BIO30 a neurofibromatózis kezelésében

2012.12.19. 14:52

A neurofibromin 1 gén (17q11.2), neurofibromin 2 gén (22q12) tumor szupresszor (elnyomó) gének. A neurofibromin 1 gén feladata megakadályozni a daganatképződést, ha ez a gén hibás, akkor ez az idegrendszeri sejtek burjánzásához vezet. A neurofibromin 2 gén hibája miatt a merlin, avagy a schwannomin fehérje károsodik.

Dr. Hiroshi Maruta, az Eppendorfi Egyetemi Kórház kutatócsoportjának vezetője 2007 -ben jelentette be kutatásaikat a BIO30 elnevezésű termékkel kapcsolatban.
Egy 100 napos vizsgálati ciklusban az egér kísérleteknél a szer 90%-ban csökkentette a neurofibromatózisos tumorok növekedését.
A tesztek azt támasztották alá, hogy többek között az NF tumornál a BIO30 40%-al hatásosabb, mint az első ismert természetes rákellenes szer egy kínai pirospaprika kivonat.

Jelenleg a BIO30 készítményt több országban forgalmazzák mint étrendkiegészítő szer.
Klinikai tesztelése ami esetleg gyógyszerként történő továbbfejlesztését, bevezetését előzné meg még nem kezdődött el.
A BIO30 egy újfajta propolisz készítmény, mely élethosszon át tartó kezelést jelenthet az NF-es betegek számára.
A BIO30 propolisz egy gyantás nedv, mely nedvet a méh nyer ki a fa kérgéből és bimbóiból. A méhek összeszedik a gyantát és viasszal, valamint enzimekkel összekeverve állítják elő a propoliszt. A méhek ezt azután arra használják, hogy lezárják a kaptárt, és védjen a fertőzésektől. A propolisz gazdag aminosavakban, vitaminokban, bioflavonoidokban. Ezek felelősek a jó közérzetért és egészség megőrzéséért.
A BIO30 egyedi összetétele révén éri el hatását, tehát ezek a hatások más propolisz készítménnyel nem érhetők el. A BIO30 propolisz legalább 30 mg/g-ot tartalmaz bioflavonoidokból.
Összetevői felelősek a biológiai tevékenységért; propoliszban, valamint CAPE-ban gazdag (caffeic sav és észter).
A termék megerősíti az immunrendszert és ezáltal ellenállóbbá teszi a fertőzésekkel szemben. Megakadályozza a rákos sejtek kialakulását. Blokkolásának köszönhetően megállítja az újabb daganatok kialakulását. Pótolhatja azt a daganatképződést megakadályozó folyamatot amire a szervezet az NF1-NF2 gén hibája miatt képtelen. Bio 30 nem csak CAPE-t tartalmaz, hanem számos más rákellenes polifenolokat úgymint pinocembrin, galangin, Chrysin, apigenin.
A BIO30 előnye, hogy még nagy dózis esetén sem okoz mellékhatást. A plexiform NF1 daganat és NF2-es agydaganatoknál a kívánt hatás eléréséhez 2-3 év szükséges. Terhesség alatt ez a termék nem használható.
A termékről a vélemények megoszlanak. A többség azt tapasztalta, hogy nem alakultak ki újabb daganatok, erősödött az immunrendszerük és mióta használják a terméket nem betegedtek le.
A betegek 10 százaléka viszont egyáltalán nem tapasztalt semmi változást.
Adagolása 1ml /10kg -onként/ 3 részre elosztva egy nap pl: 60kg ember 3*2ml kell meginnia 1 nap.
Várható hatás először 6 hónap elteltével jelentkezhet.
Neurofibromatózisos betegek kedvezményes áron 50%-os árengedménnyel szerezhetik be a terméket ha a hazai NF szervezet közreműködését kérik a termék beszerzésénél, jelenlegi magas ára és az, hogy idehaza nem beszerezhető nem teszi a terméket elérhetővé a betegek számára. Csak gátló hatása miatt a termék szedése élethosszig indokolt.

Bach Rezső NF Magyarország 2012. december

Irodalomjegyzék:
DR.Info 2007.09.24. (MÉH-KIVONATTAL PRÓBÁLNAK SEGÍTENI EGY RITKA BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKÖN)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close