Forgó szédülés

Téma címkék:
2019.04.29. 16:59

Sziasztok! egy hete van lefekvéskor forgó erős szédülésem, ha a bal oldalamra fordulok ( egész nap émelygek, napi szinten hányok ). Próbáltam tornát brutális volt ( két napig fájt a fejem). Rengeteg torna van a neten fogalmam sincs, hogy melyik lenne jó. Találtam olyat is ahol magyarázzák a szemmozgás típusa szerinti tornát. Esetleg van akinek úgyszintén bal oldali szédülése van? Milyen torna segített enyhíteni a szédülést? Köszönöm előre válaszotokat!

#28307 dvk71 hozzászólása: 2019.05.08. 17:35

Szia!
Nekem eddig életemben kétszer jött elő, de nekem hajnaéban, normál alváskor bal oldalra fordulva…
Hányás, fal mellett járás, délelőtt volt rossz , után nem forogtam a szemmozgás a megvolt, de később már nem. De! Visszamaradt több hétig az elsőnél egy olyan állapot , mint maikor ittál egy jót, spicces vagy.. ott is vagy és nem is, és nem tudsz koncentrálni, nem látod pl élesen a tv-t…a 2. után is hamar elmúlt, de eza kába állapot sajna nem. többhónapja nekem ha lehajolok és hátrafeszítem afejem elhúz balra…
Végigjártam budai magándokit, MRI, kop ct, fülészet stb … semmi…Csináld a labirintus tornát, ha nehezen is megy de idővel menni fog…van sokféle leírás, fekve , ülve , állva , járva… ha valamelyik kiváltja aszédülést akkor még scinálni kell.
Gyógyszer: Betarevin, + gingko biloba, D vitamin, Bvitamin- Milgamma pl.
Van akinek egy infúzió kúrától jobb lesz , nekem csak egy ment le … Lehet fülgyulladás is, nekem nem az volt…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close