A fájdalom hatása…

Téma címkék:
2009.11.15. 14:25

Hétfőn lesz 1 hete,hogy ganglionnal műtöttek (a történetet már elözőleg leírtam).

Meg volt az első kötözés,majd 17 napra szednek varratot.

A lényeg az,hogy akkor azt az iszonyatos fájdalmat átélve,a mai napig tiszta depressziós lettem.Örülök,hogy túl vagyok a műtéten,de nem tudom kiheverni azt a traumát.

#830 rabbi hozzászólása: 2009.11.17. 16:05

A napterapia igen hasznos.(Itt Kaliforniaban mindig sut a nap,es ez igen jo.)Hianyaban egy nem elhanyagolhato potszert ajanlanek:A gyermeki mosoly szebb a legfenyesebb nap ragyogasanal.Neha jon magatol,de lehet provokalni is.Ha megdicserjuk oket szivbol jovo orommel,kedves mosollyal,nincs az a gyermek,aki ellenallhatna,es ne mosolyogna vissza.Javallat:naponta 3-szor,erkezes kozben,vagy utanna.Tuladagolasa nem veszelyes,es mellekhatasa az on boldogulasa.Rendszeres szedese(gyakorlasa)fuggoseget,es boldogsagot okozhat,s igy a szenvedni vagyok keruljek!

#829 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.17. 08:55

Köszönöm cryply!Sajnos azóta nem sütött ki a nap.:((( De megfogadom tanácsod.

#828 cryply hozzászólása: 2009.11.15. 15:48

Kedves Anikó!

Bízz benne hamarosan túl leszel rajta! Bár ezek az őszi hónapok nehézzé teszik, hogy túl kerüljünk a depressziónkon. Ki kell használni a napos időt és süttetni magad a nappal amennyit csak tudod. Különösen az arcot kell. “A fény hatoljon be egész az agyadig”. Nekem sokat segít ez a fényterápia a nehéz napokon. Legalább napi negyven percet szánj erre. Mielőbbi javulást és gyógyulást!

Szeretettel: cryply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close