Arcidegzsába, Idegzsába

Téma címkék:
2019.03.07. 07:51

Kérdezni szeretnék hasonló sorstársaimtól. Idegzsábában szenvedek. Par hónapja derűlt ki. A fejem, az arcom, es a fogam faj. Iszonyatos. Aki benne van tudja. Nagyon faj a jobb felsō, utolsó fogam. Volt röntgen nincs baj a foggal. A kérdésem az lenne, ha mégis kihúzatnám a fogam mennyi esély van rá, hogy ott már nem fog fájni? Tudom, hogy nincs baj a foggal, de annyira nyomja az ér hogy a fogmosástól jobban fàj. De lehet nem az er a ludas. Ezt nem tudta megmondani a neurológus. Lehet egy virus aktivalodott a szervezetembe. Mindegy fogmosasra faj, es enni sem tudok azon az oldalon. Volt valaki hasonló szitúban aki ki húzatta a fogàt es lett változàs? Egyebkent elkezdtem az akupunktúrat, es azt hallottam a szaunazas is jo rá. Varok velemenyeket. Orvoslasi lehetosegeket. Minden lehetoseget a gyogyszeres, es a muteti beavatkozasokon kivul. Koszonom!

#29257 Elinda hozzászólása: 2020.05.12. 07:39

Kedves Margó 49!

Nekem majdnem egy évig voltak elviselhetetlen fajdalmaim,már azt se tudtam mit kéne csinálnom hogy jobb legyen. Akupunktúras kezelésen is voltam, több mint 20 alkalommal! De azt mondták,hogy ha az első 6-7 kezelés nem használ akkor nem érdemes tovább menni. Felvetődött hogy vírus okozza a bajt,el kellett volna mennem egy viruscitologiara de nem mentem még el,mert időközben majdhogynem elmúlt a fejfájásom. Igaz nem teljesen,de jobban vagyok. Egyszer azért megcsinálom ezt a tesztet.
Vitaminokat szedtem, eljártam sétálni, futni.
Valamint sokat segitett egy matrac. A bemer. Igaz nem egyből, kellett kb 2-3 hónap.
Remélem tudtam segíteni!
:)

#29254 Margo49 hozzászólása: 2020.05.08. 19:07

Kedves Elinda! Megkérdezhetem, hogy az akkupunktúra segített -e? Milyen gyakran járt kezelésre és hova? Anyukámnak keresek megbízható gyógymódot, sajnos több, mint egy éve elviselhetetlen a fájdalma.

Köszönettel

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close