Depresszió elleni kűzdelem

Téma címkék:
2010.07.18. 09:46

A  magány ami teljesen felöröl és elpusztít. Hiába akarok pozitívan gondolkozni nem megy. NÉHA ANNYIRA NINCS ÉLETKEDVEM, hogy azt sem bánnám ha meghalnék rögtön. Kiugrom az autó elé hogy üssön el az gyorsabb lenne, de így szépen lassan teszi ezt velem az okos fejem. Két napja nagyon rosszul vagyok, nem emlékszem mi történt szombat éjszaka csak jött a sötétség és csak sírtam. Szedjem össze magam? De hogyan ha senki nem áll mellettem. A krónikus osztályon dolgozok, a halldokló betegekhez néha alig tudok bemenni dolgozni. Minden nyomasztó, szégyenlem magam a gyerekeim előtt, hogy így nőttek fel, egy ilyen anya mellett. DÓRI ANNYIRA TUD HARAGUDNI RÁM HOGY, INKÁBB ELMENT A BARÁTJÁHOZ.

#2193 iipetrik hozzászólása: 2010.11.06. 13:05

szevasztok

Jobbulást minenkinek…

DE

Kellenne 1 nagyon fontos infó..

Ti még telnelk múlnak az évek -közben miből éltek??????

Tudtok d olgozni? Hol ? ÍMilyem terüelten?

nemm akivánsiág gyötör a-a sáját családtagokm kilátástalan -perspekzivátlan eleéte..

Na irjatok valami nbiztatót..

ÜDv,,: Feróh

#2192 Bius hozzászólása: 2010.07.19. 08:49

Bocsika,azt kihagytam,hogy 11 éve egyedül élek,azt hiszem sokszor ebbe belehalok,de mint minden mást,ezt is meg lehet szokni,illetve beteg embernek ezzel is meg lehet tanulni élni.Bius

#2191 Bius hozzászólása: 2010.07.19. 08:46

Hello!

Sajnos tökéletesen megértelek!2000 óta vagyok diagnosztizált depressziós,nemrég kiderült,hogy bipoláris vagyok,nem sima depis.Nem lehet egyedül kimászni abből a helyzetből,amiben most élsz,ez biztos!A mentális betegségeknél nincs akaraterő,aki azt írja,végy erőt magadon,menny társaságba és hasonlók,annak halvány fogalma sincsen az igazi depresszioról,ami lassan öl.A gyerekek sajnos a régi anyát akarják,ezt gyakorlatból tudom,az én 2 lányom is azt mondta évekig,hogy a régi énemet akarják visszakapni,de ez elszállt,az már nem lesz az enyém.Te is hasonló helyzetben vagy és van egy tanácsom neked.Próbálj meg együtt élni a betegségeddel,mert ahogy a fizikai problémákkal,úgy a mentálisakkal is meg lehet barátkozni,vedd úgy hogy kaptál egy vendéget az életedbe,aki ott marad veled sokáig,vagy örökre.Ha a megfelelő terapeutához jársz,szinte tünetmentessé is válhatsz idővel.A munkahelyed sajnos sok negatív energiát bocsájt ki,de ez ellen is fel tudod vértezni magadat.Én hiszek Istenben és az Angyalokban,ők sokat tudnak segíteni.Lehet,most hülyének nézel,de az Angyalok hatalmas segítséget tudnak nyújtani,de csak kérésre cselekszenek ezt fontos tudni.Nekem megváltoztatták az életemet és hatalmas fordulat állt be a mindennapjaimban.Ha naponta felvértezed magadat sok pozitív erővel általuk,nem tud a sok haldokló ember annyira erősen hatni rá.Van egy másik módja is a szemléleted megváltoztatásának,tudd a halál csak egy állomás,van élet utána és a lelkeknek egy megváltás a halál,hiszen nem kell tovább szenvedniük és az örök boldogság vár rájuk!Kívánom neked,hogy mozduljál ki ebből a mókuskerékből,egyedül nem megy,de kérd az Angyalokat és fognak neked valakit küldeni,aki arra vár,hogy neked nyújtson vígaszt!Médium és látnok vagyok,rengeteg emberen segítettem már és remélem még fogok is.Neked is sikerül kimászni a gödörből,csak vedd észre a kezet,ami feléd nyúl!Meleg öleléssel és sok szeretettel-Bius

ui-Én is voltam már öngyilkos és sokszor meg akartam halni,de szerencsére nem sikerült!Amit végig kell csinálni,az elő van írva,vagyis”Meg van írva a nagykönyvben!”

 

#2190 Kisprucsok hozzászólása: 2010.07.18. 10:08

Szia!

Én is nagyon magányos vagyok ás nagyon sokan elforsultak tőlem. Sokszor nagyon rossz a kedvem, nem tudok uralkodni magamon, nekem is vannak öngyilkossági gondolataim, sokszor úgy érzem jobb lenne ha nem lennék. Fiatal vagyok még, de a pszichológus azt mondta, hogy mással egy egész élet alatt nem történik ennyi negatív dolog mint velem. Én is bőgök sokszor, és egyszerűen nem tudom az okát. Persze “cseszegetnek” miatta, hogy miért, de én magam sem tudom a választ, ezt meg nem hiszik el nekem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close