Mi segít a vitiligó betegség kezelésében?

Téma címkék:
2008.07.25. 20:28

ÜDVÖZLÖK MINDEN OLVASÓT

Én egy 28 éves fiu vagyok. Nagyon szépen letudok barnulni a napon, és jól is érzem így magam.Igen,de körülbelül egy éve kezdek agódni a foltjaim miat. Főleg azért,mert most indult egy komolynak látszó kapcsolatom.

Agodalmam a nagyfelületü foltokat ábrázoló fotók indítoták el. Nemtudok semit szinte eről a betegségről, de egyet biztosan tudok ÉN MEGGYÓGYULOK. A foltjaimról röviden: 4db van egy a combtő hajlatban 2 a fenekemen (ha álok nem látni őket) ez a kető szép szimetrikus. Amikor rászántam magam, hogy elmenjek az orvoshoz már mind a három  megvolt az orvos szinte mosolyogva mondta “semi komoly ez csak vitiligó, ezzel együt kell élni és nagy szerencsélye,hogy olyan helyen van ahol nem éri nap” felírt valami gyógyszert és ezzel el is küldött. Egy ideig csökentek a tünetek(viszketés) igaz bevalom őszintén ha viszketett meg vakartam,ami súlyos hiba volt. Vakarni nem szabad! Mindig az a fontos,hogy a bőr tiszta legyen. Ha viszket számomra csak egyet jelent meg kel tisztítani a bőrt. A negyedik folt szerintem nem az, mert képes barnulni a napon, ez egy régi sebhely a lábomon, de a formája gyanus.

HOGY KEZDŐDÖTT? Ez bevallom nagyon nehéz kérdés. Amire biztosan emlékszem az az, hogy  melegben ízzadtam combtőben is, és a katonaságnál nem volt mindig lehetőség a tisztálkodásra. A másik óriási tényező, és erre most, ebben a pillanatban jötem rá egy lelki trauma volt. Ez a lelki válság felborított bennem valamit, igen… hihetetlen de ahogy irok úgy bontakozik ki bennem, hogyis volt valójában. Az a lényeg hogy a 7 évnyi vakarózás (már szinte harcoltam önmagammal “viszket? vakard, DE NEM,DE IGEN,NEM SZABAD,DE JÓ…”lelkileg is bántott, hogy mi ez veiem,) volt amikor álmomban arra ébredtem vakarózok.

MOST tudom,hogy beteg vagyok,tudom azt is,hogy meggyógyulok. AGYKONTROLT végeztem és már tudok magamon uralkodni, sőt meg is tudom magam gyógyítani mert most már muszáj EZ IS CSAK EGY PROBLÉMA, MEG KELL OLDANI!   Ha valaki tud valami biztos megoldást előre is köszönöm.   ( jól eset leírni)

#27876 drelvira hozzászólása: 2019.01.13. 15:50

Több könyvet is elolvastam a vitiligoval kapcsolatban, de azt kell, hogy mondjam, hogy egyik gyengébb, mint a másik. Van azonban egy kivétel, ami tényleg hasznos és teljes körű leírást ad a vitiligora és a vitiligo gyógyítására. Nekem nagyon bejött, a leírtak tényleg működnek, ha esetleg érdekelne valakit, akkor, ha jól tudom itt még el lehet érni a könyvsorozatot.: Link.:

https://www.vitiligogyogyitas.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close