Szívből jött!

2011.02.12. 22:24

Sziasztok Kedves emberek!

Nem értem mi a baj velem de elszánom magam valamire és nem viszem véghez. Azt hiszem egy lusta disznó vagyok:D Igen több mint valószínű. Mindig csak probálkozok mert biztos hogy félek erőt venni magam azért mert nem akarom belehajszolni magam valamibe…ami rosszabb…pedig ettől rosszabb. Most új célt raktam a szemem elé Tanulás,hobbi,több mozgás,nincs punnyadás! azt hiszem nagyon rossz és ártó dolog ha állandóan döglünk…fekvés….ááá felesleges idő töltés. Nem hogy inkább élveznénk az életet neeem…többnyire inkább magunkba roskadva összeomolva halucináljuk hogy nagy nullák vagyunk és szó szerint leírjuk magunkat a saját szemünkben és majd máokéban is. Ezért is mondom minid gaz ember saját maga ellensége! Mindenkinek meg vannak a hibái egyesek tanulnak belőle egyesek meg szarnak bele és vannak akik kurvára rá fókuszálnak és elfelejtenek élni!hát basszameg ez kurva jó:@ hihetetlen hogy bele gondolok saját magamnak ártok. Szerintem ez elcseszett egy dolog az emberben. Nem hogy összeszednénk magunkat ááá nem hagyuk hagy dögöljünk…pedig nem az nem segít az önsajnálat sem. elsősoban magunkaat kéne elfogadni majd másokt bírálni! Mindenkinek meg van a maga baja de senki nem cserélne a másikkal legalábbis én nem….Mindennek van oka h ezt át vészeljük erősek leszünk csak ez sajna sok dolgon át vezet minket ami nem kéne de hát nem minden fenékig tejfel! Ilyen az élet:) ki hogy áll hozzá a dolgokhoz.  Jó lenne mindig nevetni és  reggel boldogan kelni. Nekem itt a családom jópersze vannak bajok de akkoris itt vannak itt van a barátom is  aki szeret csak sajna néha még gyerek de itt áll és támogat és én így hálálom meg neki? hogy semmit  nem csinálok na neeeeeeem…..azért  ez nem így megy! Igeni talpra kell állnom és végig kell csinálnom kell az érettségi letudni a kötelezettségeimet és aztán majd egyszer csinálhatom amit szeretnék hajat vágni és egy biztos talpakon álló felnőtt nő lenni aki boldogul az életben még  a nehéz időszakokban is.

Kell sikerülnie! Most meg emeltük bár az adagot ahogy legutobb is írtam néha hullámzok pénteken eléggé kijött minden csak úgy  magától és Enya-t hallgattam 1dül és  üríítettem a fejem meg gondonlkodtam és arra jutottam az utam adott bár kicsit gödrös hát felásom és újra ültetem aztán boldogan művelem.

Remélem a párommal is rendeződök mert néha én érzek kicsit fura dolgokat de alapvetőleg szeretem meg minden csak azt hiszem hétfőtől nem mindennap fogunk találkozni mert lehet túl sokat vagyunk együtt mindennap és a családomnak is  hiányzok azért és ők is nekem szerintetek jó ötlet? Ti mit tennétek?

szép estét és bocsi a kusza csúnya szavakért de ez szívből jött!!!!!

Jah voltam ma sétálni párommal meg “bátyámmal” (szomszédom hugaként  nőttem fel) és korán visszajöttünk erre apám “narkósoknál voltatok?” olyan lenézően furcsálódva vizsgálta a tekintetem és olyan rosszul esett hogy nem bízik bennem mert egyszer elbotlik valaki  nem kaphat új esélyt???? hát  elég roszul esett:( gyből lekókadtam:(

pedig ma csináltam sütit is… azt nesze dirr a lelkembe….

 

#4530 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.17. 13:41

Kedves rabbi! Hiányzol…. Nagyon:(

#4529 rabbi hozzászólása: 2011.02.16. 23:52

XY!Az elozoekhez meg annyit:Nekem ugy tunik,te egy megtert ember vagy,hisz irasaidbol sugarzik a SZERETET.

#4528 rabbi hozzászólása: 2011.02.16. 23:48

Kedves XY!

