Segítség:(

Téma címkék:
2011.01.08. 15:29

Jó napot Kívánok!

Segítséget szeretnék kérni, Tegnap este mikor feküdtem volna le először nagyon fáztam. (A fűtés ment.) Először “csak” lázra gyanakodtam, de mikor lefeküdtem hevesen kezdett verni a szívem. Azután elkapott egyfajta félelem valamitől. Ez aztán átcsapott halálfélelembe és elaludni is féltem, mert mi lesz, ha nem ébredek fel. Olvasgattam és igazából nem tudom eldönteni, hogy mi lehet. Pánikbetegségre gyanakodom, de ez nem lehetséges, mert még csak 16 vagyok. Vagy igen? Kérem segítsenek!!!

Köszönöttel Ferenc!

#3700 kavala22 hozzászólása: 2011.01.09. 10:00

Kedves Rosemary!

Nem fogok pánikolni, mert úgy, ahogy találtam egy-két megoldást a sok stressz leadására. Legfőképpen az volt a legnagyobb gond, hogy kevesebbet voltam a barátnőmmel, mert neki jött a vizsgaidőszak, nekem pedig ugye a kisérettségik. De tegnap egy őrületesen jó estét töltöttem vele MEGINT, és úgy érzem sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Én is szívből kívánom, hogy sikeres legyen ebben az évben és, hogy ne kelljen szenvednie:)

Köszönettel Ferenc!:)

#3699 rosemary hozzászólása: 2011.01.09. 06:50

Kedves Ferenc!

Csak semmi pánik! :) Kimerültél, nagyon sokat kell most teljesítenetek, gondolom, jön a félévi bizi…Ezt a történetet tessék gyorsan elfelejteni, nem agyalni rajta! Kapcsolódj ki egy kicsit, lassíts a tempón – szervezeted vészjeleket küldött Neked! Figyelsz magadra, mert észrevetted. Ennyi elég is. Változtass a ritmuson és minden rendben lesz! Nagyon jó stresszleküzdési technikák vannak fent a neten, amelyik szívednek-lelkednek-testednek kedves, használd! Már napi 15-20 perc is rengeteget segít a levezetésben, és vannak közöttük olyanok is, amelyeket bármikor, bárhol alkalmazhatsz. A Te korodban pedig a legjobb egy jó társasággal kultúráltan szórakozni – talán befér a tanulás mellett. Kívánom szívből, hogy elérd céljaidat!

Szeretettel: Rosemary

#3698 kavala22 hozzászólása: 2011.01.08. 22:03

Kedves BEJUGA!

Én sem előre szeretném kongatni a vészharangot csak nagyon megijedtem. A heves szívdobogás nálam nem szokott csak úgy előjönni, és beteg sem voltam mostanában. Csak simán kezdett rázni a hideg. Remélem igaza van és a túl sok stressz váltja ki. Mostanában elég sok vizsgám van, tele kiséretségikkel és lehet, hogy a túl sok tanulás őrölt fel. Valahol megpróbálom kiadni a fáradt gőzt:) Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szakított rám, megnézte a történetem és segített. Minden jót Kívánok magának és az egész családjának és gondmentes 2011-es évet:)

Köszönettel Ferenc!

#3697 finman hozzászólása: 2011.01.08. 20:19

Kedves Ferenc!

A pánik betegség kialakulása nem egy perc alatt történik, ez csak különleges esetekben lehetséges, valami nagy traumával kapcsolatosan.
Valószínűbb, hogy csak kimerült valamitől, ez lehet vizsgával kapcsolatos dolog is.

Természetesen, ha az ember rosszul érzi magát, minden az eszébe jut. Nekem az eset idegi megterhelésre utal. Gondolkodjon el azon min is izgatta fel magát olyan nagyon, és lehet, hogy meg is oldja a problémát rögtön.

Próbáljon meg relaxálni, szép dolgokra gondolni, a rosszat, a bajt pedig messzire eltolni magától. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz a közérzete.

Minden jót kívánok BEJUGA

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close