Kitrtás!

Téma címkék:
2010.10.26. 13:02

Sziasztok!

Kb. 5 éve van pikkelysömöröm és kb. kéthónapja érzem úgy, hogy lelkileg is összetörtem.A mai nappal úgy döntöttem,hogy meggyógyulok!A következő hónapban remélhetőleg puva kezelésre fogok menni.El megyek egy pshiológushoz, leszokok a cigiről, megváltoztatom az étrendemet, stressz mentesítem magam és jövő tavasszal elmegyek a holt tengerhez.Ha össze jön talán még párt is találok magamnak!Ha nem akkor feladtam a reményt és 23 évesen felakasztom magam egy fára

 

#3159 katona hozzászólása: 2011.01.13. 18:31

Kb. 2 hónapja szedek neatigasont és halolaj kapszulát. Több mint egy hónapja nem cigizek.

Úgy érzem nem hámlik annyira ahogy szokot.

#3158 Adrienn74 hozzászólása: 2011.01.12. 06:32

Elnézést, ha olyat írok, amit már mindenki tud, csak a saját tapasztalatom, véleményem szeretném elmondani. Nekem az arcomon és a szám körül van  pikkelyesedés, november óta erőteljes, nyáron nincs semmi. Tehát ebből is látszik, hogy valamelyest napfüggő is ez a betegség, szerintem vitaminfüggő is, ásványi anyag vagy sóhiány is lehet, és nagy valószínűséggel a máj nem megfelelő működésével is kapcsolatba hozható vagy felszívódási zavar. Ha teljes mértékben elhagyom az állati eredetű termékeket, fehér lisztes dolgokat, cukrot tartalmazó ételeket, akkor szinte teljesen el is tűnik. Csakhogy ezt nem mindig sikerül betartani, ez a baj. A vitaminpótlásra nem szintetikus vitamin bogyókat szedek, hanem pl. homoktövist, amibe rengeteg C-vitamin van és olyan vitaminok, ami a bőrnek szükséges és a májat védi, amúgy pedig nagyon finom lé formájában. De gondolom a búzafű is és hasonló magas vitamintartalmú étkek is nagymértékben segítenek, s pl. a csalán is. Bár a holt tenger csodálatos, de nem kell elmenni olyan messzire, hiszen vehetünk a fitotékában, patikában himalájai sót elérhető áron, amit felvihetünk a beteg testrészre vízzel, igaz hogy nagyon csíp eleinte, de megéri. Én ezzel is kezelem az arcomat, azóta nagyon sokat javult. Van egy nagyon egyszerű májtisztító kúra, ami nem feltétlenül kellemes, de ki lehet bírni, az epeköveket is kihajtja, akit érdekel elküldöm emailben. Címem: adree30@freemail.hu

 

 

#3157 Dream-1 hozzászólása: 2010.11.03. 04:47

Szia!

A pikkelysömör gyógyítható, azaz tünetmentesíthető, akár egy életen át is, szteroidok nélkül..Itt receptet is találsz, amit a gyógyszertárban elkészítenek számodra, ha kimásolod, és oda adod nekik.

http://forum.signs.hu  (Ezt vágólappal tedd a címsorba)

Én Dream-1 nick néven vagyok ott..

#3156 Agneta211 hozzászólása: 2010.10.29. 11:20

Üdvözlök mindenkit,

Tudom nem lehet vigasz senki számára, de én már több mint 40 éve élek együtt ezzel a tünettel. 14 éves lehettem, amikor este még semmi bajom, reggelre pedig a testem telis-tele foltokkal. Amit a tünetmentesítéssel kapcsolatban ellehet képzelni, mindent megtettem a hosszú évek alatt. Holt tengernél még nem jártam, de más tenger vize is jótékony hatású. Étkezési szokáson érdemes változtatni …csoki, sertéshús, kávé, zsíros ételek ….stb elhagyása ! FONTOS !! Időnként méregtelenítést beiktatni !! Amit krémben és szappanban nagyon tudok ajánlani mindenkinek az a “TINA Kecsketej kozmetikumok ” !!! Szeptember óta használom, és nagyon jó hatással van a sömörre ! Boldogan osztom meg mindenkivel az elérhetőségüket, mert bízom benne másnak is segít ! Gyártó: ITEK Bt, 1174. Budapest, Kisss János u. 30. Telefon: 70/317-4947; 70/943-2941 http://www.kecsketejkozmetikum.fw.hu  E mellett nagyon hasznos a fényterápia,de fontos, hogy a kezelendő felület krémmel is kezeljük, különben a jótékony sugarak “lecsapódnak” nem fejtik azt a hatást amit várunk tőlük ! 

