BPPV

Téma címkék:
2020.01.07. 12:38

December 3-án a konditeremben negativ fekvenyomás közben mintha agyvérzést kaptam volna úgy éreztem.A padrol lefordulva nem tudtam felállni úgy szédültem.Irány a sbo.Vizsgálat negativ,hazaengedtek.Másnap nem birtam lábra állni úgy szédültem.A házi orvos küldött receptet szédülésre.Betagen és Arlevert bevétele után jobban lettem. A mai napig járom a rendelőt ,az orvosok teljesen más irányba akarják terelni a dolgokat mivel minden vizsgálat negativ.A szédülés fennáll hanyattfekvésnél, oldalra forduláskor,hirtelen irányváltoztatáskor.Voltam MR,CT vizsgálaton és fülészeten kétszer és minden jó.Nem tudom velük megértetni,hogy minden a bppv.ben leirtakat produkálom.Probáltam az Epley manővert is de kevés sikerrel.Piálnom nem kell mert folyamatosan úgy érzem mintha ittas lennék.Megpróbálom még maszekon a fül orr gégészt,mert az államiban kétszer megcsinálták ugyanazt a vizsgálatot egy héten belül és másodszor sem találtak semmit.A háziorvos szerint másodjára más vizsgálatot kellett volna csinálniuk de megismételték az előzőt csak másik orvossal.Dolgozni nem tudok,táppénzen vagyok.Remélem rövid időn belül felszivódik a kristály ami szerintem a panaszaimat okozza, mert így elég nehéz rendes életvitelt élni

#29154 anitabodo78 hozzászólása: 2020.04.01. 09:12

Szia ! Nemtudom most hogy vagy de
nálam is ugyanez a helyzet . Énis minden nap ugyérzrm magam mintha be lennék rugva. Húz a fejem . Néha könnyűnek néha nehéznek érzem a fejem. Én a fej tornákat csinálom és a semont manővert. Utána kicsit jobban érzem magam.

#29189 Istvan65 hozzászólása: 2020.04.19. 07:32

Szia!Köszönöm az érdeklődésedet én már jól vagyok.Jól mondják ,hogy az idő mindent begyógyít.Mára tünetmentes lettem de azét a félsz mindig bennem van edzés közben.Remélem neked is az idő múlásával helyre áll az egészséged.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close