírmájjal voltam így. Fibroscan 3-ast mutatott, UH-n pedig állították, h nincs. Azt mondták, h UH-n a zsírmáj “fénylik”. Az UH-s orvos Fibroscanről sosem hallott és kissé szkeptikus volt, hogy azzal pontos eredményhez lehet jutni. Egy biztos, az utolsó Fibroscan eredmènyemen már nem volt zsírmàjam ès F2-n belül folyamatosan javulnak az értékék, holott kezelve sosem voltam. Ha így halad, F1-be javulok.
Nagyon drukkolok, h sikeres és mellékhatásmentes kezelésed legyen.

#28127 mumus hozzászólása: 2019.03.15. 17:38
#28039 Noir67 hozzászólása: 2019.02.15. 16:23

Kedves Vera! Tegnap kaptam egy öröm hírt felhivtak a László kórházból , hogy április 16 reggel 8:30 ra mehetek a gyógyszer adagomért. Lebírom nyelni tuti akármilyen nagy a tabletta csak gyógyúljak ki ebből a nyavalyából. Jó lenne ha nem jönne nálam semmi mellékhatás mert a gyógyszerszedés alatt dolgoznom kell . Te dolgoztál ez idő alatt? Ha sikerül kigyógyulni első nekifutásra

#28040 Noir67 hozzászólása: 2019.02.15. 16:30
#28050 veronik4 hozzászólása: 2019.02.19. 21:58

Kedves Szilvi!

Igen, dolgoztam, és semmilyen mellékhatás nem jelentkezett nálam. És vírusmentes lettem!

Vera

#28013 veronik4 hozzászólása: 2019.02.10. 12:34

Kedves Noir67!

Én 2018 február 26-tól kaptam a 12 hetes Viekirax-Exviera kezelést. Nekem csak 7.8 Kpa F2, közepes mértékű fibrózisom volt – de nemcsak én lettem vírusmentes a kezelésnek hála, hanem, ahogy olvasod, pl. Klári is, aki összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban volt.

Nekem az első adag bevétele utáni fejfájást, és néhány napig enyhe viszketést a bőrömön test szerte leszámítva, semmilyen mellékhatás nem volt! És ami mára a legnagyobb dolog az életemben: a szörnyű, állandó totális ólmos fáradtság, kimerültség, ami miatt esténként, és délutánonként már nem
nagyon voltam használható, már eltűnt!

Tanácsok:
- Ahogy Klári is írta, a gyógynövényekkel csínján – sőt, nekem az az információm volt, hogy egyáltalán nem szabad gyógynövényeket fogyasztani; és minden egyéb gyógyszert egyeztetni kell a hepatológussal. Így pl. amikor március elején elkapott egy lázas,vírusos, majd bakteriális légúti fertőzés, táppénzt vettem ki, lámpáztam, ágymelegben izzadtam, és sok-sok lila-, meg fokhagymát, és fekete retket, savanyú káposztát ettem, hogy gyógyszerek és gyógynövények nélkül gyógyuljak meg, ami sikerült is, bár nekem az efféle légúti nyavalyák nagyon el tudnak kanászodni.

- A Viekirax és Exviera gyógyszerismertetőit érdemes a kezelés előtt elolvasni, főleg a különböző gyógyszerekkel (hatóanyagokkal való odafigyelés, vagy akár összeférhetetlenség, kockázatok miatt)
Én a hazipatika olddal két ismertetőjét olvastam el anno, ugyanazok, mint amit a gyógyszerek dobozában fogsz találni. Készülj fel előre! Ezt azért tanácsolom, mert az én kezelőorvosom, noha tudta, hogy van egy rendszeresen szedett gyógyszerem, ha én nem hívom fel a figyelmét, hogy a Viekirax ismertetőjében szerepel a szulfaszalazin, mint problémás hatóanyag, ami esetleg befolyásolhatja az ifn mentes kezelést, nem mondott volna róla semmit – úgy kereste elő a nála lévő táblázatot, és ja, tényleg…ne szedjem, és akkor milyen más megoldásban gondolkozhatunk.

Idemásolom neked a két linket:

https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/exviera_250_mg_filmtabletta/59288

https://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/viekirax_125_mg_75_mg_50_mg_filmtabletta/59246

- Makara Doktor Úrtól kaptam ezen a fórumon választ arra, hogy nem fogyaszthatóak a citrusfélék sem, mert azok is befolyásolhatják a kezelés hatását – így le is mondtam minden citromról, narancsról, mandarinró, grapefruit léről.

