Három a magyar igazság? (Vagy mennyi?)

Téma címkék:
2021.07.27. 17:29

Drága volt Gyógytársak! Remélem, mindenki, vagyis a nagy többség megúszta a ezt a Covid őrületet. Bár vírus ügyben mi eléggé otthon vagyunk, tudjuk, hogy a vírusok (bár agyuk nincs!?) mi mindenre képesek, Tudnak szaporodni, mutálódni, és az élő szervezeteket rövid idő alatt tönkre tenni. Ez a Covid meg ráadásul hullámokban támad az okosok szerint, és mindig más alakot öltve. Makara doktor ajánlására nekünk, hepásoknak nem ajánlott legyöngített vagy döglesztett vírust tartalmazó vakcinát belénk spriccelni. Az én doktornőm ezt figyelembe is vette és kaptam is 2×1 Pfizer szurit. Ez ugye elvileg eredményezett egy elég magas szintű védettséget, most meg azzal jönnek, hogy az idősebb korosztálynál főként, ajánlatos egy 3. dózis is, ami még eltérhet a másik kettőtől is. Na, most légy okos Domokos! Én személy szerint igen hasznosnak tartanám, ha esetleg Makara doktor állásfoglalásával megvilágosítaná a kialakult helyzetet. Szóval kérjünk-e 3. oltást vagy ne, ha igen, akkor melyik típust?! Maradok tisztelettel a tanácstalan Museto.

#29780 kiskarnello hozzászólása: 2021.10.29. 16:15

Tisztelt Makara Doktor Úr!

Volt betegként szertném kérdezni a véleményét a jelenleg elérhető oltásokról, mivel úgy néz ki a munkáltatóm kötelezni fog az oltás felvételére (fiatal vagyok, szerettem volna várni még, a HEPA C esetén is csak kibekkeltük azt a gyógyszert). Ön inkább a 2. generációs Pfizert javasolja fentebb, de hogyan lehetne ezt a munkáltatónak, illetve a foglalkozás egészségügyisnek “hivatalossá” tenni (nyilván volt betegként az Ön álláspontját nem hivatalosan is jobban elfogadom, mint bárki hivatalosét).

EN-ek
#29774 EN-ek hozzászólása: 2021.10.26. 14:23

Kedves – továbbra is Lcsigázott – Barátaim!

Ahogyan azt nagy Koszorús Költőnk (néhai) Glázser Bozsó is +mondta hajjdanában: “Itt van az ősz, itt van újra!” Ami 1úttal azt is jelenti, h ismét HULLAnak a levelek…nameg a legyek! ;)

Szerencsére aggodalomra továbbra SE semmi OK, hiszen a jólnevelt és engedelmes pórnép már bizonyára rég BEoltogatta magát – 1x, 2x, soxor – mert tudja, h JOBB 1ütt úszni a zárral! (mint a zavarosban halászni) :P
Ezért továbbra SE feleggyétek: “Minden ótás 6ékony ÉS bittonságos” – Yeee!
- – -
“Mogyorószág jobban tejjesít! (mint 1 döglött kecske) Sőt, működikk!’

EN-ek
#29723 EN-ek hozzászólása: 2021.08.02. 16:00

Ismét KIbújt aza biz. szög a zsákból! (ill. KIesett a LÓláb) Ejj-ejj! ;)
NO KOMMENT…

“Megemelte a Covid-19 elleni oltóanyagok árát a Pfizer és a Moderna, a két gyártó nem kívánta kommentálni a Financial Times értesülését – szúrta ki a hírt a hvg.hu.

A Financial Times betekintést nyert a legújabb európai uniós szállítási szerződésekbe. Ezek szerint a Pfizer 19,5 euróra emelte egy adag árát a korábbi 15,5 euró helyett, a Moderna egy adagja pedig 19 euróról 25,5 euróra emelkedett – írja a hvg.hu.

