miért??

Téma címkék:
2010.08.25. 09:32

Nagyon odavagyok.:(  Mindenen felidegesítem magam és a páromon csattan minden!!! Teljes mértékbe idegbeteg vagyok. Ha történik valami kudarc rögtön magamba fordulok. 2 hónap alatt többször is volt öngyilkossági kisérletem! A legutóbbi pár napja történt, nem tudom elfogadni, ha valami kudarc ér, vagy ha kissé megsértenek, nem értem a vicceket mikor párom viccelődik velem. Nagy csődtömegnek érzem magam. Párommal szoktunk néha számítógépen játszani és én nem értek annyira hozzá, s már azon is kivagyok akadva ha ő sokkal jobb nálam.

Megkarok változni, változtani akarok azon,hogy ne legyek agresszív, ne kötekedjek és a többi. Nincs önkontrolom, mindent nehezen dolgozok fel. Nem tudom azt se elfogadni, hogy a párom hobbija a számítógép. Nem tudom mivel kössem le magam ha ő játszik vagy valamit bütyköl a gépén, nem tudom mivel dobhatná fel a saját hangulatomat ha nagyon összezuhanok. Tudtok adni valami tippet, hogy ilyenkor mitévő legyek ha unatkozok vagy ha magamba fordulok??? Szeretnék egy kis lelkitámogatást. Pszichológushoz, pszichiáterhez nem akarok menni, mert már nagyon régóta járok. Ssak 1-2 hónapig  utána megint minden olyan mint régen!!:(((

Remélem nagyjából érthető, hogy milyen bajom van és tudnátok nekem tippeket adni.

#2731 r001 hozzászólása: 2010.09.15. 19:29

Szia!

Ellentmondást érzek “Megkarok változni, változtani akarok azon,hogy ne legyek agresszív, ne kötekedjek és a többi.” és a “Pszichológushoz, pszichiáterhez nem akarok menni, mert már nagyon régóta járok.” között.

Ahhoz hogy tartósan javuljon a helyzeted, bizony kell a pszichológus. Lehet hogy több év is kell. Előbb-utóbb segíteni fog.

 

#2730 Gabo hozzászólása: 2010.08.28. 16:03

Én is szoktam idegbetegnek, türelmetlennek érezni magam. Minden, és mindenki hagyjon békén, úgy érzem ez a legjobb ami történhet. Nehézkesen látom el a napi feladatokat is. Pszichiáterhez jársz? Gyógyszereket kapsz? Öngyilkossági kísérletem még nem volt, csak “játszadozom” elég gyakran a gondolattal. Párod szeret téged, és valószínűleg türelmes hozzád, ezt értékeld, mert nagy áldás!!! Ha gondolod levelezhetünk bővebben is, hátha megosztva gondjainkat kicsit megkönnyebbülünk. Én sem értek annyira a géphez, de remélem elmegy üzenetem!

#2729 Hiho hozzászólása: 2010.08.26. 09:16

Az aggreszióval csodákat tehet a zene hallgass valamilyen lágy, kellemes, lassú zenét. Az is segíthet ha kiírod magadból a gondolatokat pl. vezess napló vagy írj egy regény nekem az segített ha magadba nézel rájössz milyen vagy igazából. Vagy olvas egy könyvet ami kicsit elvisszi a gondolataidat más felé. Mindig gondolj arra hogy mi lesz ha megölöd magad! Írtad hogy van párod. Ő vele mi lesz ha meghalsz? Biztos hogy nagyon szeret téged ha még mindig meleted áll. Remélem hogy kilábalsz ebből a nehéz helyzetből!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close