- Szintén ő írta meg kérdésemre, hogy tejtermékek és kávé fogyasztható – sőt, azóta tudom, a kávé még jót is tesz.

- Esetleges fejfájásra kérdezd meg a kezelőorvosodat, mit szedhetsz.

- A 12 hét letelte után még 3 hónapig “dolgoznak” az ifn mentes hatóanyagok- én ez idő alatt ugyanúgy nem gyógynövényeztem, citrusoztam. Nagyon vigyáztam, semmi ne tegye kockára az ajándékba kapott, kincs Gyógyulás és Élet reményt.

- Emiatt arra is ügyeltem, hogy reggel és este mindig pontosan ugyanabban az időpontban vegyem be a Viekiraxot és az Exvierát.

- A 12 hét után nagyon sok mindent megmozgattam, hogy legyen egy HCV PCR, azaz vírusszámlálás vizsgálatom maszekban, de nem tudtam kivitelezni. Azóta tudom, felesleges is lett volna, mert a 3 hónapig tartó utóhatás miatt még nem biztos, hogy mérvadó let tvolna az eredmény. Pl Nóra (Nora51) is frászt kapott szegény, hogy még maradtak vírusai (ő a Harvonit szedte), aztán a protokoll szerinti 6 hónap után hivatalosan elvégzett PCR már nem mutatott ki dögöt.

- Egy VIMOR előadáson hallottam tavaly júniusban, hogy lehet, marad egy kevéske nyamvadék vírus az emberben, amit nem lehet kimutatni, de az immunrendszer legyőzi – nekem pl. az autoimmun betegségem most kapóra is jöhet, ha még vannak, mert mivel túlműködik szegény, ha maradtak, nagyobb elánnal kaszabolja őket.

Szóval Noir67, a legjobb hír, amit kaptál, hogy X-szezel (Vieki, meg Exvi) te is 20. után!

Egy nagy hajrá neked, gyógyulj, le az összes dögöddel!! Írj majd mindig, hogy vagy. Ha tudok még segíteni valamiben, nagyon szívesen.

Legyél Noir (fekete, franciául) helyett Blanche (vagy Blanc? – fehér)! : )

Szeretettel üdvözöl: Vera/Veronik

#28025 Noir67 hozzászólása: 2019.02.11. 17:11

Kedves Vera!
Semmilyen gyógyszert nem kell még szednem még hála az égnek. A máriatövis kapszulat es a D vitamint akkor kezdtem el szedni januarban mikor kiderült , hogy F4 es a májam. Azert kérdeztem tőletek , hogy ezt lehet e mert allitólag nagyon jóhatása van a máj felépülésében. De majd Makara dr úrtól megkérdezem hogy a vírusirtás alatt leálljak e ezekkel. Nagyon köszönöm ,hogy a tapasztalataidat megosztottad velem. Nagyon várom , hogy elindulhassak végre a gyógyulás útján. További jó egészséget , vidám napokat kívánok!

#28026 veronik4 hozzászólása: 2019.02.11. 23:03

Kedves Noir67!

Bocs, hát persze, a lényeg lemaradt:

Nekem, amikor kiderült, hepa C vagyok, rögtön előírta az orvosom a Legalon rendszeres szedését (napi 3×1) – ez az ambuláns lapjaimon is mindig szerepelt. Az interferon+ribavirin kezelés alatt nem kellett szednem. Miután az a kezelés le lett stoppolva (hatástalanság miatt az előírt protokoll szerint), az interferon mentes kezelésre várva újra előírta a Legalont. Majd a Viekirax-Exviera kezelés alatt nem kellett máriatövis kapszulát szednem.

Gondolom, azért, hogy amíg nem kaptam kezelést, meg legyen támogatva a májacskám, de a kezelés közben csak a hatóanyag működjön.

Vera

#28027 Noir67 hozzászólása: 2019.02.11. 23:54

Én is erre gondoltam , hogy addig szedem amíg megkapom a gyógyszert . Szupi , hogy van ez a csoport és ilyen segítőkész , gondoskodó mindenki . Nagyon jólesnek a biztató szavak ! Köszönöm!!!
Szilvi

#28032 veronik4 hozzászólása: 2019.02.14. 20:57

Szia Szilvi!

