Hogyan lettem bipoláris depressziós?

Téma címkék:
2009.12.29. 10:22

54 éves nő vagyok, aki örök kislány és ez még a külsőmön is meglátszik,mert 30-as-nak néznek.

Mindig duci voltam,örökké fogyókúráztam.11 éve berakattam magamnak egy gyomorgyűrüt,amitől a súlyom 50%-át elfogytam. Utána volt 8 nagyplasztikám, 2 évig feküdtem csak.

A depressziót kémiai úton kaptam.8 évig kezeltek középfokú depivel, mire idén ősszel kiderült bipoláris zavaraim vannak. Már nem bízom a gyógyulásban,viszont meg kell tanulnom ezzel a betegséggel élni,de nem tudom hogyan.Szeretnék hozzám hasonló emberekkel levelezni.

A dolog pikantériája,hogy már rég beteg voltam,amikor még  parapszichés lelkitanácsadóként működtem, de már ezt sem tudom csinálni. Festőnek készültem fiatal koromban,de ebből nem lett semmi.Most viszont szeretnék festeni újból,meg is vettem mindent ehhez,de nem tudom elkezdeni.

Igazából semmi sem köt le,egy rémálom az életem.Ha Pesten laknék,sokkal könnyebb lenne,de itt vidéken halott minden.Ha tudtok segítsetek nekem!

Üdv-Bius

#953 lopacijani hozzászólása: 2010.01.12. 16:26

Jó napot,bár nem vagyok orvos, de szerintem az a baj hogy a sikereit senki nem értékeli, és ezért lett pánik beteg,de lehet hogy az is fent áll hogy társásg hiányba szenved,szeretne többet lenni több ember között ,ahol értékelik a sikerét,akikkel eltudna beszélgetni ,vidéken persze ez nem olyan egyszerű,és ez nagyon zavarja a lelki ismeretét.,,festeni is azért nem sikerül ,,ujból neki állni ,mert abban a reményben szenved, hogy senkinek sem fog tetszeni a remek műve,hol ott maga nagyon tisztába van vele hogy a festés az ön tudásában benne van.én azt tanácsolom magának hogy amit lefest és tiszta szívéböl léttre hoza tegye fel az internettre vagy ha elkészült akkor vigye el egy galériába,nem szabad fel addni,,ha a tehetségét nem mutassa ki senkinek akkor bizony egész életében szorongani fog és lelki problémákban fog küszködni,,én szívessen segíttenék de ez nem olyan egyszerű.mivel én festeni nem tudok nekem nincs kébzeletbeli tehetségem de magának ez meg van és nem szabad,csak ugy el engedni,,ha netán nem lett ettöl bátrab,akkor ne haragudjon hogy nem a lényeget írtam le,,,legyen vidám minden napja ,,,tisztelettel lopavijani.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close