Folytonos fej mozgás

2020.07.25. 20:11

Az első tünet nagyjából Április közepén jelent meg.Tenziós fejfájást tapasztaltam,ami gyógyszerre sem akart elmúlni,viszont nagyjából 2 hét után enyhült.Ezután az állkapcsom és a fülem mögött kezdett fájni,ekkor már elkezdtem kicsit pánikolni,hiszen semmi indok nem volt rá,hogy fájjon.Majd elkezdtem érezni egy leírhatatlan szédülést,nem forgó jellegű,hanem ilyen furcsa,permanens,szűnni nem akaró bizonytalanság érzet.Előszőr azt hittem a pániktól lehetett,de miután lenyugodtam(mármint teljesen hetek alatt)sem akart elmúlni.Emellett a füleim is sípoltak,ezzel elmentem fül-orr-gégészetre,aki megállapította,hogy sem a fülsípolásnak,sem a szédülésnek nincs köze a fülemhez(tehát a fülem nem beteg úgy értem).Kétségbe voltam esve,felnéztem a netre a tüneteimre,magyarul nem nagyom találtam semmit,viszont összvissz 2 külföldi oldalon találtam jó magyarázatot az egészre.A felső trapézizom okozhatja minden tünetet,ami eddig történt,és a szó szoros értelmében rángatja a koponyát,ettől érzem,hogy folyton mozog a fejem.Örültem,hogy végre találtam egy kézzel fogható magyarázatot,azonban most kicsit el vagyok akadva,azzal,hogy az ilyet,hogy lehet kezelni?Helyi reumatológiára,gyógytornára azt mondják borzalmas.Kérdésem az lenne ,hogyha elkezdem erősíteni az izmot,az megoldja a problémám?Mert már lelkileg tesz tönkre ez az egész.Fájásaim még most is vannak állkapocs,fül,szem,tarkó és nyaktájt.

attoosz
#29370 attoosz hozzászólása: 2020.07.31. 09:14

Az orvosok mit mondtak?

#29372 Cseik hozzászólása: 2020.07.31. 09:54

Hogy nyaki eredetű,valószínűleg a fejbiccentő izom a ludas.

attoosz
#29373 attoosz hozzászólása: 2020.07.31. 20:43

Gondolom ez az idegrendszerrel lehet kapcsolatos. Nekem szerencsére, így 14 év után sincs túlmozgásom.

#29374 Cseik hozzászólása: 2020.07.31. 20:56

Nem,egészen.Igen az izom nyom idegeket,ettől érzem a fájdalmakat a fejem szerte és a migrént.A “billegő” érzés viszont azért van mert ez az izom a koponyához kapcsolódik és ha túl feszül tud ilyen tüneteket okozni,tehát nekem nem tremorom van.

attoosz
#29375 attoosz hozzászólása: 2020.08.01. 09:00

Sajnos amilyen csodálatos az emberi test felépítése és működése, olyan sérülékeny is. Elég egy rossz mozdulat, egy ütés. . . stb. Lehetne sorolni a végtelenségig. Ritka az olyan ember, aki komolyabb betegség nélkül tudja leélni az életét.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close