Parkinzon-kor

Téma címkék:
2011.01.01. 19:35

Az én történetem igen egyszerü. 2OO2-ben kértem a vizsgálatot, mivel ekkor már igen látszott a jobb kezem remegése.Én kértem a vizsgálatot egy természetgyógyász tanácsára. Igen azt mondták ez  parkinzon-kor.

Kegyetlen érzés volt, ezt nem lehetett elfogadni. Sokáig nem is fogadtam el, kétségek közt éltem. A családom sem fogadta el a betegségemet. Én egy nagyon gyors mozgásu alkat voltam, és most meg lelassultam.

Volt olyan eset, mikor rám szolt a párom – hagyd abba -  a remegést. Ö sem tudta elfogadni a betegségem.

Mindannyian szenvedtünk töle. Ekkor határoztam el ,hogy mindent megteszek a gyógyulásomért.

El kezdtem meditálni,ugyanis ekkor már kezdtem járni egy csoportba “pszihotronikusok”-hoz.Itt tanultam meg meditálni. Ettől kezdtem magamat elfogadni illetve a betegségemet.

Azóta vagyok jobban és azóta vagyok nyugodtabb,kiegyensúlyozottabb.

#3646 Erzsimama hozzászólása: 2011.01.02. 20:26

Kedves kincsem 45!

A tüneteim még megfelelöek számomra.Eddig elfogadható volt,remegni nagyon ritkán szoktam /a kezem/.Este flé már idönként elöfordul,hogy kevés az eröm.Ilyenkor meditálok és az eröre koncentrálok.Igen csak sikerülni szokott.Vannak viszont nehéz napjaim is.Ilyenkor nehezebben tudok koncentrálni.,Elöfordult már olyan is ,hogy egy buszmegálloban félóráig is várnom kellett hogy meg tudjak mozdulni.De eddig még sikerült midég megoldani a problémámat .A lényeg hogy ne pánikoljak be.Én sokat közlekedem busszal és egyedül.Uj gyogyszereket kaptam ezek nem nyerték el a tetszésemet. A régi jobban bejött nekem /sinemet/.Mostani:Madopar,Mirapexin 2,1

 Üdv.Erzsimama

#3645 kincsem45 hozzászólása: 2011.01.02. 11:36

Kedves Erzsi mama!

Az hogy kiegyensulyozottabb és nyugodtabb vagy sokat jelent, de a tüneteid mennire vannak jelen?Erről nem írtál. Egyébként az sokat jelent ha már TE elfogadtad a betegségedet! Én is parkinson kóros vagyok de engen megmütöttek kétoldali pészmékert kaptam, azóta teljesen tünetmentes vagyok.

Egy sorstársad (KINCSEM45)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close