Írd majd meg, mikor viszed majd haza boldogan a táskádban az X gyógyszereket!

Én meglehetősen dundi, terjedelmes dobozokat kaptam – mindegyikben volt még négy kisebb doboz, és abban voltak a tabletta levelek. Az egyik, már nem is tudom, a Viekirax, vagy Exviera, elég elefánt méretű volt – nos rólam tudni kell, hogy nem bírok nagyobb tablettákat lenyelni, amit csak lehet, ketté török, és pl. nagy dózisú C vitaminok sem jönnek nálam szóba az óriási méret miatt. Nos, az elefánt méretűt úgy nyeltem le egészben – nem lehet ketté törni! -, mint a kisangyal, nem is volt kérdés – és lement!! Kéremszépen itt a C vírusok kiírtásáról van szó, az Esélyről, nem lehet toporogni! : D
Lehet, neked ez nem okoz gondot – de inkább megelőlegeztem, hogy ha mégis, lásd, nincs lehetetlen!

Szeretettel: Vera

klmaan
#27990 klmaan hozzászólása: 2019.02.07. 16:24

Kedves Sorstárs!
Teljes bizalommal menj neki a virusírtásnak! Az etedményeid valóban rosszak, de reméljük, hogy visszafordul, és semmi későbbi rossz hatása nem lesz rád nézve a Hcv-nek!!! A mellékhatása ennek a gyógyszernek olyan minimális, vagy szinte semmi, és a 3 hónap pikk-pakkra elmúlik. Ha valaki szed vérnyomáscsökkentőt, azt egyeztetni kell, mert van olyan, amivel nem lehet együtt enni, valamint altató/nyugtatókat is. Ha ilyent nem eszel, akkor egyszerübb. Az első hónapban éreztem fokozatosan megszünő gyengeséget, olyasmi érzést, mintha lázas lennék, de valójában nem voltam. Aztán elmúlt. Van aki viszked tőle. Reméljük, hogy te azon többséghez tartozol, akik semmit sem éreztek. Az utóhatás pedig hihetetlen csodálatos! Olyan leszel, mint 20-30 évvel ezelőtt energia terén. Én így lettem.. Ugye, hajlamos az ember azt hinni, hogy a fáradság a korral is járhat. Hát, én csak ámulok és bámulok magamon, hogy milyen energiám van, és persze, szomorú és mérges is vagyok visszamenőleg, hogy más/mások miatt, még akkor is, ha éppen a donorom sem tudott a bajáról, legszebb, legaktivabb éveimben voltam beteg/fáradt/trutyi, és lettem leszázalékolva. Na! A pár évvel ezelőtti kilátásokhoz képest csoda történt az új gyógyszerekkel, és már mindannyian bizakodhatunk, hogy hosszú életűek leszünk itt a Földön!
A máriatövis kapszulákat, mint a Legalon, vagy Silegon eheted előtte, de valójában a virus miatt “sok vizet nem zavar”, de csak ezt a fajtákat! C és D vitamin is jó persze, főleg ilyen influ…ás időben. Jó még az E vitamin, és a szelén, de a kezelés alatt majd beszéljed meg a Hepászoddal, mert vannak kitételek. Gyógynövényekkel vigyázni kell a májbetegnek, s attól, hogy kizavarod a virusokat, a májad attól még beteg, de remélhetőleg jól fog regenerálódni, ami 3 évig lehetséges.
Jó hosszúra sikeredtem, de remélem, hogy találsz benne használható infót!
Esetleg, ha személyesebb kérdésed van, írj bátran, válaszolok: dolgozznet@gmail.com
Ha 1 éven belül van a felfedezettséged, és kaptál valaha vért, vagy vérkészítményt, akkor kérhetsz kártérítést. Ehhez is kaphatsz itt infót!
Mielőbbi gyógyulást kivánok neked, és azt, hogy legyen neked is hitet, és reményed a gyógyulásodban!
Üdv szeretettel! Klári-Klmáan egy 4X kezelt exbeteg.

#28001 Noir67 hozzászólása: 2019.02.07. 20:56

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Jó egészséget és szép napokat kívánok!

