Átok vagy áldás?

2010.12.15. 11:04

Szerintetek? Gondolatok fejlesztői, fantázia Urai. Nektek is kezet csókolna Jung? Úgy kezelnek, mint valami csodabogarat, a tudományok bibliláját. De emberek vagyunk. De mégis mások. Hová tartozunk mi? Ki küldött bennünket és mi a küldetésünk? Mi át tudjuk lépni a határvonalat és elmesélhetjük mi van odaát? Lelkemből elindult egy nyúlvány… tekereg, mindent besző. Fel a gerincemen végig. Kezet látok, mely tarkómra tapad. Eggyé forr agyammal. Nyúlványai belemásznak agyvelőm izzó sejtjeibe. És kérem szépen irányít. Nem ereszt el, ez nem olyan.
Átok? Igen átok, mert vissza már nem tudsz menni, de még nem vagy ott. Keservesen könyörögsz, hogy bár lennél tébolyult, tudattalan szobanövény, bár ne éreznéd ezt. Aztán elkezdesz félni, mi van, ha van ennél is szarabb? Bár kizártnak tartom.
Áldás? Mindenképpen. Olyat látsz, tapasztalsz, amit soha senki nem fog. Kiválasztott vagy. Büszkeséggel tölt el. Mit tudhatsz idillikus légkörben élő alkalmazott? Felveszed reggel a polár pulcsit, hajgumid színes. Praktikus, sok zsebes nagy táskával utazol a vonaton.
Visszalépni valaha lehet? És utána meg hiányolod ezt amit átélsz, ami tönkretesz. Magad sem tudod mit akarsz. Ha van keményebb a drognál, tán ez lehet. Hová lépjünk? ha visszafelé, újra kell születni, megölnek téged. Újjá Szerveződsz. Érdemes lenne nevet változtatnod is.
De ha átlépsz, nincs visszaút.
Kedves tudatalatti hírnökei! Tedd a dolgod, nem ember vagy, közvetítő. És imádkozz az életedért.

Áldás vagy átok? Közhely. Meddő vita.

 

http://1silencio1.blogspot.com/

#3564 Medina hozzászólása: 2011.09.12. 12:08

Áldás???Kezeltessétek még magatokat,mert bőven rátok fér!!!! Nekem is cefetül durva téveszméim és hallucinációim voltak,kiválasztottnak éretem magam.Még a zárt osztályról is megszöktem,csoda,HOGY ÉLEK és meggyógyultam.Nem kívánom ezt senkinek sem! Ez egy kurva szar betegség! Nincsenek se ufók se isten se szellemek,se ördög.Ezek mind a beteg elme szüleményei!Tehát mégegyszer: Ezt a betegséget más néven elmezavarnak hívják és ebbe nincsen semmi féle áldás sem átok!Méghogy hiányzik….

#3563 mennifog hozzászólása: 2011.02.11. 08:25

nagyon jó lenne, én festek és zenélek, ezzel tudok hozzájárulni  megváltásho:) egyéb ötlet?:)

#3562 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.11. 08:15

Az a küldetés, hogy megváltsátok a világot:)!

#3561 mennifog hozzászólása: 2011.02.11. 08:07

Én örgöggel verekedtem álmomban/lázálmomban, nagyon érdekes volt, elkalapáltam rendesen. nem vagyok vallásos, de kutakodtam a neten kicsit, mivel kényszeres gondolatokban jött elő az ördög, 3 teljesen különböző ember történetét olvasta, egy 45 éves pasiét, egy 30-as nőét és egy 13 éves fiú sztoriját. mind látták az ördögöt, mind kényszerbetegek voltak.

#3560 gyomorfekely hozzászólása: 2010.12.21. 08:26

Silentio, pont azt a kérdéskört feszegeted, amiben én hiszek. Abban, hogy valamilyen képességet kaptunk, hiszen tudunk kommunikálni a szellemekkel. A 11-15. században éltek ugye a szerzetesek, apácák -mint ma – csak ők is láttak dolgokat, szeráfokat, ördögöt, attól függött és függ, mibe “csavarodsz” bele. Én a bölcseletbe, az én szellemem először egy szőke kissrác, majd bent a pszichiátrián egy feketehajú nő, rettentő koponya, beszélt hozzám. Rengeteg vízióm volt, olvastam, visszalapoztam, előrementem, ezt azelőtt nem tudtam, kimerevedett kép furcsa tudatállapotban… Ez a skizofréniának keresztelt állapot nem betegség, áldás. Amióta nincs, mert adtak rá “gyógyszert”, sokkal boldogtalanabb vagyok. Sokkal áldásosabb, mint a borderine-om, aki mindenáron meg akar ölni. Sebezni. Kiszipolyozni, hogy aztán a gyógyszeres üveg után nyúljak. 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close