pánikbetegség

Téma címkék:
2011.01.25. 08:04

Sziasztok! Már irtam ide egy pár szor,de mivel ma sem vagyok a helyzet magaslatán,ma is irok! Én 5 évig nem kezeltettem a pánikomat,mert ugy voltam vele,hogy na nekem nehogy megmondják,hogy rákos vagyok,inkább csak szenvedtem! Most egy féléve kezeltetem,szerintetek mennyi idö mire helyre jövök? De ha kezelnek akkor miért vagyok még mindig néha szarul?Mert azt is megfigyeltem ha többet idegeskedek akkor elöjön hogy nem vagyok jol,de nem konkrétan a pánik roham,hanem hogy olyan nem jol vagyok! Szeretném megkérdezni hogy nektek is szokott igy lenni? hogy nem pánik roham hanem “csak” szarul vagytok!!!

#3930 Babadzsooo hozzászólása: 2011.01.31. 19:19

Szia. Köszönöm, hogy írtál. Én azóta folyamatosan szarul vagyok. Ma voltam dokinál, majd kiderül, hogy mi a helyzet. Köszönöm mégegyszer, és azt kell mondanom, hogy sajnos, de azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.

#3929 rosemary hozzászólása: 2011.01.26. 07:16

Szia Lara!

Ami nem pánik, az szorongás. Persze, szokott lenni, ha többet vállalok, mint kellene, ha a gyerekeim tombolnak, ha valaki felidegesít, ha telehold van, ha a hormonjaim tombolnak, ha időjárás-változás van, ha…Ha-ha-ha! :) Lényeg, hogy mindig van mire fogni, így már nem is olyan vészes, és mérséklődik, ha megmagyarázod magadnak, hogy most éppen ezért vagy azért…Az agyad elhiszi neked, ha megerősítéseket küldesz neki, és rögtön jobban leszel, legalábbis elviselhetővé teszi. Egyébként van egy nagyon jó és hihetetlen módszer, ha érdekel írj. Nekem azóta szorongásom is alig jön elő!

nincspanik@gmail.com

Szép napot: Rosemary

#3928 emcsyke hozzászólása: 2011.01.25. 19:12

Igen van így persze sok szakember szirint nem gyóygyítható van aki azt mondja nincs pánik ez aszorongás egy formája

Mindegy mi de nagyon rossz Lesz jobb neked biztos De némileg visszaesés is lesz

Én is mot k 18 hónapja gödörben vagyok,Most jöttem rá mindent elrontottam nem azzal élek akivel kelle és nincs munkám amit csak akrsz rémálami vannak Nagyon szegéynek vagyunk 45 négyzetmétren élünk, minimál bérből hárman

Mondd meg nincs okom szarul lenn?
de éltem jobban ugy hogy volt pénzem akkor is voltam nagyon nagyon rosszul

#3927 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.25. 08:50

Jah, lara30, néha szar a közérzetem :(

Üdv,

XY :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close