Én már unom ezt a betegséget.

Téma címkék:
2011.01.24. 22:10

Sajnálom,de én már nagyon unom ezt a parkinson-kort.Nem lehetne ,hogy meggyogyuljak belöle és tökéletesen egészséges legyek.Nem tudom de valahol legbelül ugy érzem,hogy meg fogok gyogyulni.

Valahol aTV-ben hallottam egy parkinson-koros betegröl, aki meggyogyúlt.Tudom már azt hiszem valami

7OO-as klub volt a neve és itt lehetett kérni a gyogyulásokat.Ugy tudom imátkoznak a betegekért,lehet kérni

is .Meg kéne próbálni mit veszitek,semmit,.Csupán azt mondják hit kérdése a gyogyulás..Mondhatom én

hiszek a Teremtöben valaki csak teremtette -e világot.S ha ugy van hogy Ö teremtette a világot és engemet is,akkor csak szerethet annyira hogy ha kérem a gyogyitást meg is adja.Ti betegtársak mit szoltok hozzá?

Meg kellene probálni,én megprobálom és növelem a hitemet hogy biztosabb legyen .a gyogyulásom.

Tudom most azt hiszitek ez nem normális !Én ugy gondolom ,meg kell probálni és kész.

Gondolkodjatok el ezen.Erzsimama üzenetén.

#3926 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:28

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#3925 Feher_Geza hozzászólása: 2011.01.31. 01:10

Kedves Erzsimama!

Ez igazán nagyszerű csoda. Az elejét aggódva és szomorúan olvastam, de aztán feloldódott bennem a feszültség. Igen, vannak még csodák. Ön is hídjen benne. Máshonnét is kaptam tanácsot, ami hihetetlen, jó értelemben:-)))

Köszönöm, és vigyázzon Magára!

Gézu

#3924 Erzsimama hozzászólása: 2011.01.29. 19:58

Kedves Fehér_Géza !

Köszönöm a leveledet,nekem is sokat segitett amit irtál.Megerösitett a hitemben,látod egy levél mire képes az ember szivét megérinti.Örülök neki,hogy a Szüz Máriához és Jézushoz fordulsz segitségért.Higgy benne ,most leirok egy igazi csodát ,ma történt meg.

Képzeld van egy kis barátnöm,sajnos ö már régóta beteg ,a tüdejében lévö kis hörgök be vannak gyulladva.Emiatt nem mindig kap levegöt ,idönként oxigénpalacra van szüksége.Szerdán reggel be kellett neki feküdni a korházba.Infuziót kapott.Egyik éjjel  nagyon rossz állapotba került,annyira ,hogy lélegeztetö-gépre tették.Pénteken bementem hozzá,de nagyon letörtem.Az intenziv -osztályon fekszik és borzasztó volt látnom hogy a gép moozgatja a kicsi gyenge testét,olyan érzésem volt,hogy ö már nincs a testében.Kérdeztem a doktornöt,mi lesz vele ,annyit mondott semmi jót nem mondhat.Hazaértem és elkezdtem imátkozni ,kértem a Teremtöt

-Tégy kérlek egy csodát ,gyógyitsd meg az Ágit, és tovább imátkoztam.Igaz azt is hozzátettem,hogy ne történjék csak jó dolog és hogy az Ö belátása szerint cselekedjen.

Ma délután felhivott a férje és azt mondta felébredt a komából az Ági és azt mondta mikor kivették a szájából a csövet .-Kómában voltam majdnem két napig.

Felébredt nagyon boldog vagyok !!!!!!!!!!!!!Ugye hogy van még csoda,csak hinni kell benne és föleg a Teremtö erejében,szeretetében ,hiszen megadta amit kértem.Erzsimama üzeni higgyetek a Teremtö szeretetében !

#3923 Feher_Geza hozzászólása: 2011.01.29. 04:48

Kedves Erzsimama!

Nagyon durkkolok Magának. Én hiszek a Jóistenben, hogy segítséget fog nyújtani, láttam már olyan beteget a környezetemben, aki más súlyos betegségből kilábalt. És tudja mi segített neki a legjobb, hogy hitt a gyógyulásában, ebből merített erőt én meg az ön írásából és innentől kezdve be is fogom a panaszkodásomat, mert az én bajom semmi Erizsmamáéhoz képestt, s az h. ezt elolvastam, erőt adott ahhoz, hogy a saját erőmhöz és az Istenhez és Szűz Máriához forduljak, mert kereszténynek neveltek minket.

 

Sok erőt és hotet kívánok!

