Depresszió történet 1

Téma címkék:
2010.03.18. 19:18

Sziasztok!

Mindenem megvolt gyerekkoromban, de szeretet helyett fegyelmet, terrort, és hidegséget kaptunk. Mindíg helyettünk döntöttek, sosem volt saját akaratunk. Többször megszöktem otthonról kamaszkoromban. Gimiben rosszul tanultam, -sokan csodálkoztak ezen.

Később férjhez mentem, három gyermekünk van. Mégis a téli hónapokban a napsütéhiány miatt depressziós vagyok rendesen, mert szeretetet nem kapok sajnos, és házimunka, házimunka és házimunka az életem. Napi egy tábla csoki nekem segít. Gyógyszert sosem szednék, véleményem szerint az csak árt.

Megfigyeltem, hogy mindig új, és új ingerekre van szükségem, hogy elkerüljön a depó.

Vidéken lakunk.

Sajnos túl későn találtam meg az igazi érdeklődési körömet. Volt időszakom, hogy szerelmes lettem a hegedűmbe, és ha nem is nagy művész, de a zenekari szintig el akartam jutni. Nem jött össze. Aztán jártam rajztanárhoz, el is jutottam egy szintre, -azóta kissé más szemmel látom a tárgyakat. A kezemben érzem sokszor az ihletet. Szeretek rajzolni, festeni.

Ösztönösen úgy másztam ki a dologból, hogy beiratkoztam egy suliba, egy olyan területre ami nagyon érdekel. Tavaly télen nem is voltam depós. Hajnalban keltem, felutaztam Pestre, suli után vissza haza. hetente 3x. Nagyon fárasztó volt, napi 320 km. De hajtott a dolog, mert ÉRDEKELT.

Egyszerűen kiszálltam az itteni lassú vidéki miliőből. Ezt a telet már a szakmámban dolgozhattam végig. Most van egy kis kényszerszünet, ami nagyon nehéz, de megpróbálom túlélni, azzal a tudattal, hogy hamarosan folytathatom a munkát. Addig is  továbbképzem magam.

Mindenkinek sok sikert, hogy megtalálja azt a tevékenységet, ami igazán örömet okoz neki!

 

 

#1390 pihe hozzászólása: 2010.03.18. 20:39

Ez, a lényege, az egész lelki bajnak!

Nagyon erős voltál, vagy, és erre nagyon legyél BÜSZKE!!!!!

Szerintem a legtöbb lelki probléma az, hogy hagyják a “bajokkal sodródtatni” Magukat.

 

Néha, az Embernek, meg kell magát rázni, és örülni az életnek folyamatosan.

Én személy szerint alkoholista vagyok, bár orvos, még nem látott ebből a szemszögből, dolgozom, élem az életem, felneveltem két gyönyörű lányt, a nagyobbiknál, már két “Uncsi” is van, de attól, még az alkohol rabja vagyok.

aki a Barátom, az mind tudja (nincs sok nem, de a melóhelyen is mondom Mindekinek, és Mindenki kiröhög, hogy csak hülyéskedek.

Nem értem, miért a bordenline-s-hez kapcsol, azonkívűl, hogy először ott szóltam hozzá.

akkor az már cstolt? rögtön?

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close