segítség?

Téma címkék:
2011.03.30. 20:56

Sziasztok!

Mostanság elég sok az érzelmi vihar nálam már kicsit kezdem unni a huza vonát…. Tesom lehet elköltözik a gyerekkel mihamarabb de vissza jön akkor a másik mert ott is problémák vannak a kapcsolatában mind ezek mellett nekem is elég ramaty a kapcsolatom. Úgy érzem egyszerűen nekem nem való ilyen komolyabb kapcsolat még. Nem tudom miért lehet félek is kicsit viszont félek attól is hogy nem lessz még egy ilyen fiú aki mindent meg tenne értem és határtalanul szeret de a gyerekességével összedönti bennem az érzzelmeket néha már undorodok a szexuális kapcsolattol is vele és foggalmamsincs mi van. Teljesen zavart vagyok. Sajnálom a szüleimet aggódok egyfolytában és nem nagyon tudok kikapcsolni. Ma is rámjött egy köhögő Roham és úgy beijedtem hogy meg fulladok hogy jajj. Lehet hogy a közeledő menszesz miatt van az egész? Szerintetek az baj hogy nem akarok sajnálatból együtt maradni a párommal? Nem akarom én örökre elveszíteni csak egy kicsit levegőhöz jutni túl sok pedig ritkítottuk a találkozásokat is. Szerintetek mi lenne a legjobb? Már kb. ledegraláltam magam a föld alá hogy egy aljas szemét vagyok de valahol meg jogosak az érveim. Én egy törekvő határozott embert tudok elképzelni magam mellett mert aki gyenge az nem bírja ki mellettem az akaratosságomat az önfejűségemet. Ajhh nem tudom mi lenne a jó közbe itt a suli is az is fos… :( Félek attól is mert most lesz egy éve hogy ez van nálam és olyan rossz belegondolni:((((((((((((((((((( Köszönöm előre ha tudtok segíteni vagy van valami ötletetek:) Szép estét nektek!

#5597 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.31. 17:07

Kedves Nicole ! Hasonló cipőben járunk…, tudjuk, hogy nem csak a szerelem lehet izgalmas….

Mi tudjuk, hogy a kapcsolatainkért mi is felelősek vagyunk, de azt is, hogy nincs tökéletes férfi,  eredménytelen alapjaiban megváltoztatni egy ff-it. Az izgalmasok szerencsétlenné tesznek, a rendes nem eléggé romantikus, a Don Juan csak szórakozásra vágyik, a nős férfi nem aktuális, és a szélhámos szóba sem jöhet. Ha nem egy tesze – tosza alakra vágysz, hanem tervezni akarod a jövődet, az alábbi döntések segíthetnek: Milyen a külső megjelenés, Mennyire férfias, Mennyire gondoskodik rólad, Érdeklődisi kőr azonossága, Értékrend, Egymás iránti szükségérzet, Ki nyílvánította ki jobban elkötelezettségét, Egymás megváltoztatására irányuló törekvések. Próbáld a következtetéseket levonni. Sok puszi!

#5596 rabbi hozzászólása: 2011.03.31. 15:05

Kedves Nicole!

Egy torekvo,hatarozott embert kepzelsz magadnak?Jol teszed!Ezt a vagyadat okos modszerekkel,pozitiv megerossitessel elerheted abban,akit szeretsz.Ha boldogga tud tenni o,szarnyakat varazsolsz a hatara,es lehozza neked meg a csillagokat is az egbol.Adj neki informaciokat mikent tehet boldogga,es fogadd be torekveset!Legy nagyon,de nagyon boldog,es szeretod meg fog valtozni.Ugy,mint te is.

#5595 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.31. 08:41

Kedves Nicole!:)

Én úgy gondolom, az a leghelyesebb ha mindent megbeszélsz a pároddal. Öszintén, és teljesen kendőzetlenül beszéled meg vele a dolgokat. Különben tovább fogsz őrlődni, és az nagyon nem jó….

Persze, van olyan, amikor minden összejön, és az ember feje fölött összecsapnak a hullámok…Tudod, hogy ilyenkor nem szabad feladni. Mindig mindenre van megoldás..Lehet,hogy később kinálkozik, de akkor is meg kell lennie….:)

Önfejű van Nicole? Nyugi én is…:) Még sokat kell fejlődnőd mit nő, mert fiatal is vagy:) Nem baj ez, ez a Te javadat szolgálja:)

További szép napot!:) Legyél jó kislány;)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close