Nektek volt ilyen tüntetetek?

2019.11.30. 13:56

Sziasztok, már hétfő óta szédülök, úgy érzem egész nap, nem csak a forgó jellegű, hanem bizonytalanság, lebegésérzés és ez nem akar már elmúlni. Azt hittem mára elmúlik, de ugyanúgy előjött, és nagyon félek, hogy mi van, ha nem a pánikbetegség, depresszió okozza, hanem valami szervi baj. Valaki tapasztalt ilyet, vagy volt vele kivizsgáláson. A válaszotokat előre várom.

#29046 maro.01 hozzászólása: 2019.12.24. 02:04

Sziasztok, nem nem voltam még vizsgálaton. Semmilyen vizsgálaton nem voltam, a nagy labort lemondták, és nem kértem új időpontot. Egyedül a Mentálhigiénás központ pszichiátrián voltam, ott mondták, hogy a pánikzavar tért vissza. Majd onnét mentem magánhoz, ahonnét 5 hónap után eljöttem. Most pszichologushoz járok, és október óta mióta abba hagytam a gyógyszert azóta lettek ezek a szédülések rosszabbak.
De akkor rosszabodott 1 hétig tartott utánna, mikor kaptam egy nagyobb pánikrohamot amit nem kaptam már régebb óta. És azóta voltak, hetek mikor elmúlt volt mint most is, de nem annyira erősen mint akkor, de most is szédülök egész nap. De nem tudom, hogy csak a szorongás csinálja, de tegnap pl. látogatóba voltak nálunk előtte iszonyat szarul voltam, szédültem, de megjöttek elkezdtunk beszélgetni és, 70-80%-os an elmult, majd teljesen 2 óra múltán, és egészen másnap délelőttig nem volt semmi bajom. Majd délelött mikor eszembe jutott ez a szédülés, elkezdtem újra szédülést érezni, megijedtem és nem is kell mondanom majdnem egész nap így éreztem magam, de este sikerült elengednem, azzal, hogy leszartam mit érzek és 50%-60% osan elmúlt. De mikor újra elkezdtem gondolkozni azon, hogy mért érzem ezt mi bajom lehet újra elkezdtem szédülni, de mondhatnánk inkább bizonytalanság érzésnek, vagy olyan mintha hajón lennék. De ez ha valahova elmegyek, akkor sokkal gyengébb és miutná hazaérek lesz erősebb.
A másik amit érzek, hogy a szemem nagyon húz balra, mintha kiakarna esni, és nagyon furcsa néha homályos, de szemüvegbe jobb lesz( nem látok messzire jól, és asszigmiám van ami kettős látást okoz nálam). Nem tudom mért érzem magam így és ez jár egész nap a fejemben, és az, hogy agydaganat lehet, de a pszichologusom szerint ez 100%-hogy a pánik szorongás tünete, és nem lenne értelme a kivizsgálásokra pazarolni az időmet. Mi a véleményed(véleményetek) . Igaza van a pszichologusommnak mindent ezek csinálnak. Többségetek már tapasztaltat sok mindent, és a véleményekre lennék kíváncsi. Ha valaki tudna, akarna velem beszélni megadom az email címem: maro.01vok@gmail.com

#29039 Lausss hozzászólása: 2019.12.19. 00:04

Ne izgulj a szedules nagyon ritkan jelez nagy bajt. Ha panikbeteg vagy akkor sajnos elofordulhat hogy a stressz okozza.(nekem attol volt) En egy ct-t azert csinaltatnek a helyedben, hogy biztosan megnyugodj :)

#29031 Bagiella hozzászólása: 2019.12.16. 09:32

Szia!

Hogyan kezdődött a szédülésed? Fül-orr-gégész megvizsgált?

Ezustfelho
#29007 Ezustfelho hozzászólása: 2019.12.04. 12:02

Igen,nekem volt egy hétig feküdtem a kórházban,nem tudtam állni feküdni csak szédültem és forgott velem minden.utolsó nap elküldtek a fülészetre. Bizony meglett a baj. A fülbe vannak kristályok és azok fel szorultak egy helyre.a doki tekergette a fejem vagy öt percig, és minden helyre jött.van egy torna amit félévente meg kell csinálni, és semmi gond vele.lehet,hogy neked is ez a baj..

#29005 Nikike1988 hozzászólása: 2019.12.02. 13:53

Szia
Én is szédülök 1-2hete.
Szörnyű ez
Én voltam multhéten e miatt sürgősségin és kivizsgáltak vért is vettek, neurològus is megnézett de semmit sem találtak..
Te egyébként pánikbeteg vagy?

#29022 maro.01 hozzászólása: 2019.12.12. 01:11

Igen az vagyok, jövő héten megyek nagylabor vizsgálatra, remélem kiderül hogy semmi szervi bajom sincs.

#29004 csakegyferfi hozzászólása: 2019.12.01. 19:19

Hali.
Egy nagylabor kb. mindent megold, én elmennék a helyedbe. Ha semmi bajod akkor legalább le is van tudva a labor :D

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close