félek

Téma címkék:
2010.12.05. 21:45

…félek  a keddi naptól ,mert   akkor megyek dokihoz  és az a necces benne hoyg  megvagdostam az erem és ha ezt észreveszi…nem akarok kórházba menni  ,pedig tudom kiszedi belölem hisz doki tudja hogy kell bánni az ilyenekkel …mit csináljak ??????????????????????nem tudom jó ezt e ide mind leírni  mert ilyenkor azt várom szóljanak hozzá és van jogy  semmmi reakció viszont ez meg így úgy tünik valami segélykiáltás  bár lehet  mindenesetre engem  valami szinten nyugtat a vér ……………..

#3498 hofeher hozzászólása: 2010.12.06. 09:14

Kedves Eliza!

Az a mély gödör, amiben most valószínűleg vagy, tényleg nem engedi, hogy átlásd a helyzetet, hogy tudd, mi volna jó és mit is akar üzenni a lelked ezzel a depressziós, halálvágyas tünetegyüttessel. Én magam is kb 13 évig szenvedtem ezektől és borzalmas dolgokat éltem át ott belül… Mára tünetmentes vagyok, mert megtaláltam azokat a módszereket, amelyekkel meg tudtam gyógyulni! És valóban MEGGYÓGYULNI, nem csak elnyomni gyógyszerekkel a tüneteket és a depressziót. Neked is nagy szeretettel ajánlom a családfelállítást avagy Hellinger-terápiát. Itt (lehet csoportos vagy egyéni formában alkalmazni) feltárják a valódi lelki okát annak, hogy miért érzed így Magad. Amikor pedig megvan a gyökér ok, fel is oldják azt Neked különböző módokon (ahogy a helyzet és az eset kívánja). Tehát LE TUDOD TENNI, MEG TUDOD SZÜNTETNI ezt a sok-sok szenvedést, hiszen tudatosítod a terápia során a tényleges kiváltó okot és ott rögtön fel is oldod ezt Magadban, nem kell tovább cipelned.

Én magam az életemet kaptam vissza ezáltal :) Ezért ajánlom szívből mindenkinek ezt a terápiát.

Hogy kedden mit csinálj az orvosnál? Szerintem több lehetőség van – de úgy gondolom, ezeket akkor szabad bevetned, ha közben Magadnak megígéred, hogy egyéb módon teszel azért, hogy meggyógyulj. Mert valamilyen segítségre szükséged van, tehát ha ellenállsz az orvosnak, legalább menj el családfelállításra…

1. Valahogyan megoldod, hogy ne kelljen menned (nem tudom, hogy lehet “kibújni” alóla…) és későbbi időpontban mész csak, amikor már nem látszódik annyira…

2. Olyan felsőrészt veszel fel, ami teljesen eltakarja a nyomokat. Például hosszú ujjú női inget, aminek mandzsetta-része van.

3. Ellazulsz egész testedben és többször élénken elképzeled, ahogyan ott vagy az orvosnál és minden rendben zajlik, nem vesz észre semmit és úgy jössz el tőle, hogy minden jól alakult. Ezt nagyon át kell élned, mert az agykontroll módszere is így működik és a gondolataidnak hatalmas teremtő erejük van!!!

4. Felelősséggel és tudatosan vállalod, hogy észre fogja venni. Bátran állsz a következmények elé…

Kívánok Neked minden jót és sok erőt a továbbiakhoz! Ha bármilyen kérdésed van, írj nekem a hellingerterapia@gmail.com-ra.

Szeretettel:

Hófehér

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close