Sosem szűnő fülzúgás.

2009.11.01. 15:28

Kedves Sorstársak!

Nekem már 7-8 éve tartó kétoldali fűlzúgásom van éjjel-nappal ami sosem szünik még 1 percre sem.Az életem már teljesen megkeserítette.A tüneteim egyensúlyzavar,beszédzavar,forgószédülés,hányinger,szédülés,rossz közérzet,fülfájás,dobhártyámon nyomásérzés.Borzalmas.:((((

Még az elején csináltak egy agyi MR-t.Sajnos kiderült a fülemnek semmi baj,de több agyi infarktusom van.(Ez azt jelenti a fehérállományba lukak vannak ami körül az erek elhaltak.)Nyaki erek meszesedése,kopása.Eleinte 1 évente jártam értágító infúzióra,most már félévente.Gingiumot és Betasercet szedek rá.

Az utolsó MR-en az agy viz több lett,ami azt jelenti,hogy kezdödő agyzsugorodás van és szépen leépülök agyilag az évek folyamán.Ezt elmutogatta,elmagyarázta az orvosom őszintén.

A fülzúgással kapcsolatban van 1 sztorim amitől kinyilt a bicska a zsebembe.Egy alkalmassági vizsgálaton voltam.Ott 1 doktornő volt mondom neki,hogy csöng a fülem.Erre oda hajol hozzám hallgatózni és azt mondja ő csak azt hiszi el amit ő is hall,én csak beképzelem magamnak,hogy csöng a fülem.Mert ő egyszer hallotta 1 betegnél a fülzúgást.Hát teljesen kiakasztott.

#767 Aniko65 hozzászólása: 2014.01.17. 15:35

Kedves jucko! Több mint 4 éve írtam a fülzúgásomról,sajnos semmi változás,jobban mondva annyi,hogy most már fél évente kapom az értágító infúziót.És mindenképp vérhigító ajánlott,sok folyadék.Jelenleg Lucetámot szedek.Mindenképpen értágító infúziót is kéne kapjon.Igen és sajna ezzel kell élnünk. :(  Tudom ajánlani a Budai Irgalmasrendi kórházat (Gyenei László Fő.o.) orr-fül-gége,beutaló kell háziorvostól. 3 nap bent fekvés és utána belehet járni 5 nap,ha vidéki valaki bent marad 8 napig.Ez mellett mellett több vizsgálatott is csinálnak.

#766 jucko hozzászólása: 2014.01.17. 15:14

sziasztok ,olvastam a sztorit,sajnos anyukammal is az  a helyzet,hogy mar 3 eve zug a fule,vernyomasa is van meg cukorbeteg is,rajta is elvegeztek minden vizsgalatot,,allitolag nem kap vert az agy,,ezert szedul,,meg szedi a biloba kapszulakat,de sajnos nem javul semmit,,a napokban elesett nagyon osszetorte magat es mar nem tudom hogy mihez folyamodjunk,,de sanos mindehol azt olvasom hogy meg kell tanulni elni vele

 

 

#765 rabbi hozzászólása: 2009.11.03. 03:26

Hadd kotekedjek Aniko!Az a barnahaju doktorno igazabol “szokeno”volt,de belulrol szoke.

#764 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.02. 21:58

Rabbi!

Öregasszony volt a doktornő és barna.:))))A fejébe húztam volna az asztalt.

Van még ilyen orvosi történetem.Takarítottam az akváriumot itthon és amikor 1 morgó harcsát akartam kifogni,rá tettem a tenyerem a háló tetejére,hogy nehogy kiugorjon.Olyat szúrt a tenyerembe,hogy majdnem elájultam,fél óráig mostam az arcom hideg vízzel.Csuklóból a kezem lezsibbadt,iszonyatosan égett,fájt.Vártam 1 órát,nem múlt este átmentem a sebészetre.Egy kis jóddal lepamacsolta a nővér,semmit nem néztek esetleg az uszonya vége nem e tört bele.

Az orvos megkérdezi,hogy volt e foga a halnak……mire én,honnan tudjam doktor úr nem néztem.Ja és ő nem tudja milyen érzés,mert még nem harapta meg hal.:)))))Erre bevágott 1 tetanuszt.

Kb.5 órán keresztül tartott eza égő fájás a kézfejembe.Valami méreg anyag lehetett benne,ezt én mondom,mert az orvost még nem harapták meg.:)))

#763 cryply hozzászólása: 2009.11.02. 06:04

Igen! A fülzúgás komoly baj! Nálam a félévente kapott notropilos infúziós kezelés időlegesen, kb négy hónapra megszünteti. A sroke óta kapom minden hatodik hónapban és keményen küzdök a leépülés ellen magam is. Dolgoztatni az agyat minnél többet. Tanulni vagy feleleveníteni a rég tanult dolgokat. sajnos ennek ellenére van, hogy egy-egy kívülről tudott imát már csak segítséggel tudok elmondani. Ha azonban a frontok elmennek akkor visszaáll az eredeti ismert szöveg.

Jót derültem ezen a döktörnőn! Biztos csak segíteni akart.

cryply

#762 rabbi hozzászólása: 2009.11.02. 02:52

Ez a fulzugasos tortenet a doktornovel fantasztikusan jo vicc lenne,ha meg nem tortent volna.Torom a fejem,hogy min vehette a phd-jet.Csinos,es szoke?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close