Érdekesen

Téma címkék:
2011.03.11. 20:26

Sziasztok!

Az a helyzet hogy elég fura érzések gyötőrnek annak ellenére hogy boldog kéne hogy legyek. Kedden,szerdán ugye anyunál voltam reggeltől késő délutánig segítettem ahogy csak tudtam és jól esett segíteni neki! Nagyon sokat aggódtam és még midnig féltem azért, persze ez normális szerintem. De megint a dugámba dőltem sikeresen:(

A testvérem olyan helyzetbe sodórt minket hogy 10milliós hitele van és bár listás emellett anyukámék egyszer vettek fel neki hitelt hogy kikerüljön a kakiból erre ő még nagyobba rakott minket. (Ez anyáméknak havi 50ezer forintot jelent) Na már most összejött egy 47éves emberrel akitől terhes lett 4hónapig voltak együtt mert kiderült a formának van 3gyereke és az egyik tesómmal egy idős. Tesom most 28 lesz. Egész terhessége alatt nem dolgozott emellett mi támogattuk maximálisan mindig kiálltam mellette anyám is és én kísértem folyamatosan a vizsgálatokra.Megszűlt utána az életem 360°os fordulatot vett. Imádom az unokahugomat ne hogy félre értsétek csak sajnálom és szerintem nem volt még itt az ideje szegényemnek. Aztán mivel a gyes meg egyebekből nem lehet kijönni ennyi hitellel a nyakán át iratta a Hiteles autóját anyám nevére majd azóta is kb. 3havi törlesztőkkel csúszik és anyám szégyenkezik amikor hívják ez miatt:/ Rengeteg vitát gerjeszt folyamatosan az ostobaságaival a tesóm és én ezt már nem tűröm a szüleim látom ahogy belefáradnak és leépülnek és én itt vagyok 18 évesen azt csetlek botlok még én is és nem tudnak segíteni hiszen csak a munka és a laura ez az életük. A tesóm egy önző,egoista,szemérmetlen és szemtelen tuskó. Tömören. Emelett a munkálya hogy erotikus masszázst csinál ahol megismerkedett egy formával aki épp most lesz 48éves. elsőre teherbe ejtette. Tudta hogy mi van velem és ezzel is leterhelt engem. Ennek tetejébe elvetette hála istennek. Azt tudni kell hogy minden hétvégén mi vigyázunk a gyerekre de mivel most kiesik anyum fizetése így többet kell menyen mert nincs pénz. Bevállaltam úgy hogoy beszélje meg apuval és ha áment mond rá akkor vagyok benne hogy hétfőn szombaton és 2 hetente csütörtökön vigyázok a gyerekre hogy mehessen munkázni. Erre ő jól figyeljetek!!!!!!!!

Kedden műtik anyukámat a Szomszéd Dani kísér el a műtéétre miközben mindkét testvérem otthon volt.!!! És kisírva meg kiborulva ott ücsörögtünk és vártunk és aggódtunk erre a tesóm mit csinál? Ír egy sms-t 3óra fele “MIZU?” mondom ezt azért nem hiszem el!!!!!!!!!!!!! a másik tesóm legalább reggel hívott hogy na mi a helyzet anyuval. Na a mizus tesóm ennek tetejébe amíg mi aggódtunk és vigyáztunk anyumra a szomszéddal akit mellesleg állandóan szíd a móni addig ő áthívta *aszni a barátját…. Szerintetek?????? jah és plusz poén apámnak azt mondta engem hívott….. mondom tess a telefonom nézd csak meg! senki se hívott timin kívűl.! Na milyen mi? Ez csak nekem undorító vagy mások is így látják kiváncsi lennék a véleményetekre!

Még hogy jobb legyen haza jövünk a kórházból apuval aki egésznap dolgozott és utána még furikázott engem még annyit se tett volna meg a móni hogy kaját csináljon. minden a szarba hagyva kb. na mit szóltok???

