Morzsák a zárt osztályról – Nehéz napok depressziósan

Téma címkék:
2009.09.30. 04:17

 

Már harmadik napja hallgatjuk szegény betegtársunk óbégatását. Én jól elvoltam mert még teljesen magam alatt voltam, folyamatosan aludtam. Engem nem zavart. De Istennek hála a kezelésnek köszönhetően kezdtem magamhoz térni. A többiek nyugalma érdekében odaültem betegtársam mellé és próbáltam énekelni neki. A csoda megtörtént! Lassan abbamaradt az óbégatás és apránként az én hangomhoz simulva már együtt énekeltünk. Az Ajjaj fekete vonattól az Éjjel az omnibusz tetején át a Hej halászokig mindent. Ekkor jutott eszembe, Jézus mit is tanított a gonosz lélekről és az ördögről. A Futva jöttem elibéd és a Jézusomnak szívén után a gonosz már egész visszahúzódott és hagyta a jót felülkerekedni.
Majd jött ismét a csoda! Betegtársam már napok óta nem aludt és az egyházi énekek után elszenderedett. Még a tanár úr is kijött megnézni az irodájából, mi történt. Szeretet? Igen! Jézus adta és én továbbadtam! Nehéz három óra hossza volt de megérte. Másnap reggel már azonnal ezzel kezdtem, mikor a gonosz került ismét fölül. Míg bent voltam, ez bevált. SZERETET ez az igazi orvosság!

 

#704 rabbi hozzászólása: 2009.10.02. 03:06

Kedves Cryply!   Gyanusan egyfele jar az agyunk!Ugy tunik ugyanaz a Tanito segit eligazodnunk nap-mint-nap,ezen a keszekusza vilagon.Megtisztelnel,ha maganlevelben megosztanad velem azt,amit te mar megtanultal.Email cimem:kistrombitas@yahoo.com   .Maradok tisztelettel:rabbi.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close