Ikszypszilonnak szeretettel

Téma címkék:
2011.03.18. 21:23

Sziasztok!

Azon merengek mostanság hogy hogyan lábaljak ki a trutyiból és közben eszembe jutnak viharos érzések amelyel kezdődött ez a helyzet. Mikor haza jöttem a kórházból tavaly májusba akkor is ilyen ocsmány semmilyen időnk volt. :( És rossz bele gondolni hogy már lassan egy éve tart ez nálam. Olyan jó lenne már fátylat borítani erre az egészre. Most hogy tényleg sok a tennivaló itthon azért elég kemény nekem. apukámnak,anyukámnak segíteni mellette részben a tesóm gyermekére vigyázni és olykor nevelni. Kicsit fárasztó. Szívesen teszem nem arról van szó csak basszus nekem is le kéne érettségizni és amikor eljutok arra a pontra hogy na nyugi vagy jön Balázs és akkor felejtő a nyugi illetve a tanulás vagy már teljesen kimerült vagyok és öszpontosítási arányom egyenlő a nullával. Értitek miről beszélek? Na ez az amiért nem vagyok biztos abban hogy akarom e folytatni ezt a kapcsolatot.Édes kedves szeret is de egyszerűen érzem hogy nem bírok most helyt állni partnerként mert a szüleim  most az elsők és az életem hogy le érettségizzem és neki is az lenne a norma ha nem midnig engem melózna le hanem ha látja rajtam hogy ki vagyok gondolhatna arra hogy na akkor most békén hagyom a hülyét hagy pihennyen már. Lehet hogy én vagyok a teljesen kattant de úgy gondolom hogy fordított helyzetbe én is segítenék neki és ha épp az a segítség hogy hagyomn békében akkor megtenném. Szerintetek mit tehetnék? Szünet …gondolkodtam rajta és részben be is vezettem már hogy vagyunk is meg nem is de nem érti meg hogy ez nem pár napig tartó dolog hanem úgy tényleg kéne az hogy hanyagoljuk egymást. Egyik percben félek a másikban meg merek.Tiszta kavarodott bennem minden most. El vagyok keseredve hogy nem fog sikerülni az érettségi mert nem szánok tanulásra elég időt és kicsúszok az időből és félek hogy akkor a szüleim csalódnak bennem. Meg akarok felelni és egyben helyt állni. A barátnőm akivel eddig erről beszélgethettem az teljesen az őrületbe kergeti saját magát és az önsajnálatnak él. :((((((((((

Mi van itt már??????? mikor lessz már újra jó idö…. mert ez se jó hogy ilyen depis idő van:(

Olvasgatom paulo colelho könyvét is amikor épp van energiám és közben azon tekereg az agyam hogy kéne csinálni hogy jó legyen de egyszerűen. Kéne mennem relaxra is már mert 2hete nem voltam és hiányzik:( tele a zsákom:((((((((((((((((((( nagyobb most a puttonyom mint a télapóé.

Szép estét és mindenjót

#5319 rabbi hozzászólása: 2011.03.20. 04:22

Dehogy haragszom rad!A gepemre haragszom.3 hosszu hozzaszolasom elveszett.Nem tudom hol volt a problema.

#5318 nicole92 hozzászólása: 2011.03.19. 23:30

Szia drága hát olvastam de basszus nem nagyon értettem. jézusom… mi volt a bajság??? írj már majd nekem e-mailbe hogy tudjam mi a helyzet veled!!!!!! csókkantalak és vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! várom leveled

#5317 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.19. 18:19

Kedves Nicole !

Köszi, a megszólítást a kedvességedet. Én kicsit kikapcsolom a kapcsolatot, mert iszonyú fájdalmaim vannak. Lehet olvastad, hogy fenyegető vetélés miatt szállítottak kórházba, épp a szülinapomon. Nem tudom, miért engedtek ki a kórházból.

Viszlát manócska !

#5316 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.19. 17:12

Haragszol rám valamiért, Rabbi ?

#5315 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.19. 16:44

Mi teszt ?

#5314 rabbi hozzászólása: 2011.03.19. 16:15

Teszt.

#5313 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.19. 16:07

Anyukám süt almás pitét. Küldök sok szeretettel :)

#5312 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.19. 16:04

Jól gondolod drága Nicole, töltőre kell magad tenned. Most csak az a legfontosabb, hogy leérettségizz, és magadat hozd rendbe. Anyukádat viszont nem hagyhatod cserben, a többi dolog viszont mellékes! Én is sok szeretettel ölellek!

#5311 nicole92 hozzászólása: 2011.03.19. 15:04

Édes Kedves Ikszypszilon természetes hogy neked címeztem:)

Igazság szerint én is erre gondoltam annyira össze vagyok zuhanva mint atom. Most pont azon jár az agyam hogy komoly szünetet kéne bevezessek a párommal mert elég zavarodott vagyok érzelmileg meg erőmet nézve is és lehet hogy jót tenne a pihi.

Drága anyukámat is rossz így látni de ők nem értik meg mind annyian hogy nekem milyen rossz ezt látni és átélni és én meg érzem hogy akad erő de töltöre kéne tenni már magam és azt csinálni ami valójában a dolgom lenne! remélem sikerül elérnem hogy letehessem az értességit.

Remélem igazad lesz drága! ölellek szeretettel!!!!!!!!!!

#5310 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.19. 07:26

Igen Drága Nicole !

Köszönöm szépen, hogy ezt a történetet nekem címezted szeretettel. :) :) :)

A pszichiáterednek beszélnie kéne a családtagjaiddal, mert sok terhet rónak rád.

Neked csak arra kell koncentrálnod, hogy meggyógyulj és leérettségizz!!!

Ne félj lesz jó idő, lesz még jó jövőnk nekünk :)

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close