Minden agyban döl el

Téma címkék:
2012.01.06. 15:26

Sziasztok!

Régóta olvasom én is itt a sorokat, és ezzel együtt a sorsokat!Most Regina megható soraira “ragadtam tollat” – háta egy kicsit segíthetek vagy bátoríthatom az én történetemmel.

Nekem elösször a könyökömön jött ki 6 évvel ezelött. Aztán teljesen ellepte mind két lábszárámat,térdemet, alkarokat, és a kézfejen is elég erősen megjelent. Sok mindent végig csináltam ez alat a 6 éva alatt. Kenőcsökkel keztem én is, majd góc kutatás következett ( fog, nőgyógyászat, belső szervek tűzetes átnézése ultrahanggal, fül-orr-gégészet… ) – majd kivetettem a mandulámat, voltam a speckó kezelésen Harkányban, jártam fényterápiára, felkerestem a bőrgyógyászat “atyját” , írtó bűdös csoda moszat algákat kentem magamra, tekercseltem esténként magamat, 1 évig nem ettem húst,nem ittam alkoholt, iszogattam viszont a csodateákat  – azt hiszem elmondhatom, hogy nem sajnáltam pénzt, energiát, időt… -  még hozzátenném, hogy az esztétikai látvány mellé társult némi fájdalom a fenekemben. Konkrétan 1 évig nem tudtam ülni, az orvosom szerint az ott lévő izület durrant be !

A sok rossz mellé, ennek ellenére sok jót is mondhatok. Megtudtam kikre számíthatok, és megismertem a testem és lelkem minden rezdülését.Egyet kell értsek azzal az elmélettel, hogya bőbetegségek  legtöbbször lelki eredetűek. Amikor magam alatt vagyok, beteg vagyok, gond van anyagi téren, úgy érzem nem szeretnek…. mindig kicsap rajtam látványosan. Amint a fejemben rendet teszek, pihenek, napozok – nem érdekel ki mit gondol, nem karok senkinek megfeleni – akkor hipp-hopp eltünik rólam.

Öszintén megvallva a cigit is így sikerült letennem, “beprogramoztam az agyamat” hogy ez nekem nem kell – és azóta eltelt egy év, és azóta se gyújtottam rá.Az egyik nap még dohányoztam a másik nap már nem – hozzáfűzném elötte 18 évig voltam a cigaretta rabja!

Szerintem programozzuk mindannyian át az agyunkat, hogy lesz  elég pénz,mi ügyesek vagyunk, szeretnek bennünket, és mindent megtudunk oldani – és hogy soha többé ne jöjjön ki – és úgy lesz!

Kívánom minden sorstársamnak ezt!

Regina: You can do it!! – Te is megtudod csinálni!

 

 

#8132 ltbruno hozzászólása: 2012.01.12. 07:25

A lelki eredet szinte biztossan igaz a betegségek zömére! De amikor az embernek annyira fáj,viszket hogy majd bele őrül,akkor sajnos még idegesebb,és streszesebb lesz.Ebben a helyzetben bizony ember legyen a talpán aki megtud nyugodni,és eltud lazulni és mindent szépnek és jónak látni! A  mostani társadalmi,gazdasági helyzet nem az ember melett,hanem igen is kimondottan ellene szól!!!Én harminc éve küzdök ezzel a problémával,és a pozitiv hozzá állás tényleg nagyon sokat javít az ember állapotán,csakhát nagyon nagyon nehéz ma pozitivan látni a vilégot,de aki jót akar magának,tegye meg,ne csak probálja!!

#8131 Pitypang hozzászólása: 2012.01.11. 09:41

 

Bátran ajánlom az agykontrollt vagy egy jó kineziológust!

#8130 david1 hozzászólása: 2012.01.09. 08:34

Szia!

Én csak annyit mondhatok,valóban igazad van,könnyű azt mondani annak  akinek gyötrelmesen fáj a foga ,hogy próbálj meditálni és hasonló stb.Valoban irtó nehéz.DE ha belegondolsz,amig a levelet írtad erre az oldalra akkor is megfeledkeztél egy kis időre.És innen a kiindulás lehetséges gyakorlás utján eljutni egy szintre,hiszen a kisbaba is gyakorol és néhány év után többet tud nálunk.Van kiút csak nagyon kell hinni benne.Van Thai füldön egy kis falu “NAN.” 400 lakos kb.ahol nincs temetés,mert az aki meghal 3óra mulva eltünik a semmibe a szemük láttára.Nincs magyarázat:Ugyan ugy arra sem,hogyan tudnak levitálni.Nem árulják el titkukat senkinek semmi pénzért,Csak annyit voltak hajlandók mondani ,hogy akarni kell. Csodálatos ma 2012 írunk,csodák körülöttünk és ha bajban vagyunk azonnal magányosak leszünk.AKARJ ÉS MEGVALOSUL A HITED ÁLTAL:

david

#8129 sophie hozzászólása: 2012.01.06. 17:59

szia, karacsonyra en is kaptam egy konyvet, ami a betegsegek lelki eredetet taglalja….de olyan bonyolultnak tunik tenni ellene.peldaul, amikor magam alatt vagyok, csak arra vagyok kepes, hogy atveszeljem a napot, nemhogy felulkerekedjek az egeszen…hogy lehet ezt elsajatitani? ugy ertem, amikor nem vagy jol, hogy rangatod ki magad a hajadnal fogva? es hogyan?..lehet, hogy nem figyelek elegge, de egy hete van egy csunya visszaesesem, es egy banalis veszekedesen tul nem latom mitol romlik az allapotom..

tenyleg, nem akarok szkeptikusnak tunni, csak valami kezzelfoghato tanacsot kerek toled.

koszonom

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close