Amikor nem találom a megoldást

Téma címkék:
2010.07.19. 16:40

Mostanában nem tudom, hogy mit tegyek, mert depressziós vagyok és valahogy most mintha erősebb lett volna. Mostanában már kétszer kezeltek ez miatt, de hatástalanul. Most meg azt érzem hogy megint előjött és most rosszabb mint az előző kettő. Az itthoni körülményeim már már szinte elviselhetetlenek és már mindenki egyedül hagyott a gondommal, senki nem hallgat meg.

Orvoshoz nem akarok elmenni és most egyedül maradtam senkinek nem merem elmondani, mert mindenki csak lehurrog, hogy nekem semmi bajom és csak beképzelem már arra is gondolok az utobbi időben hogy öngyilkos leszek. Ha valaki tud segítsen mert azt érzem, hogy ez a dolog felemészt

#2205 kondycs hozzászólása: 2010.07.21. 14:47

az öngyilkosság tényleg nagyon rossz.

én is depis vagyok, mostmár jobban vok,de még néha rámtör.mindegy

ha van kedved, levelezhetünk,ha úgy érzed h jó lenne vkivel beszélni

Írj

kondorosy.csengi@gmail.com

#2204 Lilcat hozzászólása: 2010.07.19. 22:07

Szia

Az öngyilkossággal nem oldassz meg semmit csak gyávának és gyengének fognak hinni és amúgy sem hiszem h sikerülne én már számtalanszor próbáltam!!

azért hagynak az emberek magadra a gondjaiddal mert valószínüleg te is tehetsz róla h problémáid vannak!keresd meg az okát h miért vagy szomorú és próbálj rajta változtatni!

Olyan a világ amilyennek látod mineden csak hozzáálás kérdése amúgy meg ha tényleg nem bírod és nincs segítséged arra van az orvos menj el nyugodtan ha kifogsz egy jó orvost már a nagyon sokat segíthet ha elmondod neki mi bánt,azután kezelhet is és segíthet h mit hogyan oldj meg és miben kell változnod!!én sem akartam elmenni de más nem tud segíteni ők azért vannak menj el a hozzátok legközelebbi pszcihiátriára vagy ideggondozóba keresd meg a neten a szakorvost hívd fel kérj időpontot mondj el neki mindent őszintén és segíteni fog!!hidd el!! Ő nem fog elitélni nem fog lesajnálni ő azért van h megértsen és segítsen!!ha az első orvosnál úgy érzed nem jó vagy nem olan személy akinek szivesen elmondod a gondjaid keress másikat!!amúgy hova valósi vagy??és hány éves?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close