Vagyok is meg nem is

Téma címkék:
2010.08.11. 07:44

Sziasztok!

Úgy érzem már jobban vagyok és ténylegesen saját őnerőmből “gyógyulok”, ha tényleg depresszíóm van/volt. A semmire való életérzés megmaradt, de nagyon igyekszek ezt elterelni. Az motivál, hogy múlik az idő és azzal jobb lesz. Imádom a nyarat, de nagyon várom, hogy vége legyen. Kirúgtak a munkahelyemről, bár várható volt miután elküldtek 3 hét szabira. Most ez képezi a legnagyobb problémám, nincs munkám, nincs semmim. Ősztől kezdem az utolsó félévem a sulin. Fogalmam sincs, hogy oldom meg, de megkell. Nem halaszthatok. Tudom, hogy nem fogok tovább menni ha most nem csinálom. Egyenlőre ezen rágodom. Amíg nincs suli, addig keresek melót ami szinte lehetetlen. Az unalom is megöl, mihaszna vagyok és egyedül…

#2508 Riri hozzászólása: 2010.08.11. 11:58

Köszönöm!!:-)

#2507 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.08.11. 11:19

Kedves Riri !

Ha az elmúlt 4 évben rendelkezel 200 nap bejelentett munkaviszonnyal - ami lehet megszakításokkal is – jogosult vagy munkanélküli járadékra. Ehhez regisztráltatnod kell Magad az illetékes Munkaügyi Központban, Hivatalban. Ha azonnali hatállyal mondtak fel Neked, 90 nap múlva kapsz segélyt. Ha levélben, vagy telefonon közlöd, hogy állapotod miatt esetleg közlekedni nem mindig tudsz, telefonon adnak időpontot, nem kell sorszámért ácsorognod.

Szabad ember vagy, csináld azt ami jól esik. Pl. napozz egy jót.

Iskola muszáj, kell. Próbálj addig feltőltődni. Hallgass zenét, szépítkezz, takaríts, egyél rendesen, napi 3 l folyadék.

Ha egyedül szeretnél lenni, tedd azt, pihenj, olvass, aludj ha a szervezeted kívánja.

Kerüld azokat a helyzeteket és embereket, akik stresszt okoznak.

Ha partnert szeretnél, a sors majd rendel melléd egy társat, aki elfogad olyannak amilyen vagy. Ezzel eléred, hogy viszonozni fogod az érzéseit, és együtt dolgozzátok ki a karmátokat.

 

#2506 holy77 hozzászólása: 2010.08.11. 09:05

…NEM VAGY MIHASZNA!!!!!!!!  …értékes vagy!! s,ezt Te tudod a legjobban!!! Bízz magadban!!

:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close