Jo kerdes.A kerdesedrol eszembe jut Szilard Leo,aki egy beszelgetes alatt valamit egyszerre mondott beszelgeto partnerevel,s erre megjegyezte:”Termeszetesen nem hiszek a babonakban,de azert ezt lekopogom.Ez akkor is mukodik,ha nem hiszek benne.”Az ember barmiben hisz,amiben hinni akar,barmilyen bizonytalan labakon all is az a valami.(pl.Egy nemzet hiszi a mai napig,hogy ok felsobbrendu(ubermanch)lenyek,-hiaba bizonyitotta a tudomany a nezetuk keptelenseget,-mert akarjak hinni azt.)Igy Istenben ,vagy Mikulasban is hihetsz,ha akarsz.A materializmus is egy hit,megpedig egy olyan hit,mely keptelensegek ozonere tamaszkodik.Erdemes felvetni onmagunknak a kerdest:Mit ad az en hitem nekem?Erdemes abban tovabbra is hinnem?…A megteres az egy mas dolog.Sokan misztifikaljak azt,es varazslatos dolgokhoz kotik.(Nyelveken szolas,profetalas,erintessel gyogyitas,eleses,stb.melyek mogott egy fiziologias jelenseg all:az extazis.)A bibliai megteres nem tobb,mint eletunket meghatarozo attitudeul a szeretetet valasztjuk.Ez ilyen egyszeru.

#4527 nicole92 hozzászólása: 2011.02.16. 22:03

Szia Pagino!

Már írtam a napoban neked privát levelet!:)

Kedves Ikszypszilon!

Ez egy jó kérdés. Én hiszek a magam hitében:) a magam módján azt hiszem ez így van rendben:)

Kedves Ani79!

Azért az má elég húzós idő…:S hogy bírod? De hát muszáj építkezni a kis jókból is nem gondolod?

szép estét mindenkinek

#4526 ani79 hozzászólása: 2011.02.16. 18:18

Sziasztok!én 13éve vagyok pánikbeteg.volt,hogy utcára se mertem kimenni,zavart a társaság,de egyedül lenni féltem.mostmár képes vagyok sorban állni,bevásárló központba menni,az utazás,tömegközlekedés viszont félelmet kelt bennem.a kudarctól való félelem

 

#4525 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.16. 16:36

Kedves pagino!

Mi van, ha valaki materalista? Nehéz kérdés ez a hit és a megtérés.

#4524 pagino hozzászólása: 2011.02.14. 17:09

Szia Nicole!

Kusza gondolataidat biztosan jó megosztani. Ilyen ez a betegség, hogy tele van kuszasággal, amikor már annyira belegabalyodunk a dolgokba, hogy már magunk sem tudjuk, hogyan merre tovább. Amit az e-mailben leírtam, azon gondolkodj el, és folytatódjék ott  a párbeszéd közted és köztem. Jó? Ha valaki 19 éves koromban felajánlott volna egy ilyen alternatívát, sok átszorongott évet megspórolhattam volna.

Kedves depressziósok és pánikbetegek! Nagyon át tudom érezni a bajotokat, mert magam is a legszebb fiatal éveimet szorongtam, féltem át. Aztán megismertem Isten szeretetét, elhittem, hogy engem is tud szeretni, így, ilyen nyomorultan, ilyen semmilyen állapotomban, és attól kezdve gyógyult az életem, a szorongásaim, a félelmeim. Amire nem volt képes a gyógyszer, a pszichológusi szakszegítség, ami embernek lehetetlen volt, az Istennél lehetséges volt. Isten szeretetének nincs mellékhatása, nincs tőle hallucináció, nem károsodik tőle a veséd, a szíved.

Bővebben a pagino@citromail.hu-ra várom jelentkezéseteket.

Marika

#4523 nicole92 hozzászólása: 2011.02.13. 17:40

:) hát jólvan olyan anyás vagy tök szeretem:))))))))))))))

Akkor most meg nyugiztam:) reméltem hogy csak ez a dolog van:) áá rendesek meg minden készülhetek nyugiba:) nagyon alapot várnak el tőlem de már most hánok attól hogy be kell menyek abba a szennybe:Sd hát ez van:D

Járogatok el ám csak így nem bulizok sose nem is bulizgattam csak ritkán:D

#4522 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.13. 16:44

Neked is szép estét ! Nem a gyógyszertől van, kicsit szorongsz. Ebben, vagy félelmi állapotban az egészséges emberek szívverése is gyorsul, légzése szaporább, vérnyomása felszökik, gyomra  szorul, hasmenése, vizelési ingere támadhat. azonban, ha túlterhelt vagy, teljesítményedet meghaladó követelményeket várnak el, akkor bizony pánikolsz. Jó lenne, ha a pedagógusok nem támasztanának túlzott követelményeket, úgytudom vizsgra készülsz.