 

Egy srác_Gézu

#3922 Erzsimama hozzászólása: 2011.01.28. 05:23

Kedves CIVILKE

Elovastam a leveledet és belekönnyeztem,teljes mértékben igazad van.Ne unjuk, hanem gyözzük le az  akadályokat. Különben az a levél inkább szorakoztatásnak

indult,de ez lett belöle,bár az is lehet ,hogy télleg belefáradtam a betegségbe.De aztán megrázom magamat és minden megy tovább.Az igazság az hogy valoban ugy érzem,hogy meggyogyulok egyszer.Szeretnék nagyon vidám lenni ,idönként sikerül is,és szeretném ha a betegtársaim is vidámabbak lennének.Mindig az jár a fejemben,hogy kellene felviditani öket.Nekem rossz érzés ,hogy nem hallok körülöttem

nevetést.Régebben mintha több kacagást hallottam volna ,nekem ez hiányzik az életemböl.

Most befejezem az irást és nagyon köszönöm a leveledet,engem nagyon meghatott.Ha van egy kis idöd irjjál nekem .

Mosolygos és szép napot kivánok Erzsimama.

#3921 CIVILKE1 hozzászólása: 2011.01.28. 00:01

Kedves Erzsimama!

A hit erős dolog. Szerintem a hit elsősorban a nehézségek elviselését, és a gyógyulásban való töretlen bizakodást segíti. Lehet, hogy megköveznek azért, amit most mondok: Nem az az igazi út, hogy 700 ember beül a színházba, és imamalom tekerés-szerűen imádkozva, kíváncsian a színpadi előadást nézi, hogy a transzba esett médiumok fölébredve, kigyógyulnak-e a betegségükből. Az igazi hit az, amikor este lefekszel és beszélgetsz Jézussal!!! És reggel, amikor elindulsz a munkába akkor is, – kérve, hogy segítsen a helyes utat megtalálni, hogy példakép legyél másoknak, hogy ne te legyél a 100. bárány, aki a nyájból eltévedve, arra kényszeríti a Jó Pásztort, hogy elhagyva a nyájat a te keresésedre induljon. Pár perc az egész. Ha erre képes
vagy, akkor megszerezted a hitet és egész másképpen indul a napod. Soha se mond: segíts Istenem! ez parancs, mindig azt mond: „ha akarod, segíts rajtam”. Bennem pislákol valami kis hit-mécses, aminek imbolygó fénye átsegített sok nehézségen, soha se kellett félnem, – pedig sokszor feküdtem a műtő ajtaja előtt, mert mindig elkísért a “ha te akarod”. Ez adta vissza a látásomat, amikor egy gyógyszermérgezés után megvakultam, szüntette meg a szívritmus zavaromat. Ha 700 ember imája biztos gyógyulást hozna, nem kellenének kórházakba orvosok, elég volna 700 imádkozó alkalmazott. Igaz, így nem menne hamar a gyógyulás, mert időpontot kellene kérni a kartonozóba és ismerve a határidőket, lehet, hogy hosszú hónapokat kellene várni, hogy sorra kerüljön az ember. Természetesen más dolog a szentmise, ahová azért megyünk, hogy személyesen találkozzunk az Úrral és magunkkal vigyük őt lelkünkbe zárva otthonunkba. Ha valakinek hiányzik egy lába, azt semmilyen imádság  nem tudja visszaadni. Sajnos így állunk a PK.-ral is. De van mankó, vannak erős gyógyszerek, pacemakerek és a “ha te akarod”, hogy ne unjuk, hanem legyőzzük a nehézségeket. A gonosz utolsónak szánt csapásával rám küldte a PK.-t. Talán azért kaptam a feladatot, ahol lehet, mutassak hosszú orrot, szamárfület a PK óriásnak, hogy így talán megnevettetve sorstársaimat, egy kis mosolyt csaljak az arcukra. Mert a nevetés gyógyszer! És ingyen kapható! 

 

rozmars
#3920 rozmars hozzászólása: 2011.01.25. 06:32

Kedves Erzsimama!

Úgy látom nem vagyok, vagy egyedül ezzel a ráunással Jó lenne egészen elfeledni, még azt is, hogy valaha halottam róla.

Végigkutattam a netet, de nem találtam ilyen gyógyulásra példát. Ezzel nem szeretném elvenni a kedved, Mindent meg kell próbálni.  Talán ha elég erós a hited neked bejön a 700-as klub is.

Van szerepe a hitnek, minden bizonnyal,

Próbáld meg, hátha neked sikerül, majd  írd meg kérlek gyógyulásod után, hogy neked bevált./úgy legyen/ Nincs lehetetlen.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close