Hátha ti tudjátok…

2010.05.29. 07:41

SZIASZTOK!

Légyszi segítsetek ki a tanácsaitokkal,tapasztalataitokkal:

-Már 5 alkalommal voltam kineziológusnál és egy nagyon halovány előrelépést látok csak ez dő alatt.Nektek vannak tapasztalaitok,kellene még folytatnom a kezelést??? VAgy ha eddig nem vállt be akkor ezt ne firtassam tovább??

-A kineziológus ajánlotta a virágcseppeket-ezt szedem is és úgy néz ki hogy ez jóóóóó lehet!!

-Gondolkodtam rajta ,hogy felkeresek melette egy pszichiátert-aki végigjárta ezt a lehetőséget is segítségére tudott vállni a gyógyulásban a pszichológus??

Várom az ezzel kapcsolatos észrevételeiteket mert most nem tudom hogyan tovább!!!!

Köszönöm!Szép napot NEKTEK!

#1772 bobita76 hozzászólása: 2010.05.31. 13:38

Szia Emcsyke!

Igazad van abban amit írtál, de ezekben az esetekben már teljesen mindegy ,hogy hozzászoksz -e a gyógyszerekhez vagy sem-a lényeg az egyáltalán túl tudd élni a mindennapjaidat és ellásd a teendőidet,a munkáról már nem is beszélek mert én már vagy 1 éve nem tudok eljárni dolgozni sem!!

Pedig hidd el küzdök én is mint minden pánikos a gyógyulás reményében!!

Köszönöm a biztató szavakat amit írtál!!

SZIA!

#1771 emcsyke hozzászólása: 2010.05.30. 07:51

csharles
Nem tudom miylen szakemberek vannak most, Azt tudom , hogy vidéken tragikus a helyzet, mert csak gyógyszert adnak? Nincs terápiária leehtőség ok ot kideriteni meg páne nincs.Annyi beteg  magam részéről angyon hittem gyügyszerben , de azt kell, mondanom sajnos csak hozzá szokás sok esteben még rosszabb. persz függ attól kinek mi baja mióta áll fenn,

Én nem szakemberként mondom hanem régi régi betegként, annyi mindent megpróbáltam már, Ha tudodsz írj nekem, emcsike@maibox.hu címre , mert kellnek szornágás oldók  , mer sajnos én is gyerk korom óta szedem ,hol ilyen hol olyan

Üdv

 

 

 

 

#1770 csharles hozzászólása: 2010.05.29. 22:51

Tisztelt bóbita76!

Az, hogy szakemberhez fordul egy olyan betegségben, amit nem teljesen ismer helyénvaló. (Igaz, hogy vannak olyan szakemberek, akik nem tudnak segíteni, de vannak olyanok is, akik igen.) Tanácsolom, hogy vegye fel a kapcsolatot olyan – ezen az oldalon is megtalálható – páciensekkel, akik sikeresen kaptak tanácsot szakembertől.

Mindamellett a virágcseppeket – ha Ön jónak látja – lehet folytatni, de meg kell gondolni, hogy mennyire használ ez magának. Először is a pánikbetegség megoldásával kapcsolatban rengeteg mindent olvashat az interneten. Figyeljen oda, hogy milyen minőségű, forrású oldalakat olvas. Másodszor: mindent csak kis lépésekben. (Rájönni, hogy mi váltotta ki a pánikot? Hogyan tudná ezt orvosolni gyógyszerek, különféle szerek nélkül?, stb.) Ebben – ha továbbra is fennáll a rossz közérzet – csakis szakember segíthet. (Előfordulhat, hogy már egy pszichológussal is meg tudja oldani a problémáit. Ha nem akkor keressen fel egy pszichiátert.)

#1769 emcsyke hozzászólása: 2010.05.29. 10:22

KEdves Bóbita

 

Az elzárkózás egy darabik megy, de utána visszacsap persze AMit dolgozál az borzasztó lehettett. nekem meg azt mondták válalkjak el mindent, Pszichológus, nem megyek hozzá mert nem lehet vele beszélgeteni,Csak annyit mond dolgozzak

Privát pszichológust nem tudom emgfizetni
Kérés hogy mit hol dolgozzak

Ha van skyped bezsélhetünk majd, De írhatsz is nekem, emcsike@maibox.hu  cimre

Az baja mai embernek , hogy nincsnenek igyzai kapcsolatai

még család is csak van mellette , de nem beszélgetenek

Szomszédok meg azt sem lehet tudni kik Jobbik esetben

 

 

#1768 panik hozzászólása: 2010.05.29. 09:25

szia bóbita76.nem tudom hogy milyen ez a virág terápia.még nem probáltam.tavaly augusztus óta vagyok beteg.3 hónapig szedtem csak gyógyszert.(frontin,sertralin sandoz)azóta nem szedek semmit.megprobálom legyőzni a negativ gondolatokat,de iszonyu nehéz,de mindent megteszek.most ott tartok hogy itthoni munkát keresek mert ahol dolgoztam oda nem tudok visszamenni.12 órás munkám volt egy zárt gyárban.éjszakázás nappalos műszak volt ott minden.mondjuk most ugy állok hogy csak itthon tudnék dolgozni,mert én most senkivel nem tudnék.tök hülyén hangzik,de ez van.remélem lesz valami itthoni munka.tényleg nem tudnátok ajánlani valamit?pszhichologusnál sem voltam.pedig lehet jó lenne ha egyszer igazán kitudnám magam beszélni.ha van kedved akkor nyugodtan irj,vagy akinek van kedve nyugodtan levelezhetnék.szerintem az mindenkinek jó lenne,ha kibeszélnénk magunkból a dolgokat.várom leveleiteket.üdv.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close