Lehet hogy sokat javulok?

Téma címkék:
2011.03.08. 12:26

2005-óta vagyok Parkinson beteg! Most, 2011. januárjába a kezelőorvosom megállapította hogy, sokat javultam az akkori álapotomhoz képest! Hogy mit tettem érte?

A sokadik figyelmeztetéskor megfogadtam a kezelőorvosom tanácsát: DRASZTIKUS ÉLETFORMA VÁLTÁS!   Hogy ez nálam miböl állt? Higgyék el nem volt könnyü meglépnem! – A legfontosabb a VÁLLÁSOM volt,24.-év után váltam el,2.-gyeremekem apjától! Ő okolható leginkább állapotomért  és állapotom romlásáért. – Azóta is tartom a gyógyszer szintemet (napi 3 × 1 mg. reqip, és a többi is maradt,sőt a xanaxot el is vették)!

Hogy mennyivel élek nyugodtabb életet,azt csakis édesapámnak és magamnak köszönhetek!  Röviden ennyi a történetem!

Üdvözlettel!

#4958 zsoki hozzászólása: 2011.07.08. 13:54

Kedves,mindenki!

Folytatnám történetemet,és közbe válaszolok is akérdésekre!Tudnotok kell,nálam megállapították hogy egy előbbi agyi infarktusból  vissza maradt rög miatt lettem pekinsonos.Köz tudott hogy az agyi infarktust a magas vérnyomás okozza,tehát össze függ az idegességgel,és a zaklatott életmóddal.Ami tény hogy most már a vérnyomás csökkentőből is csak felet szedek,és a pszhiátriára sem kell mennem.

reqip,és a ticlid maradt még meg.

Gyerekeim,kezdenek kibékülni válásom utánni neheztelésükből,lányomnak 9.-én lesz a diploma átadója,fiam nősülni készül.Apjuk,mióta új nője van nem tartja velük a kapcsolatot,igaz már a harmadik munkahelyén dolgozik(az ital miatt)!

Hogy édesapám hol jön a képbe?Édesanyám,válásom után hamarosan elment közülünk.Mivel én nem tudtam volna finanszírozni lányom tanulását,édesapám átválalta.Ez,is nyugodt léggkört teremtett és még sok sok segítsége,amit nem tudok neki eléggé megköszönni és meghálálni.

Azt már mondanom sem kell,hogy az apja egy fillérrel sem támogatta,de lelke rá!

Jelenleg itt tartok,állapotomba további javulás állt be!

Kívánom minden betegtársamnak,ne csüggedjenek!Nekem azt mondta annak idelyén az orvosom:ez egy állapot,amivel vagy megtanulunk együtt élni,vagy nem……!Gondolkodjatok el rajta!Tudom van akinek az én történetem nem segít de talán tudja picit szebbnek látni a jövőt!

 

#4957 rabbi hozzászólása: 2011.03.09. 04:14

Kedves Zsoki!

Ez csodas! Ezek szerint a betegseged eredete osszefugg az elnyomottsag erzesevel, es az allando megoldatlan(megoldhatatlannak tuno)konfliktusaiddal. Kerlek irj errol, mert talan segithetsz sorstarsaidnak tapasztalataiddal!

#4956 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.08. 23:42

Kedves zsoki !

Nem lehet, hanem biztos :)

Milyen a Te Édesapád, megkérdezhetem ?

Üdv,

XY.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close