Hiszem hogy meggyógyulhatunk a pánikbetgségből

2010.01.09. 19:38

Sziasztok! Én most kapcsolódtam be erre a fórumra ahogy nálatok is nálam is először testi tünetekkel kezdődött, végigjártam mindeféle kivizsgálást és a vége az lett, hogy hála istennek semmi szervi bajom nem volt, Mégis ha rámtör a rosszullét a mai napig azt hiszem, hogy meg fogok halni- Nagyon nehéz küzdeni olyankor.

Szedek én is Xanaxot és Stimulotont, voltam Homeopata orvosnál javaslatára szedek a rohamoknál Aconit c30-ast nálam ez nagyon jól bevált csak nem javasolt tartósan szedni. Azt szeretném tudni hogy ti mit csináltok, hogy ha jön a pánik letudjátok győzni, kinek milyen módszere van rá. Szeretnék újra a régi önmagam lenni ha tudtok segitsetek!

#981 dollarka hozzászólása: 2010.01.12. 13:24

sokszor jo ha kibeszélek magambol mindent de mikor pl rosszul vagyok akkor hallani sem tudok arrol hogy mi baj mi fáj mit érzel!!!akkor néha még rosszabb!nekem anyukám jelenléte segiz nagyon és szinte ö az az ember akibenn megbizom és gond nélkül elmerek menni mindenhova!!!

kaptam egy kutyust is amivel azt hittem könnyebb lesz kimenni de sajnos az sem!!most csak c vitamint szedek igaz csak pár napja de lehet csak bebeszélem magamnak de mint ha nem lenne bennem az a feszültség és szororngás!!!

sok puszi

#980 margo67 hozzászólása: 2010.01.12. 09:58

Szia dollarka! Köszönöm hogy válaszoltál ha nem szedsz semmilyen gyógyszert már az is javulásnak tekinthető,de az utcára kimenést egyedül próbáld meg és ha sikerül dicsérd meg magad.Ha nagyon rossz napod van neked a beszélgetés teljesen segit? Vagy mást is csinálsz ?Szép napot.

#979 dollarka hozzászólása: 2010.01.11. 17:17

én is pánik beteg vagyok már másfél éve 23 évesen!én is 1 év ig jártam pszihologushoz ! kezeltettem magam de már semmiféle gyogyszert nem szedek,de ott tartok hogy utcára nem merek lépni egyedül!!!szörnyü napjaim vannak sokszor!!nagyon sok jo dolgot hallottam én is már a homeopátiás kezelésröl mert én már teljesen gyogyszerellenes vagyok!-de ez nem azt jelenti hogy másoknak ez nem segit!mindenkinek az kell ami a legjobb!

amit én javasolnék roham esetén az az lenne hogy ülj le olyannal akibenn megbizol (szülö,barát,családtag)-és  probálj meg minél elöbb megnyugodni!!!nekem sokszor az sem jo ha elfekszem vagy mászkálok mert ilyenkor elég nehéz egyhelybenn maradni!olyankor beszéld ki magadbol hogy mitöl  félsz és ami fáj hidd el segit!!!

nagyon vigyázz magadra és mielöbbi gyogyulást

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close