Pajzsmirigy alulműködése téma legfrissebb történetei

Iratkozzon fel témafigyelésre! Értesüljön levélben, ha valaki új történetet ír ebben a témában.
E-mail feliratkozás

Betegen élni és életben maradni asztmásan

Téma címkék: irritabilis bél szindróma , Ekcéma , hasnyálmirigy alulműködése , Depresszió , pajzsmirigy alulműködése , Asztma , Reflux , Tejérzékenység , Skizofrénia , Allergia  

Kedves Olvasóm!

Ismét itt vagyok és a betegségek csak szaprodtak azóta.Eddig ismert tüdő aszmám, pollen érzékenységem, refluxom, irritabilis bélszindrómám, laktóz érzékenységem, cisztákkal való műtétek is ismerősök nekem. ezeket követte a skozofrénia annak is a paranoid formája, mjad depresszió és egyéb alvászavarok léptek fel. Pszichiátrián hat alkalommal voltam fekvő vendég és most már biztosan tudom, hogy ezek a betegségek megmaradnak nekem, ők az én kíséretem..
De említettem, hogy újabbak társultak hozzájuk. mik is ezek? Alllergiás ekcémáim voltak vissza térően ezért a bőrgyógyász javasolta  a bőr allergiás vizsgálatát, így derült fény a jó kis nikkel II. szulfát, higyany-klorid és higyany-amil-klorid és primin érzékenységemre. mondhatom nagyon örültem innentől tilos ennem a paradicsomot, gombát és még sok dolgot.
a legújabba vizsgálatok szerint a hasnyálmirigyem nem bontja megfelelően a keményítőt, így helyettesítő enzimet kell szednem és kerülni a keményítős zsíros ételeket. Krumpli, rizs kiiktatva és mindez megspékelve egy kis pajzsmirigy alulműködéssel, hogy ne unatkozzak.

Mindezek meghatározzák amindennapokat is, de tapasztalom, hogy családdal minden megy és Isten gondot visel rólam, mert neki fontos vagyok. Tudom, hogy szeret és annak álmában is ád eleget.

Minden betegséggel élőnek üzenem: Kitartás ez csak egy rövid itt lét lesz egy hosszabb is ahol már nincs szenvedés!

Minden történet

Ossza meg Ön is betegsége, felépülése történetét!

Olvassa el sorstársai sztorijait, csatlakozzon az Önt érdeklő betegségek közösségéhez vagy keressen megbízható forrásokból.

Ha technikai kérdése van, írjon nekünk!
Lépjen be

Legfrissebb hozzászólások

Legfrissebb történetek

Hívja meg ismerősét a várószobába!

Történet archívum