Azt hittem együtt élsz a barátoddal:O ? Azért arra figyelj, ha magántanuló leszel, ne kerüld el a társaságot, menj bulizni, menj ide-oda, hogy szocializálódj. Késöbbiekben  egy munkahelyen és az emberi kapcsolatokban, így jól megállod a helyed. Ha kivonod magad ezekből, akkor nem.

#4521 nicole92 hozzászólása: 2011.02.13. 15:58

Kedves Mikee!

Köszönöm javaslatod de őszintén szólva én is írtam ezt csak hát igen az önkontroll nah az nagyon kéne! :D A ritkítás meg lesz valamelyest szerintem hétköznap kedd csütörtök pihi és péntek szombat együtt meg vasárnap pihi. Ez szerintem bőven jó mert neki is kell tanulni nekem is szóval kell a tér. még nem élünk együtt ötelezettségeink vnnak és tartozok annyival a családnak mint ahogy ő is hogy sikeres érettségit tszk neki meg összejöjjön a szakma. aztán majd utána nyúzhatjuk egymást elég sok ideig ha úgy van:)))köszönöm!

Kedves Ikszypszilon!

Köszönöm mindig mondasz hasznosat:)))) Hát azt hiszem hogy semmi ilyesmi nem volt csak azt érze kb. 2hete hogy fájogat a szívem így elég szar de nem vágom mi van majd 25.én mondom a dokinőnek. az a gáz hogy nem tudom hogy mellékhatás vagy a pánik miatt van. Szerinted? hát igen le kéne vállni én kiskoromban hamar leválltam szegényekről aztn most ütközik ki ez a probléma… de hát majd változtatunk rajta leszek itt is ott is aztán tezem a dolgom nem? :)

szép estét nektek:)))))))

#4520 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.13. 07:32

Én ha tehetném a párommal lennék minden nap. Nem természetes vissza menni az anyához és apához, ha már valami beindult. Le kell vállni a szülőkről és a szülőknek teret kell engedni, mert Nicole felnőtt NŐ. Ez  a hezitálás lehet a gyógyszer mellékhatása, vagy alap betegség Nicole, sajna.

#4519 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.13. 07:25

Nem vagy beteg, ha elfelejted, hogy beteg vagy :)

Köszönjük a szívből jött üzidet, punnyadj sokat, ha kívánod.

Amennyiben a gyógyszer szedédése alatt koncentrációs zavarokat, szédülést, fogyást, émelygést, melankóniát, fejfájást észlelsz és megnehezítik napjaidat, gyógyszermódosítás kell. Amúgy, meg nem, SSRI tbl kell, muszáj.

Édesapádra ne haragudj, félt téged….és biztos tudja nehéz letenni a narkót, ezért kérdezte. És csak egy kérdés volt.

Én is szeretek sütni :)

Puszi.

#4518 Mikee hozzászólása: 2011.02.13. 07:20

Szia Kedves nicole!

Az első részben írottakhoz hasonló gondolatok nekem is sokszor előjönnek, hogy tenni kellene valami hasznosat és nemcsak az önsajnálat. Ehhez viszont szerintem elég erő, kitartás, elég türelem is kell ami talán a depresszió, lehangoltság vesz el. Akiknek társuk van azoknak a társ adhat erőt, motivációt, támogatást, egyebet stb. Nekik ezért sokkal könnyebb lehet. “Mindig kell egy barát..”

Pároddal is, mint mindennel az életben csak mértékkel. ‘Jóbol is megárt a sok.’ Szerintem ha a családod is igényli a jelenléted, kapcsolatod szorosságától függően heti 2-4 alkalommal legyél együtt a pároddal. Régebben az egyik ismerősömmel is túl sokszor találkoztunk és ez egy idő után már zavaró, fárasztó volt. Azóta kissé ritkábban jövünk össze azért is mert nem annyira szoros, bensőséges, leginkább haveri, sorstársi. Kell egy kis idő amikor igényeljük egy másik társaságát, beszélgetést. Az sem túl jó szerintem ha mindig csak egyvalakivel tud lenni, beszélgetni, szórakozni valaki. Családos embereknek is általában van más társasági körük. (kollégákkal, régi oszt.társakkal stb. összejönnek néha. Szóval azt tenném a helyedben, hogy megbeszélném határozottan a párommal hogy kissé ritkítani kellene a találkozást mert a családodnak is hiányzol , ezért túl sok a mindennapi találkozás és így talán későbbre is lesz több időtök egyéb közös programot kigondolni, kitalálni, kivitelezni, megszervezni, megbeszélni, átgondolni.

Egyelőre ennyi.

Mindent mértékkel!! Önkontroll. Önfegyelem.

Fő a nyugalom.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close