Suicid

Téma címkék:
2011.03.22. 09:31

2009.Februárt irunk itt még minden rendben volt és váratlan elhagyot a mennyasszom,és költöztem vissza a szombathelyi albimba,de március 1-től bedölt a munkám is amit nagyon szerettem és jól is kerestem vele,még gondoltam semmi godt vaélahogyan megemésztem,de eltört a bal csuklom is és nem is tutam keresni munkát sem vállani és a munka nélkülim a szerény 78-ezer csak egyszer megszünt és kénytelen voltam haza költözni.

Bár anyámmal jó a kapcsolatom de mostoha faterrel nem ,egy pénzéhes kis bunkó,60 éves ember aki a nyugdij mellet is dolizik,de támogatni sohasem akart,de nem is érdekelt,nem szoltunk egymáshoz a Jó reggelten kívűl.

2009-tavasszal sajna haza kellet költöznöm és elvoltam kerestem,bár nem nagyon kerestem állást nem is törtem magam inkább pihentem és próbáltam vigasztalodni de nincsen még a mai napig sem igazi barátom akiben bizzak mert aki volt az elárult és csak baj volt belöle így senkiben sem bizom már.2009 juniúsában megismerketem egy lánnyal és rteméltem hogy lelkileg legalább helyre állok,de közölte velem hogy ő is depressziós és 2 depressziós szerinte nem túl jó páros és így vége is lett az ismerkedésnek.És ekkor úgy gondoltam én senkinek sem kellek és felvágtam a bal alkaromon az eret,de ezt egy ismerős sajnos észrevette és bevitt az ajkai kórházba ahol összevarták és az orvos kérdezte haza engedjen vagy a pszyhiátria sümeg legyen ,montam neki csináljon amit akar negem nem érdekel és vittek is sümegre.Ahová este 22-kor értünk be a mentővel és egyből elvettek minden papiromat és telefont majd orvosi vizsgálatok és poszyhiáterel elbeszélgetés majd alvás volt.El ső hét nagyon lehangoló volt  csak a cigit szívtam és gondoltam mennyi “fura” ember közé csöppentem.Gondoltam ez nem mehet tovább ha már elkeztem fejezem is be lepedömet összahajtava kimentem éjjel a wc-re nővérek alszanak  úgyis és vascsöre kötöttem alepedömet majd a nyakamra és elengetm magamat,de 1-2 perc után vki beteg benyitott és leszedet majd az ápolok sedusennel díjazták a kísérletemet.Másnap megint elbeszélgetés a pszyhierrel de már untam és szólt ha bármi baj van az ápolokkal beszéljek arról,de másban sem bizom nem hogy még idegenben.3 hónap pzszyhiátriai kezelés után vittek rahabra 3 hónapra dobára a kastélyba ez már jobban nézet ki,igazán szép hely és nem olyan rácsos mint a pszyhiátria,ezt a környzetett már jobban élveztem erdő,fák,friss, levegő és néha még szrvast is lehetett látni.Itt munkaterápiával gyógyitanak és élveztem a kertészetben való munkát is,de sajnos hamar elment ez a 3hónap ott és el kellet hagyni az intézményt és megint vissza szülői házba kész börtön az nekem:(  meg a haverok is jöttek látom túlélted nem is volt komolya ,ekkor gondoltam bár csak összejöttek volna a kísérletek a szégen rosszabb mintha meghalni szerintem az ember.Mai napig is depresszios vagyok és vagdalom magamat késsel vagy frontinomra iszok,de nem dohányzok már,jelenleg munkám sincsen most pesten és senki barát akire támaszkodhatnék vagy kicsit beszélgetnék vele.ez hiányzik most nekem pesten.Munkásszállón unalmas nincsenek fiatalok mint én.Előre van csak utan mivel kirúgott mostohafater otthonról és most pesten állásinterjú állásinterjú után de még semmi konkrét nincsen pénzem meg fogy…. nem tudom mi lesz velem eladosodom és nem tudom…bizonytalan a jövő képem.

#5465 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.27. 15:36

Kedves Voltran!

Anyukád van ? Van ! Bejelentett lakcímed otthon van ? Otthon van ! Pénzed fogy ? Fogy ! Melózni akarsz ? Akarsz ! Nyísd ki otthon az ajtót és menj be ! Ne törődj a mostohafaterrel :)

XY.