Várom véleményeteket.

Na és anyám mit csinál?????? Enézi neki sőt őt ajnározza……. nem kicsit vagyok berágva anyukámra ugyanis a nyomorult móni elmondta anyámnak hogy itt volt misi meg minden és anyám ennek ellenére még nyalja mónit. Én ezt nem bírom én akármit tehetek vagy bűrmi lehetek soha nem leszek fontos neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez miért van???? könyörgöm mondjátok már meg…… kicsit ki készít ez már!!!!!!!!!!!!!!!! jah és anyám ma figyeljetek laurára mivel vigyázunk apámmal holnap így vásárlást meg a bemenetelt a kórházba megoldjuk gondoltuk erre kitalálja tesóm mit képzelünk mi hogy oda visszük a beteg emberek közé stb…. miközben a honvéd kórházba van ott ahol gyógyúlnak az emberek nem lebetegszenek. anyám erre dettó jajj ne vigyük be meg minden. Magyarán akkor apám hagyon itthon egyedül laurával és én ezáltal ne toljam be a pofám. Szerintetek nekem ez hogy esik???? kb. mint akit szíven szúrnak. A suliba is az “osztályom” marhára nem szólt hogy szerdán kellett volna menni a tablóháttér miatt fotózkodni …. áááá kész vagyok nagyon nagyon!!!!!!!!!!!! na most kiöntöttem magam…..:(((((((((((((((((((((((((

Barátommal se tudom mit csináljak tök Gátter vagyok! Nekem annyi…. ezen semmi nem segít:((((((((((((((((((

#5172 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.14. 19:57

Kedves Nicole!

Látom azért a sors nem kényeztet el….Az élet mindig kemény játékos, és nem mindig hagyja, hogy gyerekek legyünk..”Mini”felnőtteké kell válnunk..Az a baj,-vagy nem,- hogy túl gyorsan és túl hamar….Mindennek megvan, az előnye és hátránya…

Mindenképen meg kellene beszélni ezt a testvéreddel, hogy hogyan tovább. Rád nem tehetik sokáig a terheket, mert Te sem bírsz el mindent a végletekig. Mond meg anyudnak, mennyire rossz így állnak a dolgok, és ez így nem mehet sokáig.A párodnál is ugyanaz a helyzet. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig ki álljon melletted, ha bajban vagy!Ez az egyik alapvető egy kapcsolatban!

Drága Nicole, legyél erős!!Kitartás!Sok sikert:)

#5171 abigel hozzászólása: 2011.03.14. 10:18

szia nicole,

hát ahogy olvasom soraid…azt akár én is írhattam volna…nekem is van egy pont ugyanilyen rokonom, úgyhogy 100%-ig átéltem és átérzem a problémádat ezzel kapcsolatban…és addig nem is fog változni a helyzet, amig a szüleid nem változtatnak a testvéreddel való hozzáállásukon…sajnálják, mert a gyerekük ő is, és ez valahol értehető is, és ezt ki is használja…nehéz okosan szeretni…de te nem ilyen vagy, ahogy olvasom soraid, és ebből az is kiderül, hogy teljesen normálisan gondolkodsz erről a helyzetről, ami azt jelenti, hogy okos vagy és jól gondolkodsz!!!

Tudom, nehéz neked ez a helyzet, mert te vagy, aki a legtöbbet szenvedsz ettől…kitartás…csak ezt tudom írni, mert megoldás nem nagyon van erre…csak ha a szüleid változatanak ebben…próbáld a saját utad megtalálni, és azt járni, és kívánom, hogy sikerüljön annak lenned, ami szeretnél…

A barátoddal kapcsolatban nehéz jó tanácsot adni…egy dolog biztos, amig az ember saját magával nincs jóban, nincs tisztában, addig mással sem lesz…kérj egy kis időt, ha azt szeretnél, legyen magadra időd, hogy tudj gondolkodni…én nem szakítanék azonnal, hiszen ha igazán szeret, akkor meg fog érteni és várni fog rád…szeresd magad először, aztán mást is fogsz, meglátod…

Ehhez kívánok nagyon sok erőt neked!

