Pikkelysömör

Téma címkék:
2010.07.30. 10:48

Sziasztok nem is tudom  mit mondhatnék, de az biztos hogy nagyon csúnya betegség. Nekem a tenyeremen van, de meg tudnék őrülni. Sajnos mostmár többi testrészemen is kezd kijönni, nem tudom mi lenne a  legjobb gyógymód. Ha valaki tud segiteni nekem az jó lenne!

köszi sziasztok

#2349 kj61 hozzászólása: 2010.11.19. 14:26

kj61-nem tudom volt-e vki aki reggel nézte a reggeli müsorát az rtl-n?ott beszéltek egy orvossal -áll már majdnem teljesen meg van mitől hogyan alakul ki milyen tünetek és mivel kezelhetőek vannak.nagyon klasszul elmondta csak nem lehetett megtudni hol ki volt az az orvos főleg hogy lehet hozzá eljutni.ha vki nézte és bővebbet tud írja már le legyenszíves.megköszönném.

#2348 Dream-1 hozzászólása: 2010.08.23. 09:38

Szia anita00 !

Most nyitottunk egy pikkelysömör (PS) Fórumot, ahol én is jelen vagyok, és Rp-t is tettem fel, amit a gyógyszertárban el lehet készíteni, de a háziorvossal is ki lehet íratni, ekkor TB támogatottként készítik el a krémet..Korábban, mint természetgyógyász foglalkoztam PS gyógyításával (tünetmentesítésével), eredményesen..

a fórumot itt éred el :

forum.signs.hu

üdvözlettel: Dream-1

#2347 andora78 hozzászólása: 2010.08.01. 12:58

Szerbusz anita00.és a többi sorstársak ! Régi psoriázisos beteg vagyok. Tavaly nagyon beteg lettem (tetőtől talpig ), a helyi kezelések már nem használtak,amik éveken keresztül rendbe tartottak. ( Neo tigason , elocom krém.) Ekkor ajánlották a fényterápiát. Elmentem, és elkezdték a kezelést , most tünetmentes vagyok. Kéthetente járok fentató kezelésre. ( 5 perc ) Van aki havonta megy. Interneten meglehet nézni a javulásokat, és minden egyéb tudnivalót.

cím: http://www.uvb-fenyterapia.hu

Sziasztok jó gyógyulást, andora 78

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close