#5464 voltran hozzászólása: 2011.03.27. 11:17

Bármilyen meló jó,fegyveres őr,betanitótt segéd meló takarító…..tegnap is sírtam egész éjjel a szállón most meg hulla vok 1 hülye embernek hála,aranyaim zaciba és április 20-ig kivan fizetve a szálló és utána szerintem megyek a hajléktalan szállóra ,teljes összeomlás azt hiszem itt a vége.Még ha el is tudnék kezdeni dolizni hétfőn akkor sem tudnám már előre fizetni a szállót meg a kaját…:( e van

inez remélem igazad lesz,bár ugy lenne minden ahogyan írod,rabby nem vok vallásos én csak magamban bizhatók és seni másban sem,nekem ez jutott,mivel kidobtak otthonról nem érdekel anyámnak mennyire fog fájni a dolog.Hozzám közel álló ember sincsen.

 

#5463 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.24. 04:24

Kedves Voltran :)!

Nem csoda az önváltozás, bármilyen nevelésben részesülhetettél.

Őszintén vallottad be, hogy nyugtató tablettára iszol, gondolom nem vizet, hanem alkoholikát. Ezt ne csináld!!!! Ez akkora depressziót okoz, hogy mmmmm :(

Állásinterjúra jelentkezel és függetlenül élsz, ez pozitív. Szerintem szeretetre, odafigyelésre, tiszteletre van szükséged. Milyen munkakőr érdekel ?

XY.

#5462 rabbi hozzászólása: 2011.03.24. 00:33

Kedves Voltran!

En csak azert nem szabdaltattam fel magam a metroval,mert vallasos meggyozodesem ezt elfogadhatatlannak tartja,es a szuicid kesztetesek erossodesevel segitseget kertem.Tunderhegyen megtanitottak kezelni keszteteseimet.Megismertem eredetuket,es ellentmondasossagukat.Ma mar szeretem az eletet,es boldog vagyok,hogy egyben vagyok….Kerlek gondolkozz el nehany dolgon!1.Milyenek kepessegeid,tudasod a sajat,es kornyezeted elvarasai alapjan?;2.Milyen erkolcsi vetket kovettel el,melyet elfogadhatatlannak tartassz?;3.Mit kellene elkovetnie egy hozzad kozel allo embernek-mondjuk edesanyadnak-,hogy kepes legyel megolni ot?;4.Ha semmikeppen sem tud ilyet elkovetni,akkor mi modon akarod a hozzad leg kozelebb alloval-onmagaddal-szemben elkovetni azt?….Rendszerint a kornyezetunket nem tudjuk olyanna formalni-megvaltoztatni-amilyenne szeretnenk,igy nincs mas megoldasunk,mint onmagunkat,es elvarasainkat kell valtoztatnunk.Azokat(elvarasainkat) nagyreszt belenk neveltek,vagy kornyezetunk(oseink)atkai-aldasaikenk kisertenek minket.Csodat kell tennunk!Szembe kell fordulnunk a zsigereinkbe irodott parancsokkal ertelmunk,es akaratunk eszkozeivel!Dontsd el,hogy kive akarsz valni-a realitasok talajan-es hidd azt,hogy olyanna fogsz valni.Egy kinai bolcsesseg azt allitja,hogy”A ferfi az,amilyenne a hite teszi”Almodj boldog jovot onmagadnak,es hidd,hogy azza valsz!En kivanom,hogy te is legy boldog!

#5461 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.23. 15:21

Szia voltran !

Emberi kötődést, barátságot kell kötnöd, ami derűt, humort és lelkesedést visz az életedbe. Ha tudatosan és cselekvő módon igyekszel élvezni az életet, törekszel jól kihasználni saját lehetőségeidet, hogy jó és értelmes életet élj, akkor valószínűleg boldog jövőkép vár reád.

 

Inez
#5460 Inez hozzászólása: 2011.03.22. 15:12

Kedves voltran!

Sajnálom, hogy ilyen nehéz periódusban vagy. Sok rossz dolog történt veled az utóbbi időben, és a magyar állapotok is rontanak ezen. Az sem jó, ha az ember nem talál magának olyan társat, aki meghallgatná, vagy közös témája lenne vele. De mint írtam ez egy rossz periódus. Ebből a helyzetből feltornázni magad az az igazi küzdelem, és már az is becsülnivaló, hogy a történtek után van erőd munkát keresni, és nem adod fel. Kívánom, hogy kitartó álláskeresésed hozzon eredményt, és akkor az önbecsülésed is visszakapod.

Üdvi: Inez

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close