A

#5170 nicole92 hozzászólása: 2011.03.13. 22:23

Sziasztok köszönöm amit írtatok elondolkodtató volt és meg döbbentő.

Csalódtam és kellemesen így bennetek mert nem ajnároztok hanem a frankót mondjátok ami lehet nem olyan jó első hallásra nekem de most így átgondolva tök logikus és érthető. Csak sajna néha kibukok ilyenektől hogy mindig csak én vagyok ott a kullogó szemét… és ez elég szar de szarnak is kell lenni néha:D Nem is tudom mit mondjak erre. Komolyan nem tudom. Az a gáz tudom mit kéne tenni sokszor de vagy nincs kedvem már ehhez vagy egyszerűen valamilyen oknál fogva nem megy:/

Úgy látszik elég nagy bajok vannak velem. A barátom nem érdemel engem egy ilyen pánikos depis “nőt” mint én épp ezért vagyok azon hogy ráébresszem az értékeire és elengedjen mert bár még nem akar hamarosan el fog mert rá jön jobbat érdemel mint én. Nekem az első célom hogy egyedül magabiztosan talpra álljak viszont mellette ezt nem tudom megtenni mert midnig ott van. Megkaptam azt amiről midnig is álmodtam csak kicsit korábban úgy érzem. Gyerek még némely dologkban és én is. Én problémás vagyok ő annyira nem neki egy egészséges életerős vidám csaj kell én aki állandóan elbotlik nem vagyok az sajna és mire az leszek addigra őt tönkre teszem akaratom ellenére szóval asszem egyedül fogok maradni a kis hülye fejemmel. hát mondjuk innen szép felállni és teljesíteni szerintem. max nem megy de legalább porobáljam meg.

Ölelés nektek!

#5169 rabbi hozzászólása: 2011.03.12. 15:39

Kedves Nicole!

Kerlek probalj ki egy masfajta eletszemleletet!Mivel csodalatos EMBER vagy,koncentralj azokra a nemes erzeseidre,es tetteidre,amelyek benned vannak!Elvezd azokat,es gyonyorkodj a jo cselekveseben!Toltsd meg gondolataid a “jo”-ban valo elmerulesben.Ha ezt hatekonyan,es kovetkezetesen teszed,masok rossz dolgaira sem idod,sem erdeklodesed nem marad.A boldog megelegedettseg energiaval,es fennyel fogja betolteni lenyedet,.Nem kerek tolled uj csodat,hisz az a csoda regen benned van,csak azt,hogy figyelj arra,es semmi masra!

#5168 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.12. 14:25

Kedves Nicole !

Ne csinálj mindenből presztizs kérdést, mert kilugozod ezzel magad.

A végtelen körforgásában ahol vagy, teheted a jót és teheted a rosszat, kötelességeden belűl, vagy kötelességeden felül.

Ne foglalkozz mások életével, ne indulj ki mindig önmagadból, hiszen minden ember más és más. Minden embernek van valami titkos küldetése ami Istentől való. Gondolok a rokonaidra. Ne hibáztasd Őket, persze ne bocsájtkozz megalkuvásokba, mert egy életed van, ami nagy kincs!

Barátoddal mit csinálj, jó kérdés! Neki is nehéz lehet egy pánikbeteg, depis nő mellet lenni, ami megrontja a kapcsolatot. Azonban én a Te helyedben nem taszítanám el magamtól, mert ebben a helyzetben rosszul gondolod, hogy ami már nem okoz örömöt, azt nem csinálod. Ha nem lennél peches áldozata ennek az állapotnak, másként ítélnél meg sok mindent. Persze, hozzátartozik, hogy ezeket a betegeket, nem segítik, hanem másként kezelik, lenézik.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close