A Moderna nem kívánt reagálni a Financial Times megkeresésére, a Pfizer pedig a titoktartásra hivatkozva nem akarta kommentálni az értesülést – tették hozzá.”

HA eccer 1 üzlet BEindul! (Y) hihi :P

(A több milliárd adagra vonatkoztatott Xtraprofit kikalkulálásához szükséges fejszámolást rátok bízom;)

EN-ek
#29722 EN-ek hozzászólása: 2021.07.30. 21:39

K. Muskom! (örhav)

Igazán nem akarlak mekkeseríteni (HAveri alapon) DE neked má’ tökmind1… Ugyanis aza előző 2db GTW már valszeg +fogja tenni a “áldásos” hatását –> erősen őrülhecc HA +éred a köv. ~5 évet! :P
(Ahogy az mondás is tarccsa: KIKI a maga sorsának Kovácsa…;)

Azért még neked IS ajánlom becses figyelmedbe azt a 3db roppant fontos TV (video) előadást, a másik rovatban! Eddigi információk a Covid19…>>

A maszkot meg nem azé kellett hordani eddig se mert “ért valamit”, hanem mer KÖTELEZŐ volt. (és úgy látom HAMMarosan ismét az LESZ…) Bár nekem FAszán bevált pl. takarítás, porszivózás, festés/mázolás stb. esetén; különbenis nehogy má kárba Mennyen aza rengeteg – elég drága – czucc!! :D

Na csá és naggyon őrültem! :) – - -
Jah… Ps: agyuk pl. a nőknek sincs (T. kiv) mégis LEGALÁBB annyira tönkre tudják tenni a mbert mint eza celebvírus!! ;)

#29719 Mancimano hozzászólása: 2021.07.29. 19:34

Kedves Sorstársak!

Hát szomorúan olvastam ezeket a sorokat, úgy látszik hogy ennél a betegségnél is fokozottan érvényes az, hogy hova kihez kerül az ember, nem mindegy. Az én orvosom azt mondta nyugodtan oltsanak csak be engem az Astra Zenecával. Hát meg is kaptam mind a két oltást…. Valahogy amikor megkaptam már akkor éreztem, hogy joggal járna nekem a Pfizer, vagy a Moderna, de mégis elfogadtam az Astrát.
Mi baj lehet tőle? Milyen befolyással lehet a vektor vakcina a hepatitis C-re, ami még nem kapott kezelést az oltások időpontjában?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

museto
#29717 museto hozzászólása: 2021.07.28. 20:51

Szia kedves Vadnefelejcs! Makara doktor úr fentebb írt egy fontos bejegyzést, ajánlom figyelmedbe! Üdv, Museto

#29715 Makara_dr hozzászólása: 2021.07.28. 18:57

Kedves (volt) betegek,
Nem hivatalos álláspont, hanem a véleményem:
Várni és védekezni kell (zárt térben maszk). Október-novemberre várható olyan oltás, mely több, különböző tüskét tartalmaz (Pfize 2. generációs oltás). Ezt kell majd kérni.
Tisztelettel
Makara dr

museto
#29716 museto hozzászólása: 2021.07.28. 20:48

Tisztelt Doktor Úr!
Háziorvosom az első oltásnál figyelembe vette az ön korábbi javaslatát, köszönjük a mostani információt is. Tisztelettel Museto

museto
#29760 museto hozzászólása: 2021.10.17. 20:33

Tisztelt Makara Doktor Úr!
“Kedves (volt) betegek,
Nem hivatalos álláspont, hanem a véleményem:
Várni és védekezni kell (zárt térben maszk). Október-novemberre várható olyan oltás, mely több, különböző tüskét tartalmaz (Pfize 2. generációs oltás). Ezt kell majd kérni.
Tisztelettel
Makara dr”
Tisztelettel kérdezem sorstársaim nevében is, van-e fejlemény ezügyben? Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close