ki vagyok..

2011.03.07. 20:38

Sziasztok

azért írok most nektek mert úgy érzem szükséges ezt kiadnom magamból.

Az a helyzet hogy ma telefonált anyukám a kórházba hogy mikor kell mennie műtétre (csípő protézis) és nem érte utól őket de hívták apukámat hogy ma fél hatra kell bevinni holnap reggel már műtik is. Kicsit gyors készülődésbe csapott anyukám és segítettem ahogy tudtam és amíg elment addig nem volt baj de elment elvitte apum és azóta kész vagyok. Tudtam hogy nehéz lesz de ennyire nem gondoltam volna hogy meg visel. Mert tudom hogy ez neki jó lesz hogy végre meg műtik és nem kell több fájdalom csillapító meg fog tudni rendesen járni és nem kell bicegjen csak ez nem rövid folyamat és 8-10 napig bent tartják és nagyon földhöz ragadtam ettől. Olyan rossz akár merre nézek ő van mindenhol és csak a sírás kap el úgy féltem:( nem bírom:(((((((((((

Tudom hogy erősnek kell lennem hiszen ő neki lesz rossz de akkor is nagyon nehéz majd úgy látni olyan esetlennek és látni hogy fáj neki és úristen… nem fogok tudni segíteni és tudom az lenne a segítség neki ha értem ne kellene majd aggódnia de én nagyon nagyon szeretem és borzasztóan féltem!!!!! anno műtötték rutin műtét volt hasplasztika és epekővét vették ki és akkor megrémísztett minket mert hirtelen felugrott a vérnyomása és  ezt nem tudom elfelejteni és nagyon kiborít:((((((((((((((((((((((( És itthon olyan rossz hogy nincs itt és látom apukámon is hogy mennyire félti és probálok erős lenni de bár ők nem látják de én kivagyok nagyon:(((((((( most is sírva írok ide mert egyszerűen annyira rossz érzés hogy nincs itt. Ő az anyukám és ő vigyáz rám és én is akarok rá!!!!!

Nem gondoltam volna azt hogy ilyen nehéz lesz ez. De mégis az:( nagyon nehéz:(

Nem akarok magammal foglalkozni egyáltalán és nem tudom mi van. görcsbe van a hasam amióta elment.:((((((

Holnap 6kor indulunk apuval meg szomszéd bátyámmal és ott leszek végig Danival amíg anyut műtik meg előtte utána és ááá nem tudom már mi van nagyon nem. teljesen káosz vagyok:(

Szerintetek miért van ez? Pont most amikor nagyon nagyon kéne hogy lássa azt hogy velem minden rendben:( áá féltem és félek és aggódok:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Könyörgök szorítsatok neki hogy midnen rendbe legyen vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((((

Én nem szoktam imátkozni de most biztosan fogok nagyon erősen mert ááá ez kegyetlen!

Ne haragudjatok tudjátok milyen vagyok nagyjából de ezt muszáj volt leírnom.:(((((((((

 

#4955 nicole92 hozzászólása: 2011.05.04. 15:18

Kedves Kig121!

Ne haragudj de ahogy Ikszypszilon is írta érettségizek:) Amúgy elküldtem már de valószínűleg nem kaptad meg.

Írok neked még egyet és kérlek itt jezelzf ha mégsem kapnád meg! nem tudom mi lehet a baj:(

Ikszypszilonom hát igazad van nem gondoltam volona hogy ilyen durva ez:D Holnap angol szoríjjatok…. be vagyok parázva mint állat. Félek a levél meg e-mail írásától mert lesz benne de nekem valamiért nem mennek az ilyen dolgok:((((((((( Magyar remélem jó lett írtam rendesen. Matekból ajánlom h legyen meg a 20%om:D Ma meg töri tuti a kettes de remélem azért jobb :D Puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!

#4954 Ikszypszilon1 hozzászólása: 2011.05.02. 14:56

Május az érettségiző osztályok számára meghatározó időszak, mivel a vizsgákkal kezdetét veszi az érettségiszezon. Senki nem szívleli az érettségi gondolatát. Az éjjelbe nyúló tanulás nem király. 

