Pánik betegség

Téma címkék:
2011.02.19. 17:07

Sziasztok!

Én most 46 éves vagyok. Elég sok minden történ az életemben. Húsz éves koromban rámrobbant egy épület egy ember meghalt, csak én és a barátnöm jöttük ki onnan egészségesen. Ekkor kezdődött minden. Először enni nem mertem, mert úgy éreztem, hogy minden megakad a orkomon, ekkor lefogytam 45 kilóra és tönkre ment a gyomrom. Ezt követően minden betegséget beképzeltem, jártam pszichológshoz és ő azt ajánlotta, hogy szüljek gyereket és akkor nem lesz időm magammal foglalkozni. Férjhez mentem, szültem két gyereket, akikkel volt gond, mert az egyik betegen született, a másik koraszülött volt.  Volt velük sok küszködés és akkor nem jöttek a betegség tünetek. Úgy tizenöt évvel ezelőtt elkezdtem az orromon fulladni de úgy, hogy alig éltem, ekkor az orvos azt mondta, hogy ideg alapon van. Ez is elmúlt úgy egy éve, de most olyan érzés van a torkom alsó részén mintha  kihayna szívem és azt érzem a torkomba. Elmentem orvoshoz de ő azt mondta, hogy a szívemnek semmi baja. Hogy lekössem magam minden nap biciklizem egy órát szobakerékpáron és akkor nem jön elő ez az érzés. Az az igazság, hogy most is összejött minden a munkahelyemen a gyerekekkel kapcsolatosan lehet, hogy ezt hozta most ki. Nem minden nap érzem, hanem úgy két havinta, havonta, vagy ha egyedül vagyok és valami stressz ér. Nagyon rossz érzés, mindig bepánikolok tőle és rosszul leszek.

Nekem ezek a tünetek soha nem fognak elmúlni, hová forduljak;

nona40
#4588 nona40 hozzászólása: 2012.07.20. 15:12

Sziasztok! Aki pánik beteg, vagy fűlzúgása van, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, néha jól esik ki beszélni, és meg beszélni a dolgokat! Üdv Nóra.

nona40@citromail.hu

ez az email címem

nona40
#4587 nona40 hozzászólása: 2011.04.14. 12:14

Kedves Erzsi, ha van kedved beszélgetni, szivesen beszélgetnék, mert hasonló tünetekkel küszködök, és korban is hasonlóak vagyunk!

msn címem: lonaa@windowslive.com

email: nona40@citromail.hu

 

Üdvözöllek! Nóra.

#4586 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.02.20. 10:27

Szia ercsi, rosemary, emcsyke, Adelka és rabbi :)!

Küldök sok szeretetet, további jó hétvégét Nektek :*!

#4585 rosemary hozzászólása: 2011.02.20. 05:46

Szia Ercsi!

Kérlek, nézz utána az EFT-nek. Egyszerű és nagyszerű. Hamar meg lehet tanulni.

Szeretettel: Rosemary

#4584 rabbi hozzászólása: 2011.02.19. 21:21

Kedves Ercsi!

Tortenetemet leirtam korabban,amint a kb 1,5 tonnas autom ram ereszkedett,s ez kesobb milyen panikjelensegeket eredmenyezett nallam,illetve mikent kuzdtem azokat le.Igy sajat tapasztalatommal batoritlak.Nem szuksegszeru,hogy az atelt rettenetes elmenyed tonkre tegye,meghatarozza eleted hatralevo reszet.Van megoldas,amint en is talaltam,es mukodott.Kivanok sok lelki erot legyozni a radtoro borzalmak emleket!

#4583 emcsyke hozzászólása: 2011.02.19. 18:57

Nem vagyok szak ember de ez egy oolyan tranuma amit  oldani kellett volna jó terápiával enm elnyomni

Sajnos biztos enkem is van amit mindig csak gyóygyszereztek és nem oldottak fel

Poszttraumás stresszállapotok
A poszttraumás stresszállapotok valamilyen nyomasztó, traumatikus élmény által okozott szorongásos zavarok, amiket a beteg újra és újra átél.  Erről írok.

Ha van pénzed keress egy jó pszicoterapeutát , nem pszichiátert,de gonolom az egy ülásen 10. 000 Ft minimum ha nem több  mert csak gyóyszerzni nem jó

Ok nem szünik meg az okozat megmarad,

 

 

#4582 Adelka hozzászólása: 2011.02.19. 18:44

szia.. hat sokszr en is ott tartok, hogy nem fog elmulni ez sok szornyu erzes…  ( 40 eves vagyok en ..). en is ilyesmikkel kuzkdok egy kicsit  itt,ott mas de ilyen furcsa huje erzesekkel telnek a napok. Sokszor ugy meg unom, mikor kicsit jobb ( mert nem jo de jobb..!!) ujra valami furcsassag …. elo jon….. de probajuk valahogy batoritani egymast  hatha csa lesz jo is !!!!!!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close