Orvosi sztorik.:)))

2009.11.05. 20:17

A fülzúgással kapcsolatban van 1 sztorim amitől kinyilt a bicska a zsebembe.Egy alkalmassági vizsgálaton voltam.Ott 1 doktornő volt mondom neki,hogy csöng a fülem.Erre oda hajol hozzám hallgatózni és azt mondja ő csak azt hiszi el amit ő is hall,én csak beképzelem magamnak,hogy csöng a fülem.Mert ő egyszer hallotta 1 betegnél a fülzúgást.Hát teljesen kiakasztott.

Rabbi!

Öregasszony volt a doktornő és barna.:))))A fejébe húztam volna az asztalt.

Van még ilyen orvosi történetem.Takarítottam az akváriumot itthon és amikor 1 morgó harcsát akartam kifogni,rá tettem a tenyerem a háló tetejére,hogy nehogy kiugorjon.Olyat szúrt a tenyerembe,hogy majdnem elájultam,fél óráig mostam az arcom hideg vízzel.Csuklóból a kezem lezsibbadt,iszonyatosan égett,fájt.Vártam 1 órát,nem múlt este átmentem a sebészetre.Egy kis jóddal lepamacsolta a nővér,semmit nem néztek esetleg az uszonya vége nem e tört bele.

Az orvos megkérdezi,hogy volt e foga a halnak……mire én,honnan tudjam doktor úr nem néztem.Ja és ő nem tudja milyen érzés,mert még nem harapta meg hal.:)))))Erre bevágott 1 tetanuszt.

Kb.5 órán keresztül tartott eza égő fájás a kézfejembe.Valami méreg anyag lehetett benne,ezt én mondom,mert az orvost még nem harapták meg.:)))

#792 pafek hozzászólása: 2009.11.06. 20:01

sokat olvastam erről.engemetis gyötör.sőt nővéremetis.fülcsengés.fülzugás.mellékvese.ill pajzsmirigy áll a háttérben.depresszió.letörtség.szomoruság.totál lelki végzet.később halál.endokrinológia foglalkozik e témával.keress utána ezeknek szervek betegségeiről.felismered majd szerintem betegségedet.mellékvese beegségei.illetve.pajzsmirigy gondok.időt huzod annál többet szenvedsz..üdv. pafek.

#791 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.06. 09:10

A fülzúgás témában bővebben írtam le a történést.

De nem múlt el és ez már így marad.Olyan hangot hallok mint a tücsök ciripelés.Azt mondták szóljon mindig valami zene a háttérben,ami hangosabban szól mint a fülem zenéje.

#790 vadkaland hozzászólása: 2009.11.06. 08:32

És végül a fülzúgásod elmúlt? Ha igen mitől? Én már a bppv mellett 3 hete szenvedek tőle, de egyik sem akar múlni. A doki mikor megvizsgált mondta, hogy belül sok a fülzsír a fülemben, ajánlott rá egyfajta cseppek, persze az nem volt a patikában, de vetettek velem olívaolajos fülsprayt, nah azzal befújtam 3 napon keresztül, azóta nemhogy több zsír jönne a fülemből, hanem egyáltalán nem jön, teljesen tiszta a pálcika. Már kezdek betojni, hogy nagyobb bajt okozott a “csodaszer”.

#789 cryply hozzászólása: 2009.11.06. 06:31

Nagyon jó! Ha horgásztál volna valaha életedben tudnád milyen érzés amikor a törpeharcsa tüskéje megszúr! Te ugyan ezt élted át akváriumi körülmények között! Bizony ilyesztő tud lenni és fáj is rendesen de tetanuszt ezért, talán tulzott óvatosság! Bár ki tudja, jobb félni …

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close