Boldog-sikeres érettségi vizsgát, kedves Nicole!

U.I.: Kedves Kig! Nicole, elképzelhető ezért nem jelentkezik.

#4953 kig121 hozzászólása: 2011.05.02. 08:07

Szia Nicole,

A te történeted is a legjobb 5 között volt így nyertél egy 5000 forintos könyvutalványt.
Már írtam a mail címedre, hogy add meg levelezési címedet, de nem kaptam rá választ :S

 

#4952 nicole92 hozzászólása: 2011.03.11. 20:02

Sziasztok :)

De édesek vagytok hogy ennyien válaszoltatok!!!! Köszönöm Drágák vagytok nagyon!!!!!!!

Sikerült a műtét tegnapóta már járókerettel megy a röntgen is jó lett és hála istennek komprikáció mentes volt a műtét is. Kedden hajnalba vitt apukám engem meg a Danit és végig ott voltunk mielőtt bevitték és miután kijött nagyon rossz volt látni olyan állapotban de szerencsére nagyon erős nő és ma már mintha semmi baja se lenne. Kissebb problémák adódtak a fájdalomcsillapítótól rosszul lett mert halucigén anyag volt benne és nem bírta szegényemnek még midnig fáj a feje meg a gyomra:/ de mondjuk nem is nagyon eszik. De azért meg van a mamikám ;) kedden,szerdán végig fél8tól du.6-fél 7ig ott voltunk danival mellette meg persze ott hagytuk néha kicsit hogy aludjon is aztán csütörtökön vigyáznom kellett unokahugomra és nem tudtam be menni de mostam,takarítottam,vasaltam szal elvoltam:) Csütörtökön veszik ki a varratokat és akkor jöhet is haza ha midnen rendbe lesz addig azt mondta a dokija:))))))))))

Ikszípszilon! Én is szeretlek Drága:)

Erzsimama! Köszönöm és hála istennek minden renben amint látod és nagyon kedves tőled:))))))))))))))))))))))))

Rabbi!Apucikánk:) köszönöm szegény remélem az lesz egyszer:) PErsze tudom minek nézünk elébe és legyőzzük:)))))) csak pozitívan:) Hát elég necces műtét volt az biztos ki is aggódtam a lelkem….:(

Kig121

Köszönöm én már el vagyok kicsit depis vagyok ma:/ de minden oké:) 6:30kor indultunk el apummal meg barátommal apukám munkahelyére aztán mentünk Salgótarjánra megbeszélésre és utána mentünk anyukámhoz. Mert hosszú út volt kocsival és aput is 3hete műtötték a lábán vízszérrel aztán még odakell figyelni rá meg amúgy is:)

 

Csókolok mindenkit és Köszönet hogy írtatok Sok szeretetet küldök szép estét nektek!!!!!!!!!

#4951 kig121 hozzászólása: 2011.03.10. 08:19

Szia Nicole,

Hogy sikerült a műtét és te hogy vagy? Várjuk a beszámolót.

Remélem már minden renben veled.

#4950 rabbi hozzászólása: 2011.03.09. 04:06

Draga Nicole!

Csodas gyermek vagy!Buszke lehet rad edesanyad!Biztosan sokat imadkoztal erte,es a mutet sikerult!A felepulese nem lesz konnyu,es sokat kell majd segitened neki azutan is,de te biztosan orommel,szeretettel teszed azt.Volt ilyen mutete a batyamnak,es ex anyosomnak is.Nem leanyalom.Kerlek irj,ha van idod!

#4949 Erzsimama hozzászólása: 2011.03.09. 03:01

nicole92  !

Gondolom azota már megnyugodtál,és a mütét is sikerült anyukádnak.

Sokat gondolok rád és anyukádra ,imátkozom értetek.Ird meg ,hogy vagytok

Szeretettel:Erzsimama

#4948 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.08. 23:45

Szeretlek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close