pánikroham, szorongás,

Téma címkék:
2010.11.08. 10:43

Az én történetem kb.7 éve kezdődött anyámmal sétáltunk az utcán amikor elkapott a szorongás és félelem olyan erős volt hogy alig vártam hogy haza érjünk, nem tudtam mire vélni a dolgot gondoltam sok kávét ittam biztos azért lettem rosszul. Beteg nem voltam gondoltam elmúlik nem lesz semmi baj, Nem is volt semmi gond egy darabig aztán késöbb újra átéltem a pánikrohamokat főleg mikor egyedűl voltam valahol. Utána már ott tartottam hogy nem mertem egyedűl menni sehová, féltem hogy mikor kap el megint és nincs ott velem senki mi lesz. Rájöttem nem mehet így tovább elmentem az orvoshoz írt is fel gyógyszereket ( depresszánsokat) amitől jobb volt sőt volt olyan is hogy busszal utaztam ( egyedűl) és nem volt gond, de volt olyan is hogy néha rám tört még így is. Aztán arra gondoltam nem akarok gyógyszer függő lenni erőt veszek magamon és megpróbálom gyógyszerek nélkűl élni az életem. Eleinte ment is igaz rövid ideig de aztán újra szörnyű lett minden és most ott tartok hogy nincs más kiút mehetek újra az orvoshoz hogy írjon gyógyszert. Pénzem nincs pszihiáterre maradnak a gyógyszerek, én nem tudok más megoldást. Jó lenne újra a régi lenni amikor még nem tudtam hogy létezik ilyen betegség, most már tudom sajnos.

#3255 Marika53 hozzászólása: 2010.11.20. 21:39

Kedves Sorstárs! Szeretnék segíteni abban hogy van kiút nekem sikerült levél címem:szepsegtrendi@indamail.hu Üdv Marika

#3254 Marika53 hozzászólása: 2010.11.20. 02:46

Kedves Sors Társam! Ha segítségre van szűkséged akkor olvasd el a történetem vagy élőben is beszélhetünk a problémádról a videó kamerám is  Írj és válaszolok

#3253 adlerchriss hozzászólása: 2010.11.08. 13:11

Szia,

annyira szeretnék segíteni, mert én magam kigyógyultam a pánikbetegségből. Sajnos az a tapasztalatom, hogy miután ezt a tapasztalatomat megosztom másokkal, szkepticizmussal válaszolnak az emberek. A megoldás ugyanis abban volt, hogy egy teljesen anyagias életből megtértem Istenhez. A hitem teljesen (!!!) kigyógyított a pánikbetegségből. A PB egy lelki betegség, ezért én hiszem, hogy ezt lelki úton lehet gyógyítani a Szentlélek erejével. Sajnos, viszont amíg bekeményítjük szívünket, a Szentlélek nem tud bennünk működni, ezért nehéz a gyógyulás.

Ha esetleg érdekel a sztorim, felvehetjük a kapcsolatot priviben: adler.chriss@gmail.com

Ez csak a nick nevem, internetezés céljából :-)

Áldott szép napot és mielőbbi gyógyulást kívánok!

A

#3252 rosemary hozzászólása: 2010.11.08. 11:46

Szia! Én így vagyok már 20 éve. Van amikor jobb, van, amikor rosszabb. Van, hogy kell a gyógyszer, van, hogy nem. Vannak helyek, ahol ingyen járhatsz terápiára. Nézz szét az egészségügyi és szociáls szolgáltató központnál, vagy valamilyen alapítványnál, ami lelkisegéllyel foglalkozik felétek! Ezelőtt 12 évvel engem is ilyen helyen tanítottak autogén tréningre, a doktornő nagyon rendes volt.

Ne mástól várj segítséget, dolgozz önmagadon!!! Csak támaszt kaphatsz, de ha az nincs tovább, megint eldőlsz. Benned van a kiúthoz a kulcs, keresd meg! Én már elég szépen haladok…:) A neten is rengeteg oldal van az önmegvalósításról, az útkeresésről, nagyon sok jó gyakorlat van fent, keresd és alkalmazd!

Sok erőt és kitartást Neked!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close