Nekem is pikkelysömöröm van

Téma címkék:
2010.03.30. 15:36

Én is már 7 éve szenvedek ebbe a konok bőrbetegségben. Az egész úgy kezdődött hogy apró pöttyök jelentek meg a karomon, és utánna az egész testemet elborították. Felkerestem a bőrgyógyászt aki megéllapította pikkelysömöröm van. Kaptam egy leírást a betegségről meg Diprosalic kenőcsöt, a hajas fejbőrre meg a gyógyszertárba készítették el a sampont. Nem tudtam elöször mit is jelent ez a betegség, mivel a doktornő nem közölte velem mire is számíthatok. Amikor a kapott leírást elolvastam mit mondjak megijedtem, mivel akkor szembesültem a tényekkel. Ezután következett a poklok pokla. Tetőtől talpig minden testrészemet elborította a sömör, a kezemről és a lábamról mind az összes körmöm leesett, visszkettem nagyon. Az izületeim fájtak, sántikálva tudtam csak járni.

A kenőcs nem volt jó, felkerestem egy másik bőrgyógyászt akia Neotigasont írta fel és a lelkemre kötötte nehogy terhes legyek. Na ez segített, igaz a szedése alatt nagyon hullott a hajam. de a kúra után kinőtt és a körmeim is kinőttek. Megint kaptam kenőcsöt a nevét nem tudom a patikában készítették el. Azóta nagyon sokféle kenőcsöt kipróbáltam, nem igazán jó egyik sem. (Flucinar, Dermovate, Elosalic)Télen  a könyököm a térdem, a lábam nagyon csúnya de nyáron szinte alig van, még a strandra is eltudok menni, és élvezem 2-3 hónapig hogy síma a bőröm. De utánna kezdődik minden elölről. és 7 éve tart. Nagyon sokszor lelkileg is megvisel. Köszönöm hogy leírhattam, várok javaslatokat, a gyogyulás reményében.

#28690 david1 hozzászólása: 2019.08.07. 13:27

Én ugyanezen voltam 2018 ig a neotthigason kilőtte a májat majdnem a hátam éa a lábaim ugy néztek ki mint a koldus tarisznya véresre dörzsöltem semmi. 2018 febr gerincmútét lett volna de nem végezték el mert olyan csunya volt.Véletlenül üzent rám a Kinai barátom és rendelt krémet egy tubus kb 200 ft kaptam 12 db azóta eltünt a sömör sima a bőröm mint a selyem csodás érzés már azóta vollt gerinc mútétem is csak a halvány rózsaszin bőr felület látszik ma már hetente egy kevéske krémmel azért be kenem de óriási hatás javaslom annakis akinek csak hasonló is van . De hogy milyen csunya volt az enyém elküldeném de nem hiszem ,hogy sikerem lenne. üdv egy volt sömörös

#1514 timike hozzászólása: 2010.05.15. 16:58

ugyanezzel a betegseggel kuzdok en is mar hosszu ido ota.kulfoldi vagyok nemtudom magyarorszagon gyogyitanak biologiai terapiaval.nalunk igen es az az igazsag nalam teljes mertekben bevallt.az injekcio neve humira.

#1513 stefi hozzászólása: 2010.05.03. 19:14

Tisztelt pvgyongyi ha erdekli a tapasztalatom mert ebben szenvedek(szevedtem)ami ugy tünik 4 honapja teljesen el mult  erdekel areszletek E-mail cimem stefanpapm@gmx.at

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close