Hogyan győzhetném le a depressziót ?

Téma címkék:
2010.06.12. 06:43

Sajnos insulinos cukorbeteg vagyok és gerincpróblémáim vannak gerincsérvvel együtt . Depressziós vagyok . Nagyon erőtlen , kedvetlen és fáradékony , halálfélelemmel élek . 58 éves vagyok és még dolgozok . 42 éve úgyanott . Állandóan csak aludnék és nagyon szorongok mindentől . A pszihologusom nappalra Citapram tablettát írt fel 30mg -ot . Éjjelre Xanax 1mg és Gerodoorm tablettát kapok . Hangulatom olyan , mint a halálra itélteké . Úgy érzem , hogy ebből már nincs kiut . Beadtam a rokkantságit , de most jőtt vissza , hogy csak 40 % -ot adtak . Étvágyam sincs semmi .

Unokáim vannak és szerető családom . Nem ők tehetnek az én állapotomról . Már sokáig nem bírom úgy érzem . Kérem , hogy segítsenek , hogy letudjam győzni ezt a nagyon rossz állapotot !

Segítséget előre is megköszönöm ! :Ildikó

#1863 kira122 hozzászólása: 2010.06.12. 21:02

Kedves Ildikó! Én azt gondolom, hogy Ön nem depressziós! Aki depressziós az nem ír levelet az interneten. De, hogy maga írt az jó jel, mert azt jelenti, nem távolodott el a társasági élettől. Másrészt  vannak olyan gyógyszerek amit ténylegesen szedni kell, de vannak amelyek a szervezetünk kárára okoznak betegséget. Először is tudnia kéne, hogy én tényleg depressziós vagyok? vagy tényelg beteg vagyok? ha nem akkor miért ülök otthon és siránkozok. Ha viszon tényleg depressziós vagyok teszi fel önmagának a kérdést? akkor hogyan lehetek jobban?..Ne azt várja, hogy mások meg oldják a problémáját, mert Önnek nincs semmi baja, kell néhány gyógyszert szedni, de az nem depresszió, hanem fizikai jellegű. Másrész pedig, mennyen el a legközelebbi parkba és sétáljon, felesleges otthon tünődni, mert nem tudhajuk mikor van vége.Élvezze a természetet, barátokat ha van, ha pedig nincs akkor alakítson. Ismerkedjen és ne merüljön önsajnálatba mert semmi értelme. Legyen nyitott, és figyelmes az emberek tekintetében. Nagyon sok puszi: Csibike

#1862 jendre hozzászólása: 2010.06.12. 18:31

A kérdésében benne volt a válasz egy része: szerető családja van… Nem szabad feladni, keresse meg, kik segíthetnek.

Nekem sokszor ez a blibiai idézet jelent bátorítást nehéz helyzetekben: “De ne örülj én ellenségem, elestem, de fölkelek. Mert ha még a sötétségben ülnék is, az Úr az én világosságom.”

Ne adja fel! Keljen fel. Mindig még egy napot.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close