#27978 mumus hozzászólása: 2019.02.06. 19:33

Kedves Reménykedő!
Minden esélyed megvan a gyógyulásra! A kezelésnek minimális mellékhatása van, én kicsit gyengébb voltam a szokásosnál, de utána fokozatosan visszatér az erőd! Az eredmény szinte 100 százalékos! Nekem is volt epekőműtétem nagyon fiatal koromban, érthetetlen májenzim-növekedések, de ma megtudtam, hogy a Viekirax-Exviera kezelés hatására vírusmentes lettem!! Gyógyulást és bizalmat kívánok!! És annyi sportot, amennyi csak belefér! Mumus

#27979 Noir67 hozzászólása: 2019.02.06. 19:47

Nagyon köszönöm a bíztatást! Szerintem mi tudjuk mit érezhetsz hogy kigyógyultál. További jó egészséget kívánok !!!

#27980 mumus hozzászólása: 2019.02.06. 20:31

Kedves Noir67! Minden jót Neked /Nektek is! Köszönöm!

#28014 veronik4 hozzászólása: 2019.02.10. 12:41

Kedves Mumus!

Nagy-nagy örömmel olvastam, hogy meggyógyultál!!! Nagyon boldog vagyok miattad is!! : )

Hiszen Török Sándor óta tudjuk (Kököjszi és Bobojsza tüneményes könyvéből):

“Akármilyen butus okkal
ijesztgetnek mumusokkal,
tanuld meg a tudományt,
hogy a mumus sose bánt!”

- éneklik a mumusok a mumus közgyűlésen.
Te, ezzel a jó híreddel, csak öregbíted a mumusok jó hírnevét, hogy ők csak jóval szolgálnak – mint most te: jó hírrel, biztatással, másoknak reménnyel.

Szeretettel: Vera

#28035 mumus hozzászólása: 2019.02.14. 23:20

Kedves Vera!
Rögtön azután olvastam a kedves hozzászólásodat, hogy megjelent! Örülök, hogy idéztél a Kököjszi és Bobojszából! :) Nagyon meghatódtam tőle és nagyon örültem neki, és azonnal meg is köszöntem Neked. Azaz csak szerettem volna, mert most látom, hogy ott valamit elkutyulhattam, mert nem ment el. Szóval akkor most pótolom, nagyon köszönöm, boldoggá tettél vele! Nagyon fokozatosan, lassan nyílik csak ki bennem a gyógyulásom miatti öröm, de remélem, annál tartósabb lesz! Nagyon jó egészséget, minden jót kívánok! mumus

#28051 veronik4 hozzászólása: 2019.02.19. 22:11

Kedves Mumus!

Én már túl vagyok az első boldogság-őrület hullámon, de gyakran gondolok arra, mekkora mámorító érzés, hogy tudom, NINCSEN bennem vírus, hogy nem rág, és pusztít – ez valami félelmetes és egész lényemet átjáró szorongató érzés volt, attól fogva, hogy kiderült, hepa cés vagyok. Rendben, nem rák, de szép lassan felemészt – és most már nincsen. Szerintem Te is, és minden sorstársunk hasonlót élt/él át.

És most valami vidám: Hát ha mumus, mumusok, akkor hadd szóljon!
Íme a teljes mumus-dal, osszuk meg mindenkivel:

“Akármilyen butus okkal
ijesztgetnek mumusokkal,
tanuld meg a tudományt,
hogy a mumus sose bánt.
Zsákba sem dug, hisz a zsákját,
az egerek rég kirágták,
táskája sincs, a zsebe
tökmaggal van mind tele.
Egész napon este-reggel
bíbelődhet gyerekekkel.
Köszönj neki jó nagyot,
kérjél tőle tökmagot.”

Szeretettel: Vera

#28126 mumus hozzászólása: 2019.03.15. 17:33

Kedves Vera és Mindannyian!
Újra boldoggá tett a mumus dal, köszönöm!
A gyógyultságom első hónapját az első napi kirobbanó öröm után – talán az eredményvárás izgalmától kissé legyengülve – mindenféle banális téli betegségek fogságában töltöttem. Mostanra érzem kb gyógyultnak magam, és tegnap-tegnapelőtt napközben csillant fel bennem először az életöröm úgy igazán! Remélem, Ti gyógyultak is hasonlóan jól vagytok!
Aki még gyógyszerre vár, annak kitartást és bizalmat kívánok!
Kedves Noir67!
Remélem, már kapod a gyógyszeredet és egész jól érzed magad! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
(Elnézést a plagizálásért

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close