FELADNI SOSEM SZABAD !!!

 

#3155 fabled hozzászólása: 2010.10.28. 21:25

Kedves Katona !

Lehet furcsán fog hangzani amit írok, de ez a fajta hozzáállás nekem is sokat segített , h javítsam a bőröm állapotát, ugyanis az évek során (kb 20 év) egy dolgot megtanultam, és szerintem ez fontosabb bármilyen kenőcsnél, bármilyen kezelésnél! Jól kell magad érezned a bőrödben (tudom h hülyén hangzik, de ez van) Sajnos el kell fogadni ezt a betegséget, és akkor mások is elfogadják. Vannak olyan könyvek, amik ezt segíthetnek megérteni, és feldolgozni. Komolyan ajánlom neked, mert a sömi (becézve a pikkelysömör :) ) leginkább kiváltó oka az lelki eredetű, és ez az első, és legfontosabb, amit helyre kell állítani ahhoz, h meggyógyulhasson az ember.

Tehát amik ebben segítenek:

Rhonda Byrne: A titok

Andrew matthews összes irománya

és bár furán hangzik, de a Coelho könyvek is eléggé megindítóak ilyen téren, legfőképp ‘Az alkimista’

És mindenképp verd ki a fejedből a záró gondolatodat !és emiatt ajánlanám neked a ‘Veronika meg akar halni’ c. Coelho könyvet.

Bízom benne, h sikerrel jársz, és sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben és ezáltal a sömi is vissza fog húzódni !

 

#3154 Mantratan hozzászólása: 2010.10.28. 20:27

Milyen módszer?

#3153 szerenaa hozzászólása: 2010.10.28. 20:05

Helló! Tc. katona!

Felajánlom a segítségemet, ha elfogadod. Egy modszert ajánlok.A Skype nevem. vajda.imre   Mo. +36 20 9 348200  Ne add fel ! probáld ki a segítségemet. Skype vagy telefon mindegy, este 23-ig kereshetsz.  

#3152 katona hozzászólása: 2010.10.28. 08:12

Köszönöm, hogy bíztattok! Az a baj, hogy mégsem vagyok vidám mert veletekkel szemben nekem olyan helyen is van posaris ami párkapcsolat terén nem valami előnyös. Ezért nem vagyok boldog mert a szüleim a barátaim és én is elvárnám magamtól, hogy legyen egy barátnőm. Az ismeőseim már azt hiszik, meleg vagyok.

#3151 Mantratan hozzászólása: 2010.10.26. 21:33

Ne add fel… és főleg ne forgass ilyeneket a fejedben, mert nem érdemes. 15 éve élek ezzel a vacakkal és soha sem akadályozott meg igazán semmiben. Mióta van két kisfiam egészen jól viseli magét ez a fránya betegség, de hidd el sokkal jobb hogy a stressz ilyen jellegű betegséget okoz nekünk, mint hogy felboruljunk valamilyen más – rosszabb – betegségben.
Fel a fejjel, ha megcsinálod a tervezett dolgokat sokat javul majd a helyzet.

SZeretettel
T.

#3150 kj61 hozzászólása: 2010.10.26. 17:26

AZÉRT NEM KELLENE IGY FELFOGNI ÉN MÁR 10 ÉVE ÉLEK VELE MINDIG ELMULIK AZTÁN VALAHOL MEGINT MEGJELENIK.HIDD EL ENGEM IS KIBORÍTOTT MÁR EGY PÁRSZOR HOGY ÉPP EGY PÁRKAPCSOLAT KÖZEPÉN V NYÁRON AMIKOR MINDENKI LÁTJA UGYHOGY NEKEM IS ELEGEM VAN.MEG KI A CSODÁNAK VAN ÁLLANDÓAN KEDVE KENEGETNI MAGÁT AZZAL A ZSIROS KENŐCCSEL.NEM TUDOM MIÉRT NEM TALÁLJÁK MEG MÁR A VÉGLGS MEGOLDÁST?????KJ61

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close